Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בסיטרואן XM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 406
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אנחנו צריכים לארגן מתישהו מפגש צרפתיות.:idea:

מתי שתרצו

דוקא מתאים לי

במפגש הירושלמי הגיע רמי עם הלימונית

ואני לא מתנגד ליראות עוד כמה רנו 4

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

שלום וישע רב, לכל אחי בעלי הסיטרואנים.

ברכות על הרכב החדש.

תהייה חזק ( יותר ממני) לקראת התלאות שבדרך, תהנה מהרכב.

יהודה:lol:

פורסם
מתי שתרצו

דוקא מתאים לי

במפגש הירושלמי הגיע רמי עם הלימונית

ואני לא מתנגד ליראות עוד כמה רנו 4

אני מוכן!:-) רק לא בירושלים- אין לי כח לעלות עם ה-BX עד לשם!:oops: איפשהו יותר קרוב למרכז?:-D:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני מוכן!:-) רק לא בירושלים- אין לי כח לעלות עם ה-BX עד לשם!:oops: איפשהו יותר קרוב למרכז?:-D:roll:

למה? מה אתה דוחף אותה את הקסטל וגולש בירידות? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אתה אין לך זכות דיבור אצלי- כמה זמן אני מזמין אותך לבוא להגיד שלום, כשאני שני מטר ממך?:x:lol::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

השבוע תגיע גם ה BX שלי כך שיהיה ייצוג מכובד לצרפתיות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
במפגש החשדתי את הצינור הרטוב כגורם למס' לבעיות, סיכמנו שמחליפים את כולם לא..:-D...

בהצלחה-רן

היי רן

לא מדובר בצינורות שיוצאים ממיכל השמן

מדובר בצינור שיושב ליד המשאבה המרכזית

ברור שכל הצינורות יוחלפו

פורסם
שלום וישע רב, לכל אחי בעלי הסיטרואנים.

ברכות על הרכב החדש.

תהייה חזק ( יותר ממני) לקראת התלאות שבדרך, תהנה מהרכב.

יהודה:lol:

יהודה אני מחכה לתלאות ואני מוכן

ותודה על הברכות

לדעתי צריך להתחיל להריץ את העניין הזה. מה לגבי ה20 לחודש? זה יוצא יום ראשון.

יער בן שמן יכול להיות מקום נחמד.

מבחינתי זו קצת בעיה בגלל העבודה ,אני פנוי בסופי שבוע :-D:-D:-D

פורסם

שלה לכל המבינים בסיטרואן

האם זה נכון שבבומבות יש לחצים שונים לכל דגם ?

פורסם

ידידי אקסל,

אמת. יש הבדל בין הלחצים של ה"בומבות" בדגמים השונים. לא יודע מה הלחצים בxm.

אני יכול לומר לך למשל, שלא ניתן למצא בומבות אחוריות לds בארץ. בארץ ניתן למצא בדרך כלל בומבות של bx. זה יעבוד, אבל לא כמ ו שהיצרן התכון.

אריה

• תוכן חדש...