Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בסיטרואן XM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 406
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
והכי חשוב, מיפגש סיטרואן היה מענין מאד. אשמח מאד להשתתף. מבטיח להגיע לפחות עם שתי מכוניות.

אריה

אריה ברוך הבא

אנחנו רוצים לעשות מפגש צרפתיות בתור התחלה

לגבי מפגש סיטרואן אני מאמין שזה יקרה בקרוב :-D:-D:-D

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

אני חושב שכדאי לך גם לחפש מדריך מפורט לאוטו שלך. אם יש Haynes אז הרווחת, אם לא, בטוח שיש Autobooks או משהו כזה.

ולגבי המפגש, כדאי לפרסם הודעה נפרדת בפורום ולמצוא תאריך שמתאים לכולם.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

הערה - סתם שתדע לך, לא מספיק למצוא בומבות של XM. אתה צריך למצוא גם בומבות שיתאימו לנפח מנוע, סוג הגיר, וסוג מערכת המתלים (אקטיבי/לא).

לפחות זה המצב עם קסנטיה, לדוגמא בומבות של קסנטיה 1.8 לא יתאימו לקסנטיה 2.0. ובטוח שבומבות של BX לא יתאימו לקסנטיה/XM.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הערה - סתם שתדע לך, לא מספיק למצוא בומבות של XM. אתה צריך למצוא גם בומבות שיתאימו לנפח מנוע, סוג הגיר, וסוג מערכת המתלים (אקטיבי/לא).

לפחות זה המצב עם קסנטיה, לדוגמא בומבות של קסנטיה 1.8 לא יתאימו לקסנטיה 2.0. ובטוח שבומבות של BX לא יתאימו לקסנטיה/XM.

אני יודע אך כולם כבר יודעים איזה גיר ומנוע יש לי :-D:-D:-D

פורסם
חן,כתבה טובה, אך יש לך טעות. מנוע ה 2000 סמ"ק הפיק 120 כ"ס שהפכו את הרכב לעגלה רצינית ברגע שדרשת טיפה יותר משיוט על אוטוסטרדה.

יש גרסה מיוחדת שיוצרה לשוק האיטלקי xrmiz עם מנוע 8 צילנדר 400 כוח סוס...

פורסם

עידכון קטן -היום ה XM עבר על שמי אחרי תקופה שרדפתי אחרי בעל הרכב הקודם,

מסתבר שאת התמנון המפורסם של המערכת ההידרופנאומטית ניבנה מחדש בצנרת ברזל במקום המקורי

שהצנרת מגומי, מגניב !!!

• תוכן חדש...