Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטבה ללקוחות חברת אורנג'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי לשון ההודעה של אורנג' אני מבין שהם סיימו את ההרשמה למבצע אבל למי שכבר נרשם ההטבה עומדת בעינה. נכון?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ולהוא שכתב שנחוייב

"מי שנרשם להטבה מבעוד מועד, וקיבל הודעת אישור מאורנג', יקבל אותה כמובטח, ללא הבדל דת, גזע ומין."

פורסם

אורנג' צודקים בזה שהם עצרו את ההטבה. המבצע היה מיועד למגזר מסויים, וכולם מתעלמים מהעובדה הזאת. לדעתי זה בדיוק כמו לגנוב מהמכולת כשאף אחד לא רואה. אולי לא בדיוק, כי הם לא ממש מפסידים משימוש ללא תשלום, אבל בעצם זה אותו דבר. כשמבקשים ממך לא ליגוע במשהו שאיננו שלך, אסור לך ליגוע. גם אם זה לא מפריע לאיש.

ולמי שיטען שהם לא אסרו על יהודים להשתתף: אחרי שקראתי בפורום על ההטבה, התקשרתי ל *054 ושאלתי האם אני כיהודי יכול להצטרף. הפקידה הסבירה לי באדיבות שלא, המבצע מיועד למגזר הערבי בלבד. כששאלתי אם זה חוקי - אפליה וכו', היא הסבירה לי בהגיון רב, שזכות החברה לייעד הטבה מסויימת לאנשים מסויימים משיקולים עסקיים. כמו שיש מחירים מיוחדים למועדוני לקוחות מסויימים.

אגב, כיוון שבעניני הגינות עסקינן, אגלה נאותה שאינני מחובר כעת באותו שם בו אני משתמש בדרך כלל.

• תוכן חדש...