Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 406 שנת 2000(1.8 196,000 ק"מ אוטומט)

אני רוצה להחליף אותה הלכתי לטריד אין הוא הציג לי פיאט פונטו שנת 2006 ידני 75,000 ק"מ יד שניה ללא תאונות ללא כלום.

מה אתם אומרים על הפונטו?

איך היא מבחינת דלק?

תיפולים?

אחזקה?

והאם יש כול מני שיפורים קוסמטים שאפשרי להשים לאוטו(כמו בקליות אחוריות,כנף למאחורה וכ'...)?

תודה לכול העוזרים!

משה .

למכירה:

-רדיו דיסק Pioneer DEHP5050UB

-רמקול 6.5 B1.35.2 Lightning Audio

פורסם

הפונטו מאוד זולה לאחזקה וחסכונית בדלק.

אבל מבחינת מכונית נטו (נוחות, אחיזה, הנאה מנהיגה וכו') אתה עוד תתגעגע לפג'ו שלך.

הפונטו בסה"כ טובה לקטגוריה שלה, אבל זו ירידה בתנאים אחרי 406.

פורסם

ישנה בעיה ב90% מהפונטו של ההגה החשמלי

בעיה שהוא פשוט ננעל והופך באמצע נסיעה לקשה מאוד ומסוכן.

הגה חדש יעלה בערך 5000ש"ח

מפירוק 2500

תבדוק היסטוריה במוסך-חובה ההגה פשוט מכה אצלם

השאר די בסדר.

אין תקלות מיוחדות למעט ההגה והתצרוכת דלק די סבירה

פורסם
הפונטו מאוד זולה לאחזקה וחסכונית בדלק.

אבל מבחינת מכונית נטו (נוחות, אחיזה, הנאה מנהיגה וכו') אתה עוד תתגעגע לפג'ו שלך.

הפונטו בסה"כ טובה לקטגוריה שלה, אבל זו ירידה בתנאים אחרי 406.

לא ירידה,צלילה.

פורסם
ישנה בעיה ב90% מהפונטו של ההגה החשמלי

בעיה שהוא פשוט ננעל והופך באמצע נסיעה לקשה מאוד ומסוכן.

הגה חדש יעלה בערך 5000ש"ח

מפירוק 2500

תבדוק היסטוריה במוסך-חובה ההגה פשוט מכה אצלם

השאר די בסדר.

אין תקלות מיוחדות למעט ההגה והתצרוכת דלק די סבירה

נכון שההגה מעט בעייתי אבל לא היית קופץ וזועק ישר 90% מהפונטו. בנוסף מחירו של מנוע הגה משופץ עולה 700 ש"ח+-.

כמובן שהתיקון תלוי בתקלה. מצד שני רוב הפונטו לא פוגשות את התקלה הזאת.

מבחינת נוחות הפיג'ו מנצחת בהליכה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
נכון שההגה מעט בעייתי אבל לא היית קופץ וזועק ישר 90% מהפונטו. בנוסף מחירו של מנוע הגה משופץ עולה 700 ש"ח+-.

כמובן שהתיקון תלוי בתקלה. מצד שני רוב הפונטו לא פוגשות את התקלה הזאת.

מבחינת נוחות הפיג'ו מנצחת בהליכה.

מעט בעייתי??? היו לי 3 פונטו יד 1 מהחברה בשדלושתם היתה הבעיה וגם אצל כל מי שהכרתי עם הרכב

פורסם

הפונטו הוא אוטו חמוד ונחמד.

ה 406הוא אוטו אוטו.

מכל בחינה שהיא שקשורה לאכות נסיעה נהיגה יהיה קשה להתחרות ב 406 בוודאי שלפונטו אבל היא גם לא אמורה להתחרות בה. היא קטנה קלילה וזריזה מקטגוריה אחרת לגמרי. היא גם כמובן משמעותית חדשה יותר שזה כיף.

עשה סיבוב, תחליט אם הסגנון מתאים לך.

זה כמו לעבור מ.... ל.... תן לחשוב.....מצאתי - 406 לפונטו.

פורסם

הכל תלוי עד כמה חשובה איכות נסיעה לפותח שרשור ועד כמה הוא יודע להעריך את מה ש-406 נותנת. במקרה קיצוני, אחרי 406 שהוא רכב מרווח למדי, עם בידוד די מפותח, נוח, לעבור לפונטו עלול לגרום לטראומה נפשית. הרכב אומנם טוב בקבוצתו, אבל עדיין זה סופר מיני, לאומת 406 שהיא משפחתית סולידית למדי המצטיינת בנוחות.

מצד שני לפונטו יתרונות פרקטיים רבים, בהם צריכת דלק עדיפה ומדובר גם יחסית על רכב חדש יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לעבור לפונטו עלול לגרום לטראומה נפשית.

לא הייתי הולך רחוק כל כך.

כל עוד זוכרים שאלו שני רכבים שונים בתכלית שלהם, שהם לא מאותה קטגוריה ולא ברי השוואה בכלל, הכל יהיה בסדר.

!AWDSOME

• תוכן חדש...