Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לעשות פסיכומטרי במקום מומלץ

המליצו לי על מור קורן , אני מעוניין לקבל חוות דעת עליו או על אחרים טובים באיזור מרכז

חשוב יחס אישי , ואחוזי הצלחה גבוהים

מעונין להגיע ל 580 לפחות

ומה הסיכויים להגיע לציון הנ"ל במידה ואין אפילו ידע מינימאלי

תודה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אז אתה קצת בבעיה.

תתחיל לשפר את הבנת הנקרא שלך באנגלית. ספרים, טקסטים, סרטים וסדרות בלי תרגום, התחברות עם תיירת אמריקאית וכו'.

בבתי הספר לפסיכומטרי אמנם יודעים ללמד אותך שיטות לניחוש מושכל של תשובות באנגלית, אבל בלי יכולת לקרוא ולנתח טקסטים באנגלית במהירות אתה מאבד המון נקודות בחלק של האנגלית ומוריד משמעותית את הציון הסופי שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הממוצע בבחינה פסיכומטרי נע בין 530 ל-545. כלומר מחצית מהנבחנים מקבלים פחות ומחצית מקבלים יותר כשההתפלגות היא אחידה.

קנה ספר לדוגמא של המרכז לבחינות והערכה (המוסד שמארגן את את הבחינה) ותעשה אותה. יש שם טבלאות שמראות כמה בערך תקבל בבחינה האמיתית.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...