Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי אוסטרליה - צמוד צמוד!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ד י כ א ו ן !!!

אני עדיין מאמין בלואב - כמה מזל רע יכול לרדוף אותו...

זה יפול גם על הירבונן - סטטיסטית - זה כבר היה צריך לקרות.

אם זה לא יקרה בשני המירוצים הקרובים - כמעט ואין ללואב סיכוי...

חבל, חבל, חבל!

אלון

פורסם

אלון, אתה יותר מצודק.

כל כלב בא יומו.

הירבונן וגרונהולם סבלו מאותו גורל לפני שנתיים, עובי החלונות ברכבים שלהם היה דק מדי ולכן הם נפסלו.

זה היה בראלי פורטוגל, אם יכולות החיפוש שלי לא העלו שגיאות רבות מדי :)

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

כמו שאמרתי מי שיכול לנצח את לואב זה לואב עצמו.

ובהקשה

יש לצאת וללמוד מה זה חוקים,תקנות,ותקנון (עמך ישראל), יכול להיות שחתיכת "ברזל" שלא נתנה לקבוצת סיטרואן יתרון במירוץ סתמה את הגולל ללואב לקחת אליפות עולם שישית .

על זה עוד ידובר בהרחבה בתוכנית ראלי עולמי.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

מעניין שעל שטות שכזו לואב מפסיד מרוץ, מה צוות המהנדסים שלו לא היו מודעים ? ואני לא יודע למה היו צרכים להחליף את הרול באר, ואלי הם השתמשו ברול באר הזה גם במרוצים קודמים רק שלא עלו על זה? בכול מקרה דני נראה לי שהפעם האליפות הולכת לאלו ששונאים אותנו:twisted: נמתין לראלי עולמי אולי עד אז ימצאו משהו לא בסדר באוטו של הירבונן:roll:.

המטיףף

פורסם

זה לא רול באר

זה מוט מייצב ,"סטבילייזר" וזה אפילו לא המוט אלא החיבור שלו למתלה הקדמי ,"לינק"

המתימטיקה פשוטה

ספרד אספלט, בית של לואב וסורדו ,אם הם מנצחים והירבונן שלישי הפער מצטמצם לנקודה אחת למירוץ הסיום.

אם אוג'ייר יצטרף ובמפתיע יתברג גם בצמרת, הלחץ באנגליה יהיה כולו של הירבונן.לא דיברנו על לאטבאלה.

אממממא מה?

גם הירבונן לא פראייר ,מספיק לו מקום שני בספרד כדי להגיע לאנגליה עם 3 נקודות יתרון ואז לואב בלחץ.

יהיה מה זה מעניין ,חבל על הזמן.

ניצוצות מהלחץ אפשר לראות בראלי עולמי בשבת זלמן ואנוכי נהיה שם

תהנו

דני לוי

מירוצי מכוניות

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ראלי עולמי השבוע 26.09.09

קרב מוחות בין קסנל לווילסון לקראת הישורת האחרונה

הבדלים בין מכונית רגילה למכונית מירוץ

גולת הכותרת לטעמי, מירוץ ה"פייקס פיק".

תהנו