Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היתחדשתי באזעקת כמו בכותרת ובחוברת הפעלה ראיתי שיש אפשרות לבחור בין סירנה חיצונית לצופר הרכב.

האם הדבר אומר שבזמן שיש התרעה בשלט אז האזעקה תפעיל את רעש הצופר של הרכב ?

וגם כשאני לוחץ בשלט על נעילה\פתיחה יהיה צפצוף מצופר הרכב ?

אני באופן אישי הייתי מעדיף שזה יהיה צופר הרכב מאשר להתקין צופר חיצוני.

אם זה אפשר,יהיה מסובך מידי להתקנה ? ע"י המתקין כמובן.

הרכב הוא גולף שנת 2000

תודה וברכת שנה טובה לכולם

פורסם

אפשרי לחבר את צופר הרכב לאזעקה (ככה זה אצלי ברכב אותו סוג רכב),. בעיקרון הצופר של הרכב יעבוד גם בדריכה וניטרול אלא אם כן תבחר אפשרות של דריכה שקטה. ישנם אפשרויות חיבור נוספות.

פורסם

מה אני צריך פתיחה של בגז' ? יש לי ידית בבגז' וגם הוא נפתח עם שאר הדלתות מהנעילה מרכזית

הנעה וכיבוי דווקא יכול לשמש אותי,הנעה בחורף וכיבוי בגלל הטורבו,לפעמים אין לי סבלנות לחכות באוטו

פורסם

למה זה בעיה אם זה גיר ידני ?

ההתקנה אותה התקנה,חוץ מזה בחים שלי לא חניתי בהילוך ואני גם לא חושב שיש סיבה לעשות את זה

• תוכן חדש...