Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חובבי הסאונד..

עזרתכם בבחירת מוצר מולטימדייה וכוונה...

כרגע יש מ"ע מקורית (אומנם משודרגת BMW ביזנס) בילד אין.

השמיעה אקוסטית למידי ואין דרישות קצה כל שהן.

אני פוזל לכייון דבל דין או לחלופין מסך מגע דין 1 איכותי + מישענות ראש

הלכתי למביני עיניין ואמרו לי שאין מה להיכנס להרפתקאה יקרה אם הרכב הזה שכן אין לו מתאם נורמלי לדאבל דין.

וכל חלופה אחרת תיראה ותישמעה לא טוב.

מישהו עשה כבר משהו דומה ברכב הנ"ל?.

מישהו יכול להמליץ לי על דיגמי מכשירים אמינים?.. אם דגש על אמינות ואיכות סאונד, כמובן לא מחירי קצההה.. לגבי מחירים יש לי מחירי יבואן אז אין בעיה תקציבית (כמובן בהיגיון)

האם ניתן לחבר את הרמקולים המקוריים למגבר לקבלת איכות סאונד טובה יותר ונקייה?. האם ניתן לחבר סאב?.. על הפורמט הקיים?.

דגמיי קומפוננט+ מגברים+ סאבים יתקבלו בברכה.. אולי מי ידע נלך על הכל בסוף.. =] סגנון המוזיקה שאני שוע בעיקר ים תיכונית אך אלקטרו וגם באסים רץ אצלי גם חזק

תודה לעונים..

נ.ב

בחנות הציעו לי פיוניר 5150 כאשר אמרו שהמכשיר הוא רק ההתחלה יש להוסיף חוטים+ פלסטיקה+מתאמים+עבודה+ הפיקוד מההגה שלי יפגע ולא יעבוד.. + לא ממולץ ..

קצת אור מישהו?! סליחה על החפירה =]

הנדסאי רכב

פורסם

דאבל דין איכותי יעלה לך קצת-הרבה יותר מםיוניר 5150 יותר בכיון של 3.5-5K אבל אלו DD איכותיים עם 2-3 יציאות למגבר מסך מגע IGO8 חבילת לימוזין וכל השטויות שכוללות בDD,עם תירצה להתחיל עם קומפוננטים מגבר סאב ורק אחרי זה להחליף HU תיתן תקציב שניראה מה הכי טוב בישבילך

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

אני לא רוצה להשתגע אך ציינתי שאין בעייה תקציבית כל שהיא.. וכמו כן יש לי מחירי יבואן.. חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים*** לא ביררתי אך מצחיק שאתה אומר בין 3-5K כי רק בחנות (כנראה שניסה לערבב אותי) אמרו לי על 5150 5.5K

אך ציינתי שאמרו לי לגבי שזה לא מתאים לי בדאבל דין.

מתאים?! יש אפשרות לפלסטיקה שתשב יפה?!. (בדאבל דין)?.

ראשית אני מתעניין במגבר ליתן לי צלילים נקיים יותר וסאב אחרי זה נפזול לכיוון קומפוננטים..

אני חייב לציין שאני לא מבין כלום ומ"ע וכל הכוונה או עצה או תיקון יתקבלו ביותר מברכה!

הנדסאי רכב

פורסם

נ.ב

בחנות הציעו לי פיוניר 5150 כאשר אמרו שהמכשיר הוא רק ההתחלה יש להוסיף חוטים+ פלסטיקה+מתאמים+עבודה+ הפיקוד מההגה שלי יפגע ולא יעבוד.. + לא ממולץ ..

קצת אור מישהו?! סליחה על החפירה =]

בקיצור חאפרים

אני ממליץ לך על מערכת פונקציונאלית במגע של חברת CASKA יש בה הכול GPS בלוטות' מובנה

ושליטה של הכפתורים מההגה יציאה למגבר חיצוני ועוד ועוד ...וכול זה במחיר טוב ביותר.

http://www.pompa.co.il/pl_product~CA1615GA~109~525.htm

או כאן

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=1529

בנוגע למסגרת רדיו דאבל דין ולהתקנה,ממליץ לך להתייעץ עם מתקין {על!}וחבר פורום{יקר!} ובעלים של הסדנא הנ"ל :

גם אם אין לרכב מסגרת רדיו מה שקשה לי להאמין הוא יבנה לך אחת :

http://www.ecaudio.co.il/shop.htm

בנוגע למגברים \קומפוננטים וכיוצא בזה

זה כבר תלוי בך ולאיזה רמה אתה מעוניין להגיע

תן תקציב לתחום הזה בלבד.

פורסם

אוקי. תודה רבה..

מה זאת החברה הזאת מישהו יכול להמליץ עליה?..

אוקי נגיד תקציב לקומפוננטים ומגבר 2000 ש"ח יספיק?.

מה עליות של פלסטיקה מסביב קונקטורים ועבודה.. +-

הנדסאי רכב

פורסם

ראשית שוב תודרה רבה רבה ..

אך אשמח אם מישהו מבין יוכל לעשות לי קצת סדר בראש (כבר הסתבכתי)

דיברתי אם הבחור בעל הסדנא (תודה רבה אודיו קינג) והוא אמר שבאמת לא מתאים לי ולא יכנס לי ברכב דאבל דין.

האפשרות שלי היא מכשיר דין אחד מסך מגע.

חשוב לי שלא יתבטל לי השליטה מההגה, לגבי הצ'ינג'ר אין לי כל כך בעיה.

