Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגולף גנריישן יש אור מעל כל דלת אחורית שעושה אור לנוסעים מאחורה. החלפתי מנורה שם מאחורה ואחרי זה פתאום הפסיק לפעול כל האורות בגג כולל האור בגג מקדימה, אחרי זה אמרתי נעזוב את זה ונתסדר ביום ואז גיליתי שהחלונות גם לא עובדים ולא הסאן רוף, והפסיק גם האור של הכפתורים של החלונות בדלתות לא של הנהג.

כל שאר האורות של המכוונים והראשיים עובדים רגיל.

מה זה יכול להיות?

בדקתי את הפיוזים שנמצאים בצד שמאל של הנהג שפותחים את הדלת ולא ראיתי שם משהו שרוף

פורסם
בגולף גנריישן יש אור מעל כל דלת אחורית שעושה אור לנוסעים מאחורה. החלפתי מנורה שם מאחורה ואחרי זה פתאום הפסיק לפעול כל האורות בגג כולל האור בגג מקדימה, אחרי זה אמרתי נעזוב את זה ונתסדר ביום ואז גיליתי שהחלונות גם לא עובדים ולא הסאן רוף, והפסיק גם האור של הכפתורים של החלונות בדלתות לא של הנהג.

כל שאר האורות של המכוונים והראשיים עובדים רגיל.

מה זה יכול להיות?

בדקתי את הפיוזים שנמצאים בצד שמאל של הנהג שפותחים את הדלת ולא ראיתי שם משהו שרוף

כנראה שקיצרת משהו בזמן החלפת הנורה, פיוזים יש לבדוק עם נורת ביקורת או מכשיר מדידה, לפעמים ויזואלית הפיוז נראה תקין גם אם הוא שרוף.

הסימפטום שאתה מתאר בו הגג והחלונות והתאורה לא עובדים מסמן פיוז.

ייתכן וההתקנות אצלך לא מקוריות ויש פיוז מחוץ לקופסת הפיוזים, אם אתה לא מסתדר גש לחשמלאי רכב, זה לא אמור להיות יקר במיוחד.

בהצלחה

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

את הבדיקה עשיתי אם רב מודד. אני כמעט בטוח שעשיתי קצר אבל אני לא יודע איפה.

בדקתי בבית הפיוזים בצד שמאל ולא נמצא פיוז שרוף אז חשבתי אולי יש פיוזים שפספסתי

פורסם

איך בדקת שהפיוזים תקינים ? האם הוצאת את הפיוזים הרלוונטים ובדקת אותם ?

בכול מקרה בדוק גם את הפיוזים שנמצאים על המצבר (ראה תמונה)

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

את הבדיקה עשיתי ללא פירוק הפיוז.

בקצה של הפיוז יש שתי נקודה מתחת. נגעתי אם ה - של הרב מודד בגוף ואם החוט האדום נגעתי פעם בתקודת מתחת הימנית ופעם בשמאלית וראיתי ששתי הנקודות נותנות את אותו המתח

מה בערך המחיר של בפיוז הזה?

פורסם

מחירו של הפיוז אינו ידוע לי אבל תוכל לרכוש אותו בכול מוסכי צ'מפיון.

האם בדקת את הפיוזים הנמצאים על המצבר ?

איזה כייף לי :)

פורסם

הבעיה נפתרה.

בדקתי את הפיוזים הראשיים והם היו תקינים. עשיתי עוד בדיקה בפיוזים בצד שמאל ומצאתי פיוז אמריקאי אדום שרוף, החלפתי אותו והכל הסתדר

• תוכן חדש...