Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שמי רועי,אני גולש פה די הרבה בפורום המטורף הזה,ולאחר קריאה מעמיקה לא הגעתי למסקנות.

אבקש את עזרתכם בחיפוש בבחירת המערכת האולטימטיבית עבורי.

אני שומע בדרך כלל את כל סוגי המוזיקה, אין לי סגנון מוגדר,התקציב הוא 10K כולל התקנה.

התכוונתי להגיע למפגש האחרון אבל נבצר ממני להגיע,לכן אני מעוניין להתקין כבר השבוע.

אשמח לקבל את המלצותכם

בתודה רועי.

אגב הרכב הוא פיג'ו 206

בשלב זה אינני מתכוון לבצע איטום עד שיתפנה לי עוד קצת כסף לתקציב שלי.

פורסם

יש לך תקציב גדול, אין לך שום כיוון , לפי מה שאני מבין גם הרבה ידע אין בדיוק , לדעתי תמשיך לחפור פה את הפורום, לא להתקין מהר - אני קיבלתי בזה המון בראש! קח זמן למחשבה , 10K זה לא צוחק ואם מתחילים סתם על רגל אחת זה גם לא נגמר שם .

איזי - ידע - ולדעת בדיוק מה אתה רוצה זה מה שיעשה לך טוב את המערכת שלי אני יכול לגמור ב 6 K , אבל זה לא יעשה לי טוב בלי כל הדרך עד לנקודה הזאת .

אף אחד לא יענה לך על השאלה הזאת ברצינות - ואם אתה חופר את הפורום אתה צריך לדעת , ולראות 10000 פעם את ההודעות האלו .

דבר עם מתקינים ברמה גבוה בקש הצעות , אם אתה רוצה יד 2 (לדעתי עדיף - במיוחד מגברים) לך עלזה .

כתבתי לך רק מטוב לב ולא כי בא לי להיכנס לעוד שרשור ללא כיוון או כוונה בכלל(גם זה יכול להיות) .

לילה טוב והמון בהצלחה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תקציב יפה, תגיע למפגש תשמע מערכות ואז תחליט חבל שתבזבז כזה סכום ולא תהיה מרוצה

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

קודם כל מתחילים מהבסיס ,התקנה איכותית ואיטום,איטום משפר ממש את האיכות.

תגיע לאחד המפגשים הבאים או שתלך למתקין לשמוע כמה סוגים של רמקולים ואז תיסגר על סט קומפוננט שנשמע לך טוב.

כנל לגבי סאב,ואז תשדך להם מגבר שמתאים להם,או 2 ערוצים ומונו,או 4 ערוצים חזק.

לגבי HU (פאנל) אני ממליץ על קלריון 785,עולה 1300 ש"ח ואיכותי כמו HU ב3K בכיף.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אל תרוץ להתקין השבוע.

גם אם תשמע דברים שידהימו אותך.

אל תרוץ לקנות ולהתקין.

האם הכיוון שלך הוא איכותי יותר (שחזור של הקלטות איכות, חווית הופעה) או עוצמתי יותר?

האם אתה רוצה לשמור על מראה מקורי של פנים הרכב, או לבצע התקנת ראווה?

האם חשבת לכיוון של מחשב ברכב?

מתחדשת*

פורסם

כמו שכתבו לך קודמיי, אני מבין שפספסת את המפגש, אבל לדעתי שווה לך להמתין או לחילופין לנסות לשמוע ציוד אצל חלק מחברי הפורום, אני מאמין שאם תפנה לכמה מהם הם ישמחו להשמיע לך.

פורסם

כמו שיוסי אמר,תפנה לאנשים כאן בפורום,רובם ישמחו להפגש איתך ולהשמיע.ממליץ לשמוע כמה שיותר ,ולא למהר.

לפני שאתה משקיע כזה סכום,אתה חייב קנה מידה למערכת טובה ומה זה בכלל מערכת טובה,גם אם תשמע מערכות

בסכום גבוה יותר זה אפילו עדיף.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

תתחיל בלהעביר חיווט איכותי לדלתות ולתא המטען .

תעשה איטום מאסיבי של הדלתות ובניות איכותיות וחזקות לרמקולים 6 וחצי אינץ' .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אל דאגה, ממש ברגעים אלו אתה מקבל פניות בה"פ :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...