Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בסיטרואן XM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מהקצת שאני זוכר, גירסת הטורבו בלחץ נמוך שנמכרה כאן בסוף שנות ה 90' נסעה נהדר; מגדש הטורבו הוסיף למנוע ה 2.0 העייף הרבה מומנט שהיה חסר לו, והיא הפכה את גירסת ה 3.0 למיותרת למדי, בהתחשב בהפרש המחירים הגדול בינהן כחדשות.
.

אני לא כל כך מסכים איתך מכיוון שלTCT יש אומנם טורבו אבל זה רחוק מלהיות V6 (אולי מבחינת המחירים אז).

גינאדי הראשון הוא לחלקים בלבד ולא ניתן לשיפוץ עקב בעיות מרובות מידי .

drsubaru -מתי שרק תרצה :-P

תודה רבה לכל התגובות החמות שלכם :wink:

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

• תגובות 406
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש ותהנה.

מתאר לעצמי את המבט של השכנים... :lol:

כן, משהו בסגנון: "אוי, אלוהים- זה מתרבה!!!!!!!!":shock::shock::shock::shock::-P:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
.

אני לא כל כך מסכים איתך מכיוון שלTCT יש אומנם טורבו אבל זה רחוק מלהיות V6 (אולי מבחינת המחירים אז).

גינאדי הראשון הוא לחלקים בלבד ולא ניתן לשיפוץ עקב בעיות מרובות מידי .

drsubaru -מתי שרק תרצה :-P

תודה רבה לכל התגובות החמות שלכם :wink:

מה זאת אומרת? הוא נסע יפה אבל, לא? מה קרה לו כבר? זה זה עם הגיר הרגיל?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בעיות בלתי פתירות במערכת ההידראולית שהביאו אותי (לצערי הרב)להשבתת הXM המדהים הזה .

בקשר לשכנים אין בעיה,יש להם ג'מפי וברלינגו והם מבסוטים שהסמל של סיטרואן יותר גדול אצלהם :-D:-D:-D

פורסם

אין ספק שזה יוביל אותך לתחביב רב שנים.

תראה למשל את הלינקים הבאים על אספן מכוניות צרפתיות :

http://karakullake.blogspot.com/2010/06/super-french-citroen-renault-car.html

http://karakullake.blogspot.com/2010/06/super-french-citroen-renault-car_13.html

http://karakullake.blogspot.com/2010/06/super-french-citroen-renault-car_2328.html

... בארץ אין עדיין על רני הרניק.

אבל .... אתה בכיוון הנכון.

פורסם
בעיות בלתי פתירות במערכת ההידראולית שהביאו אותי (לצערי הרב)להשבתת הXM המדהים הזה .

בקשר לשכנים אין בעיה,יש להם ג'מפי וברלינגו והם מבסוטים שהסמל של סיטרואן יותר גדול אצלהם :-D:-D:-D

מה זאת אומרת- בלתי פתירות? אני לא מכיר את המושג הזה! מה קרה שם? -הכל פתיר, השאלה היא העלות- אבל אל תשכח שלהרים אחת אחרת גם יש עלויות, וגם שם עלולות להתעורר בעיות דומות!:roll: אז עכשיו אתה מפרק אותה בשביל להרכיב את השחורה?

פורסם

גינאדי ,בסיטרואן יש את המושג הזה "בלתי פתירות", תאמין לי שניסיתי הכל, כולל לנסות ליבא חלק מצרפת .

מדובר במסרק הגה שנוזל (אל תשכח מסרק DIRAVI ),בגלל המסרק הגה הזה לא שרדו רוב ה XMים בארץ .

ברור שלקחתי בחשבון שגם בחדשה (V6) יכולות להיות בעיות כמו הראשונה אבל מבחינת בסיס לשיפוץ היא במצב הרבה יותר טוב

מהגיר הרגיל (שיש לה גם הרבה קומבינות במערכת חשמל שלא נראה לי שאפשר להחזיר למקורי).

כן,כנראה שהיא תפורק לטובת השחורה וכמובן שהגיר הרגיל גם יעבור מתישהו ,זה המחיר של הלימוד של אחת האהבות

הגדולות שלי .

פורסם

גאנה תאמין ניסיתי במפגש אתמול לפתור בעייה מינורית שהיתה ברכב.

וצריך להבין שבכדי לבצע פעולה פשוטה צריך:

1. להכיר את המנוע והמכלולים לעומק-ידע רגיל לא מספיק.

2. כלים מיוחדים.

3. סבלנות וזמן.

4. מקום לכל החלקים שאתה מפרק לפני שהגעת לחלק המקולקל.

5. זיכרון צילומי- להחזיר כל חלק למקום.

6. הגיון צרפתי-כי מי שאוכל רגלי צפרדעיים ההגיון שלו עובד אחרת.

7. חלקי חילוף. כי מה שנגעת שברת ומה ששברת מציק לאוטו.

נסה לדמיין קערה גדולה של ספגטי,

עכשיו דמיין שיש סדר מסויים וקשרים שבין האיטריות-ללא הקשר המדויק הרכב לא נוסע!

עכשיו, בכדי שהרכב יסע טוב צריך להגיע לאיטריה ספציפית, העניין שאף אחד לא אומר לך איזה

רק שהיא בצלחת,

כל מה שאתה יודע על מנוע רגיל לא תופס,

האיטריה נמצאת בחלק התחתון של הצלחת.

ולאחר שהגעת אליה (בלי לשבור כלום) צריך להחליף אותה למקורית ולהחזיר את שאר האיטריות כפי שהיו בדיוק!

ועכשיו הוסף על הכל קטשופ.....

פשוט לא?

רכבי סיטרואן פותחו כניסוי סודי של ממשלת צרפת במטרה לבדוק את עמידות הבעלים והמכונאים שמטפלים בה.

וכפתרון לחוסר התעסקה שהיה עד אז לפסיכאטים בצרפת-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

חבל... :cry: בכל אופן- דיר באלק הבאה שאתה מוצא לא שלי!:twisted:

פורסם

רן, אם היית נובר בתא מנוע של DS חצי אוטומטית, או לחילופין SM, היית מבין שהמנוע באיקס-אם זה "לזניה מוקרמת" בהשוואה ל"ספגטי בולונז עם בזיליקום ושבבי עירית" שיש ב DS או SM.

להחליף דיסקיות ברקס קדמי ב DS - לוקח לפחות יומיים ...

ואם מדברים על סטרטר - משהו כמו 3 ימים..

אילן

לא ניראה כמו צלחת ספגטי?

attachment.php?attachmentid=226483&d=1294501652

• תוכן חדש...