Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

העמדתי רכב ישן למכירה (יונדאי אקסנט 98. המחיר לפי לוי יצחק 19K. כל מי שמתקשר אלי אומר לי שהמחיר לא ריאלי ולא עובדים לפי מחירון ברכבים שכאלה...היה מי שהציע לי 9K. אני תוהה, במידה והם צודקים, איך כן נקבע המחיר לרכב ישן?!

תודה!

פורסם

המחירון הינו רק נקודת התחלה לבירור מחיר סופי.

ישנם רכבים שהמחירון שלהם 30-35 ובפועל נמכרים בהרבה מעל (קליאו ספורט,רע-לי 106,וכו')

וישנם רכבים שנמכרים מתחת למחירון (נמצאים בכמויות לכן סוחרים בכמה אלפים טובים מתחת למחירון)

ישנם פקטורים רבים שנכנסים במשוואה ששמה "מחירון" והם מצב הרכב (מכנית,קוסמטית),ידיים (יד גבוהה מורידה הרבה מהמחיר) עבר ליסינגי (מוריד 12-18% לפני שהתחלת לדבר עם קונה פוטנציאלי) וכהנה וכהנה

אלה היו 60שניות של שעמום בעבודה - עימכם הסליחה :p

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

את לא קובעת אלא מגיבה לשוק.אם במחירון המחיר הוא X והשוק מציע Y אין לך ברירה.לכן זה נקרא שוק.אם את די מיואשת מהאוטו וממש מעוניינת להיפטר ממנו מן הסתם את תהיי הרבה יותר גמישה במחיר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יש מחירון לרכב, המחירון לוקח בחשבון רכב שמור , יפה, ומטופל. כמובן שהכל בהתאמה לאותו שנתון.

בסופו של דבר יש בסיס, אבל הכל נתון למשא ומתן קונה/ מוכר. את לחוצה למכור? לא לחוצה? הרכב במצב מצויין? לא טוב?

וכן הלאה וכן הלאה.

לאקסנטים האלו יש ביקוש נחמד מאד, אין שום סיבה שאם את לא צריכה את הכסף דחוף להשתלת כליה, תמכרי בפחות מחצי מחיר. בהנחה שהרכב במצב חיצוני ומכאני טוב ומעלה, אפשר להוריד 1000-3000 ש"ח (במקרה הקיצוני לדעתי) וזהו.

מי שאומר לך לא ריאלי וכו', תגידי לו שידפדף לאקסנט הבאה. מי שרציני וריאלי ומדבר על להוריד קצת ,אפשר להבין. אלו החוצפנים שחותכים את המחיר, אני אפילו לא טורח להגיד להם לבוא לראות. שיחפשו את האדיוט הבא.

תרשי לי להניח (וסליחה, אבל השוביניזם לא פס מהעולם) שמי ששומע שהמוכרת היא בחורה (מנסיון עם ידידה), ישר מרשה לעצמו לזרוק שטויות בהנחה שהיא לא מבינה, ואפשר לשחק איתה. אם מישהו יוכל לעזור לך במענה לטלפונים, מה טוב.

כל זה בהנחה שהרכב אינו נראה גרוטאה מבחוץ והטיפולים בו הם סדירים.

בהצלחה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תודה רבה, עזרתם לי מאוד!!! הסתכלתי באתר יד 2 ובאמת ראיתי שרב המוכרים מורידים כ4000 ש"ח ממחיר המחירון המוצהר של לוי יצחק ואין סיבה שאני אתפשר מעבר לכך מאחר והרכב שלי במצב מכני ופיזי טוב בהתחשב בגילו.

ואכן יש לי תחושה, כמו בכל מה שקשור לרכבים, שכדאי אולי להחליף את מס' הטלפון בשלט למכירה לנייד של בעלי...

פורסם

שימי לב לרכבים דומים ביד 2, כמה ידיים עברו - כמה ק"מ וכו', ואז תדעי כמה לדרוש על הרכב שלך.

אם הרוב מורידים 3-4K ש"ח מהרכב אבל הרכב שלך שמור, ללא תאונות, יד נמוכה וק"מ נמוך - אין סיבה שתורידי במחיר כמוהם.

בכל מקרה, זה שוק של היצע וביקוש - תבקשי X ואם תראי שזה לא הולך, תורידי קצת, עד אשר תהיה נקודת המפגש בין המחיר שלך לרצונו של קונה לרכוש את רכבך במחיר המוצע.

בהצלחה!

פורסם

המוכרים האחרים מורידים 4K במודעה. ברור שעד שהמכירה תצא לפועל הם יורידו יותר, ככה שבסופו של דבר מה שהציעו לך לא כ"כ רחוק מהמחיר הריאלי.

פורסם
יש מחירון לרכב, המחירון לוקח בחשבון רכב שמור , יפה, ומטופל. כמובן שהכל בהתאמה לאותו שנתון.

בסופו של דבר יש בסיס, אבל הכל נתון למשא ומתן קונה/ מוכר. את לחוצה למכור? לא לחוצה? הרכב במצב מצויין? לא טוב?

וכן הלאה וכן הלאה.

תרשי לי להניח (וסליחה, אבל השוביניזם לא פס מהעולם) שמי ששומע שהמוכרת היא בחורה (מנסיון עם ידידה), ישר מרשה לעצמו לזרוק שטויות בהנחה שהיא לא מבינה, ואפשר לשחק איתה. אם מישהו יוכל לעזור לך במענה לטלפונים, מה טוב.

בהצלחה.

מסכים עם כל מילה בחלק המודגש.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...