Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מומלזתי היום ליד נשר במהירות הנ"ל וקיבלתי זימון למשפט ולשימוע (נפלתי על שוטר נחמד שסידר לי את השימוע באשקלון במקום לרוץ לחיפה).

חמש שנים עבר נקי לחלוטין, רשיון משנת 86' כשב 2004 נפגעתי בת. דרכים וחטפתי גם פסילה לחמישה חודשים (הואשמתי בנהיגה בקלות ראש ובגרימת תאונת דרכים עם חבלה שלל ממש).

מה טווח העונשים הצפוי (כדי להחליט אם לקחת עו"ד או לסגור דיל עם נהג מונית)?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה המהירות המותרת בכביש, ולמה באוף טופיק?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נכתב בטעות באוף טופיק (ותודה להנהלה על ההעברה) ובכותרת פספסתי וכתבתי 117 במקום 70 שזו המהיררות המותרת.

פורסם

מחר אני נוסע למשטרת נתניה לברר מה עלה בגורלי, היה משפט לפני יותר משנה אך לא הייתי נוכח. במרכז המידע של בתי המשפט אין כזה תיק או פס"ד אז מחר אחרי המשטרה בטח ישלחו אותי לבית המשפט בנתניה (שם היה אמור להיות המשפט) ונקבל את התוצאה.

אני כותב כי אותי צילמה המצלמה המעצבנת של שדרות בן גוריון בנתניה ממש לקראת היציאה לכביש החוף על 112 קמ"ש במקום 70 קמ"ש יש לי עבר שונה משלך 12 שנים ללא שום קנס ו 4 קנסות, ב4-שנים האחרונות על מהירות (רק קנסות ללא משפט). אז שאקבל תדע כמה קבלתי וכמה לסגור עם עו"ד או נהג מונית. לדעתי אני אקבל בין חודש ל 3 חודשים שלילה. אבל מחר נהיה יותר חכמים.

פורסם

יתכן וכבר בשימוע יפסל רישיונך באופן מינהלי ל-30 יום.

אם אכן,כך לדעתי כדאי להגיש בקשה לשיפוט מהיר בבית המשפט לתעבורה באיזור מגוריך.

עו"ד יכול לעלות כאן באיזור ה-3000 ש"ח,לדעתי,חכה לתוצאות המשפט,אפשר לערער אח"כ במחוזי ואז תקח עו"ד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

4 קנסות משולמים זהים להודאה באשמה במשפט, מה שאומר שמצבך שונה לחלוטין מזה של שי, כי לך יש 4 הרשעות על מהירות ב4 שנים האחרונות, וזו תהיה החמישית.

פורסם

קצת מהניסיון שיש לי בנוסע הזה.

2006 נתפסתי על 93 במקום 60, קיבלתי שלילה במקום וזימון לבית משפט.

במשפט שאלו אותי לפני מה אני רוצה, 800ש"ח קנס או חודשיים שלילה, כמובן שבחרתי בקנס והשופט אפילו חילק לי אותו ל10 תשלומים { ההייתי חייל באתי עם מדים :wink:}.

2009 נעקצתי ע"י דבורה בכביש העמקים על 138 במקום 90, רישיון נפסל במקום ע"י קצין שעשה לי שימוע.

יום למחרת לקחתי עורך דין וכבר יום אחרי קיבלתי את הרישיון חזרה.

בסופו של דבר קיבלתי 800ש"ח קנס וחודשיים שלילה על תנאי למשך שנתיים.

חשוב לציין שני המקרים היו כשהייתי נהג צעיר, טוב אני עדיין נהג צעיר לעוד שנה :x.

מסקנה: קנה ולנטיין!

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מסקנה: קנה ולנטיין!

אשמח לדעת גם על הולנטיין ועל פעולתו עקב כך שהחיפוש לא פעיל, האם הוא רלוונטי לקטנועים גם?

תמונות, איך פועל?, כמה עולה, חוקי להחזיק כזה דבר בזמן חיפוש ברכב?

פורסם

לכל מי שרוצה לעשות חיפוש עד שיחזור

פשוט כנסו לגוגל תכתבו carsforum+ולנטיין למשל ותקבלו תוצאות הפורום מאונדקס באופן יום יומי ע"י GOOGLE ותוצאות החיפוש לא מאכזבות.אפשר גם לכתוב קארספורום+מה שרוצים

פורסם
אשמח לדעת גם על הולנטיין ועל פעולתו עקב כך שהחיפוש לא פעיל, האם הוא רלוונטי לקטנועים גם?

תמונות, איך פועל?, כמה עולה, חוקי להחזיק כזה דבר בזמן חיפוש ברכב?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=279679

דיון שלי שהיה בנושא לפני שבוע

הגלאי חוקי לחלוטין המחיר כ400$ באמריקה וכ3500 שקל בארץ.

יש חלקים נלווים שאפשר לחבר לאופנוע.

פורסם

שי שלום,

מצטער לשמוע על המימלוז.

בסיטואציה דומה ואף יותר חמורה (מומלזתי ליד אחוזם במהירות של 50 קמ"ש מעל המותר באותו קטע, לאחר ההפחתה), לא נשלל רשיוני במקום לאחר שביקשתי את רחמי קצין המשטרה והסברתי לו שאני תלוי ברכב לפרנסתי (מה שנכון).

בשימוע כפרתי באשמה והלכתי למשטרה לראות את מסמכי התיק. במשפט, בבית המשפט באשקלון, דיברתי עם התובע המשטרתי ואמרתי לו שבמקום להכנס לסיפור של להוכיח כיול וכו', אני מבקש שיתקנו את כתב האישום למהירות נמוכה יותר להקלה בעונש ואני אודה בעברה. הודיתי ב 130 (40 מעל המותר) וחטפתי 1000 ש"ח קנס ב10 תשלומים ושלילה של חודשיים על תנאי לשנתיים. עד אז היה לי גליון נקי כמעט לגמרי.

אני מניח שלא תקבל שלילה בפועל, אם בא לך תביא עורך דין ואז זה כבר ממש וודאי שלא תקבל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עכשיו חזרתי ממשטרת אשקלון ובגלל שזה לא דוח של מתנ"א אלא של יחידת התנועה המקומית לא יהיה מנוס מלהגיע לשימוע בצור שלום.

הרישיון חשוב לי דווקא עכשיו כי מעבר לפרנסה שכמעט בלתי אפשרי להתארגן מעכשיו לעכשיו בתקופת החגים אני מתנדב למען נזקקים וחייב להיות נייד.

מהשיחה עם קצין התנועה באשקלון רוב הסיכויים שאקבל חזרה את הרישיון ויש סיכוי להגיע לעסקת טיעון בלי פסילה בפועל גם ללא עו"ד. אני אנסה אחרי השימוע ביום שני ואם לא ילך אקח עו"ד.

פורסם

דבר עם יונתן קיוול טל' 050-5536553

הוא יותר משנתיים התעסק עם זה בפרקליטות הצבאית כתובע, וטיפל במקרים של מהירות, שכרות ועוד. אתה יכול לומר לו שאני הפניתי אותך.

אביעד

פורסם

עצה לצערי מניסיון.

לבד - תקבל עונש מקסימלי.

עם עורך דין - תצא בעונש מינימלי.

העבר שלך זה אחלה - אבל זה עדיין נתון לשיקול של שופט, היום הוא נחמד, מחר הוא נבלה.

ממליץ על אסף שמיר (שוב לצערי) מ3 ניסיונות איתו, יצאתי ב30 יום מנהלתית (171 קמ"ש בערבה - נהג חדש)

ממליץ בחום כאמור.

• תוכן חדש...