Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בסיטרואן XM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני ,זה פשוט לא יאמן

אתה מכניס את הרכב למוסך במצב טוב

ואתה מוציא אותו על הפנים :twisted::twisted::twisted:

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

• תגובות 406
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב לכולם ,

אני מקפיץ את השירשור הזה עקב קניה של עוד XM .

ל XM הראשונה שניסיתי לשפץ ניתקלתי ביותר מידי בעיות שלא ניתנות לפיתרון (נזילת שמן הידראולי ממסרק ההגה,וכו )ואיתה גם

למדתי אודות המערכת ההידרואקטיב וה DIRAVI המתוחכמות והידועות לשימצה,

אז החלטתי לשמור אותה לחלקים ולחפש עוד XM עם בסיס יותר טוב לשיפוץ.

הבעיה שלי היתה למצוא XM דור ראשון עם מנוע V6 ושיהיה הדגם האקסלוסיב שהוא המפואר ביותר .

לאחר חיפוש של כמה חודשים מצאתי אותה .

היא עמדה אצל הבעלים הקודמים כ 8 חודשים ללא תזוזה וללא טסט,לא היה חסר מה לעשות בה (כמו כל סיטרואן שעומדת הרבה זמן).

אז קניתי אותה והתחלתי בעבודה ,הכנסתי אותה למוסך להכנה לטסט .

החלפתי תפוחי משולשים מייסב קידמי ימני ובדיקת בלמים כולל בדיקה כללית .

כמובן שמבחינת פחחות היא לא היתה במצב טוב ,בשביל הטסט הייתי צריך להחליף את הפנסים הקידמיים שהיו שבורים ועל הדרך

החלפתי גם את הגריל הקידמי שהיה שבור לחלוטין .

אז ה XM עברה טסט אבל עדין יש הרבה עבודה עליה .

התמונות בקרוב .....

פורסם

אהממ...

הרכב הזה...כמה מדהים ככה מפחיד!

כבוד ושאפו על האומץ, היכולת והרצון.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

סאחה!!! רכב מהמם! אני מוריד בפניך את הכובע, זו הרפתקאה לא קלה בכלל...

המון הצלחה, ושיתביישו בסיטרואן להרכיב חלקי פנים משוטפים עם ה פג'ו 106 וכו' (ידית הילוכים,שעונים בלוח)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

מה נוספת?!?!? מה אני פספסתי כאן???!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מזלך שהפסיכיאטור המחוזי לא נכנס לכאן.

בוא נקווה שאכן משניים יצא משהו אחד טוב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה לכולם על התגובות החמות ,

כן ,אני יודע שסיטרואן זה מחלה קשה אבל נידבקתי ואין מרפא :-D

הבסיס של ה XM החדשה הוא טוב (אין נזילות משמעותיות במערכת ההידראולית )והיא מפוארת .

עדיין יש הרבה עבודה עליה כגון :החלפת כל 8 הבומבות שלא ניתן למצוא בארץ (הן כבר בדרך מצרפת ),

תיקון בקרת האקלים הדיגיטאלית ,החלפת ציריה קידמית ימנית,תיקון מערכת אגזוז,כמובן החלפת הגיר האוטומט לגיר הרגיל (חשוב מאד !!!)ובסוף פחחות וצבע.

מאז שצולמו התמונות הנ"ל (כחודשיים)החלפתי את הג'אנטים המגנזיום בג'אנטים מברזל (עד שימצאו ג'אנטים מקוריים)כיוון שהמגנזיום היו עקומים לגמרי וזה גרם לי לרעידות קשות .

מחר אני אצלם עוד תמונות .

שבוע טוב לכולם .

אקסל

פורסם

ורק אני לא מעודכן: ממתי לעזאזל יש לך עוד סיטרואן כזאת? ותן קצת נתונים: דגם, מנוע, שנה?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...