יש המלצות על דגמים?!.

דרישות:

חשוב פיקוד מההגה שיפעל,ג'יפיאס, חייגן בלוטוס וכל הירקות.. אם דגש על אמינות מכשיר.

חשוב לי גם לחסוך עליות שלא נחוצות אז חשבתי אולי להשאיר את הקומפוננטים המקוריים (בינתיים) להוסיף מגבר 4 ערוצים איכותי! ולחבר דרכו את המ"ע מולטימדיה ל4 רמקולים+טויטרים (הקיימים) ולסאב. +שני משענות ראש..

לא נראה לי סיפור יותר מידי יקר.. מה אתם אומרים?!:roll::roll:

הנדסאי רכב

פורסם

http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=359575

אני מקווה שזה יעזור לך להבין שדאבל דין זה קצת יותר בלאגן ממה שחשבת...

בעקרון, אני נוטה להאמין שיש קידוד פר כפתור מהמערכת לההגה שצריך לעקוב אחריו, מעבר לזה, ששווה לבדוק מול BMW עצמם (שירות לקוחוץ) האם יש דאבל דינים/מערכות ספציפיות שעובודת עם שליטה מההגה והם לא מהיצרן.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני בעלים של E46 עם DVD 1-DIN של אלפיין

אצלך באוטו הרדיו-דיסק זה רדיו דיסק 1 דין או דיוידי 2 דין?

ככה או ככה תצטרך מתאם. ואם כבר תצטרך מתאם אז אני מקווה ש 1 דין...

תענה ונמשיך מכאן, עכשיו מה גם הציפיות שלך מההרפתקאה הזו?

ההגה חשוב לך? (סיפור של 60$)

ומה התקציב לפרוייקט?

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם
אני בעלים של E46 עם DVD 1-DIN של אלפיין

אצלך באוטו הרדיו-דיסק זה רדיו דיסק 1 דין או דיוידי 2 דין?

ככה או ככה תצטרך מתאם. ואם כבר תצטרך מתאם אז אני מקווה ש 1 דין...

תענה ונמשיך מכאן, עכשיו מה גם הציפיות שלך מההרפתקאה הזו?

ההגה חשוב לך? (סיפור של 60$)

ומה התקציב לפרוייקט?

ההגה די חשוב ,

כרגע יש את הרדיו הבילד אין המקורי של החברה +צ'ינג'ר מקורי גם הוא.

לדאבל דין כבר שאלתי וחקרתי.. אין מקום מבחינת עומק.

אז דין אחד.. הציעו לי פאנסוניק 100 ב2500 זוזים מה אתם אומרים?.

הנדסאי רכב

פורסם

תומר ידידי איןצורך לחפש, אצלי באוטו מחובר DVD ALPINE 106 החדש והוא מפעיל כפתרים בהגה אודות למתאם של חברת PAC - חשוב לציין שלא לקח דקה לכייל את הכפתורים לר"ד..:roll:

לגבי דאבל דין, יש מקום. זה בוצע וראיתי בעיניים שלי כבר 5 נסיכות נוסעות בארץ הקודש ועוד כמה מגבייטים של תמונות מעבודות בחו"ל, תאמיןלי עשיתי הרבה שיעורי בית לפני שפירקתי את האוטו שלי..

לגבי הדי וי די? תקנה משהו טוב. חברה נורמלית!

שים דגש על פאנל נשלף, חיבור לאייפוד אם הדבר מעניין אותך.

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

הבחור לא מעוניין לפגוע במקוריות של הרכב, אמנם ניתן להכניס שם דאבל דין אבל העניין דורש "חציבה" ברמה שלא ניתן להחזיר למצב מקורי. לכן האופציה הטובה מבחינתו זה להתקין מסך נשלף.

לגבי השליטה מההגה קיימים בשוק מספיק מתאמים שיכולים לעשות את העבודה.

פורסם

לפי מה שקראתי, אפשרי לעשות את השינוי ל2 דין, אבל בביזנס, יש בעייה כלשהי עם תעלות המיזוג, משהו שמצריך שיוני פיסי במכלול שם, ככה שאם הוא רוצה 2 דין, אבל לא רוצה לעשות שינויים פיזיים בלפסטיקה או whatever זה לא בא בחשבון.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

זה מייקר את כול העסק ,אם הבחור מחפש מכשיר איכותי 1 דין עם מסך שכולל GPS וגם בלוטות'

הוא יצתרך לרכוש מכשיר פלטפורמה ולהרכיב עליו מתאמים

מכשירים 1 דין עם מסך נשלף של פיוניר\אלפיין מתחילים מאזור ה-4000 שח

מתאם GPS עולה עוד 4500 שח ,מתאם בלוטות' עולה עוד 1100 שח

זוג מסכים+משענות ראש יעלה 1500 שח

התקנה כולל מסגרת רדיו לפחות 1000 שח

----------------

סה"כ השקעה לפני מערכת 12000 שח

מכשיר דין 2 שכולל בלוטות' מובנה +GPS יעלה משמעותית פחות

ישנם היום מכשירים מהסדרה החדשה של פיוניר שכוללים בלוטות' מובנה +GPS

בעלות של החל מ-5000 שח כמו המכשיר הזה למשל {ואחיו הגדולים והיקרים יותר}:

http://www.crutchfield.com/S-sLFH4zGphVo/p_130AVIC310/Pioneer-AVIC-U310BT.html

• תוכן חדש...