Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט 1985 - כדאי?

re_ilan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אילן, טיפה סדר בדברים, לפי מיטב ידיעתי...:wink:

הדיזה החשמלית, אם נמצאת, מחוברת לקרבורטור (מאייד). המטרות שלה יכולות להיות שונות, לפי הקרבורטור. מטרה אחת, למנוע כניסת דלק לקרבורטור, כשהסוויץ' סגור. אם היא מנותקת או לא פועלת, המנוע יסתובב אבל לא יניע. מטרה שניה, לסגור מעבר דלק "גדול" ולהשאיר מעבר דלק קטן המספיק לסיבובי סרק. במקרה הזה, אם היא מנותקת או לא פועלת, המנוע יתקשה לשמור על סיבובי סרק.

אם המנוע לא מסתובב בכלל, כנראה שהמצבר שמותקן ברכב ריק לגמרי ומכביד על מעבר הזרם מהמצבר של הוולוו. נתק את המצבר שמותקן בפסאט וחבר את הכבלים, דרך כבלי עזר טובים ישירות למצבר של הוולוו. לחילופין, אולי אתה משתמש בכבלים דקים מידי, אשר מתחממים ולא מעבירים מספיק זרם לפסאט. שים שני זוגות כבלים במקביל ונסה להניע.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שוב, בקרבורטור הזה יש דיזות רגילות ולא חשמליות.

הדיזות אולי רגילות, אבל השסתום חשמלי.

http://www.golfgtiforum.co.uk/index.php?PHPSESSID=21debb0904883b4aa146920179be3e13&topic=18871.0

לפותח השרשור, קודם תפתור את הבעיה הנוכחית.

כמו שציינו מעלי תנסה להחליף בין המצבר שלך למצבר של הפסאט, קורה הרבה שהכבלים לא טובים ואי אפשר לדעת את זה.

אחרי שהמנוע יתחיל להסתובב, תן לנו לדעת וננסה להדריך אותך בנוגע לקרבורטור.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

תודה לכולם!

היום שפכתי 10 ליטר דלק (95 + אשלגן) לפאסאט, ועשיתי עוד ניסיון להתניע, אבל קרה בדיוק מה שקרה אתמול, רעש של תחילת סיבוב לשניה, אין לי מספיק ידע כדי להגיד האם זה תחילת סיבוב של המנוע, או רק ניסיון של הסטרטר. וזהו.

בא לי לראש רעיון שאולי לא מגיע דלק לקרבורטור (מודה, יריה באפלה של מתחיל), אז פירקתי את הפילטר דלק, וראיתי ששני הצינורות שמחוברים עליו יבשים מדבר. האם זה אומר משהו?

איך שלא יהיה, מחר אגש שוב לפאסאט, כדי לנסות את מה שייעצתם לי.

אגב, באמת אחרי שהורדתי את הכבלים אחרי כמה דקות של נסיונות התנעה, אחד מהם, לא זוכר אם (+) או (-), היה חם. אולי זה מצביע על איכות גרועה של הכבלים.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
תודה לכולם!

היום שפכתי 10 ליטר דלק (95 + אשלגן) לפאסאט, ועשיתי עוד ניסיון להתניע, אבל קרה בדיוק מה שקרה אתמול, רעש של תחילת סיבוב לשניה, אין לי מספיק ידע כדי להגיד האם זה תחילת סיבוב של המנוע, או רק ניסיון של הסטרטר. וזהו.

בא לי לראש רעיון שאולי לא מגיע דלק לקרבורטור (מודה, יריה באפלה של מתחיל), אז פירקתי את הפילטר דלק, וראיתי ששני הצינורות שמחוברים עליו יבשים מדבר. האם זה אומר משהו?

איך שלא יהיה, מחר אגש שוב לפאסאט, כדי לנסות את מה שייעצתם לי.

אגב, באמת אחרי שהורדתי את הכבלים אחרי כמה דקות של נסיונות התנעה, אחד מהם, לא זוכר אם (+) או (-), היה חם. אולי זה מצביע על איכות גרועה של הכבלים.

כניראה שהכבלים לא מספיק עבים ויש מפל מתח גדול על הכבלים, לכן הם מתחממים ולא מעבירים מספיק זרם.

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אני ממליץ להתקין את המצבר של הוולבו בפאסאט בשביל נסיונות ההתנעה, ואח"כ להחזיר אותו לוולבו.

(או שאולי כבר תקנה לה מצבר..)

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אני מתאר לעצמי שמשאבת הדלק באוטו חשמלית ולא מכאנית ולכן כדאי לנתק את הצינור מהקרבורטור, ולשים את הקצה שלו בבקבוק פלסטיק.

כשהיתה לי משאבה חשמלית הפעלתי אותה עם חוט מאולתר בין ה+ של המצבר ל+ של המשאבה. אתה יכול גם לשים את המפתח בסוויץ על II ושמישהו יחזיק את הבקבוק שחלילה לא ישפך כלום.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

המשאבה היא מכאנית.

הסימפטום שאתה מתאר לא שייך לזרימת דלק, כי גם כשאין אספקת דלק הסטרטר יכול ואמור לסובב את המנוע עד שהמצבר יגמר...

זה כנראה משהו חשמלי, אבל אני מקווה שהמנוע לא תפוס:-(.

תבדוק את החיבורים של הסטארטר (הוא אמור להימצא בין הבלוק לכנף הימנית) ואת ההארקה (כבל מהמינוס של המצבר לגיר).

פורסם

כנ"ל הבעיה שיש לך כרגע לא קשורה למערכות הדלק (קרבורטור וכו') וגם לא למערכת ההצתה. הבעיה או במצבר או בסטרטר או בחיבורים והחיווט שלהם.

מאיפה אתה בארץ? אם אתה קרוב אולי יהיה לי זמן לבוא ולשים יד, חבל לי שתסתבך או תעשה נזק.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

שלום חברים,

הודעת העדכון:

אסף בקר, איש יקר, הגיע היום (שישי) בצהריים אל הפאסאט, ועבד, בסיועו של השוליה (זה אני), שעתיים בשמש על הרכב.

הפאסאט הניעה בקלות, ופה מסתבר שהבעיה אכן היתה בכבלים. אתמול עוד ניסיתי להתניע, בלי הצלחה, עם שני כבלים במקבילים לכל צד, שכנראה היו זבל, אבל עם כבלים איכותיים של אסף האוטו התניע תוך רגע.

בין היתר, אסף סידר גם את כל את צינוריות הוואקום שלא היו מחוברות, ועכשיו הפאסאט עובדת יפה.

עשינו איתה סיבוב קצרצר, ותשמעו - הרכב חיה.

תודה לכל מי שניסה לעזור, ותודה גדולה לאסף

:beerchug::beerchug:

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...