Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש בקהילה כאן ואני צריך עזרה בחיפוש אחר הדגם והיצרן שהכי יתאימו אין לי מושג עדיין במכוניות למעט מה אומר כל חלק במפרט הטכני...

אז אני יודע ש1400 מנוע זה מעולה

ואני צריך שהמחיר יהיה סביר בתקרת 6000 שקל

לא אכפת לי אם זה רכב ממש אמין עם פחות חלקים או רכב קצת פחות אמין ועם מלא חלקי חילוף [כמו שהסבירו כאן כבר]

העיקר שיהיה רכב ששווה לקנות אותו ושלא אצטער אחרכך

מניסיונכם מה אתם מציעים?

תודה מראש :) אסי.

עריכה: לא אכפת לי ידני אם זה יותר חסכוני\טוב לדעתכם

אבל שלא יהיה ידני שממש גרוע ..

פורסם

המספר 1400 ליד המנוע מציין את נפח המנוע, לרוב מעוגל כלפי מעלה.

יש מנועי 1400 טובים יותר ויש טובים פחות. יש מנועי 1200 שטובים ממנועי 1400 וכן הלאה. כל מקרה לגופו.

למעט חיסכון בדלק ועלות הרכישה, מה עוד חשוב לך ברכב? אתה מחפש רכב גדול או קטן? נסיעות עירוניות או בין עירוניות בעיקרן?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
המספר 1400 ליד המנוע מציין את נפח המנוע, לרוב מעוגל כלפי מעלה.

יש מנועי 1400 טובים יותר ויש טובים פחות. יש מנועי 1200 שטובים ממנועי 1400 וכן הלאה. כל מקרה לגופו.

למעט חיסכון בדלק ועלות הרכישה, מה עוד חשוב לך ברכב? אתה מחפש רכב גדול או קטן? נסיעות עירוניות או בין עירוניות בעיקרן?

קטן סטייל פיג'ו 205 או שרייד...

נסיעות תוך עירוניות בעיקר

פורסם
פיאט אונו / פונטו

יש גם את הג'אסטי למרות שאני לא יודע מה זמינות חלפים שלה .

אני לא יודע אם זה במקרה או שזה נכון אחי אבל שאלתי כמה אנשים כבר את ההתלבטות הזאת וכולם אומרים לא להתקרב לפיאט.. למה?

פורסם
אני לא יודע אם זה במקרה או שזה נכון אחי אבל שאלתי כמה אנשים כבר את ההתלבטות הזאת וכולם אומרים לא להתקרב לפיאט.. למה?

גם אני לא יודע למה :roll:

פיאט פונטו היא אופציה טובה אבל מה הסיכוי למצוא אחת סבירה בתקציב הזה?

פיג'ו 205 או 106 יכולות לעשות את העבודה בצורה טובה.

עוד אופציה זולה ואמינה יחסית - סוויפט ישנה.

פורסם
גם אני לא יודע למה :roll:

פיאט פונטו היא אופציה טובה אבל מה הסיכוי למצוא אחת סבירה בתקציב הזה?

פיג'ו 205 או 106 יכולות לעשות את העבודה בצורה טובה.

עוד אופציה זולה ואמינה יחסית - סוויפט ישנה.

בהמשך לעצתך התעניינתי ומצאתי פיג'ו ידנית 205GR

93' 1400

עם מזגן+יד שניה סה"כ

אבל 199000 קמ"ר

ב3500 שח כשהמחירון שראיתי הוא 4400...

עריכה:

לעומת זאת ראיתי אותו רכב רק 89' ב3000 אבל עם 120000 ק"מ

אז מה יותר חשוב?

מה דעתך?

פורסם

אם אני לא טועה , רכב מעל 19 שנה על הכביש צריך לעשות פעמיים בשנה טסט.

כך שמודל 89 נכנס לקטגורייה הזאת ולמודל 93 יש עוד 3 שנים .

פורסם

זה נכון וואלה לא חשבתי על זה... השאלה היא שמישהו אמר לי שהפיג'ו לא מחזיקות הרבה אחרי ה200 אלף האם וכמה זה נכון וכמה כבר יעלה מנוע אחר כשזה ייקרה

פורסם

תפסיק להקשיב לסיפורי פוגי.

כל הפיג'ו לא עוברות 200K קילומטר? מה קורה אחר כך, הצרפתים מגיעים ולוקחים את הרכב חזרה לצרפת?

הסיכוי שהספידומטר בפיג'ו 205 הישנה שמצאת מקולקל (או "מתוקן", תלוי מאיזה כיוון אתה מסתכל על זה) גדול מהסיכוי שהיא נסעה 120K קילומטר.

פורסם

לא.

אלא אם יש מעקב אחרי הטיפולים של הרכב במוסכי הרשת, דבר שנראה לא הגיוני בעליל, בגלל חוסר הצדקה כלכלית בשנתון הזה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בשנתונים אלה וברמת המחירים שאתה מתכוון לרכוש רכב , לא רק שמיותר לבדוק אם הקילומטרז תקין , אפילו לא

הייתי בודק את הרכב במכון בדיקה (מקסימום נכנס איתו למוסכניק שיתן חוות דעת) .

תעשה סיבוב ברכב (עדיף בשעות הצהרים החמות) , אם הרכב נשמע טוב (מנוע וגיר) , לא מתחמם והמזגן עובד כמו שצריך , אז תרכוש אותו .

פורסם
בשנתונים אלה וברמת המחירים שאתה מתכוון לרכוש רכב , לא רק שמיותר לבדוק אם הקילומטרז תקין , אפילו לא

הייתי בודק את הרכב במכון בדיקה (מקסימום נכנס איתו למוסכניק שיתן חוות דעת) .

תעשה סיבוב ברכב (עדיף בשעות הצהרים החמות) , אם הרכב נשמע טוב (מנוע וגיר) , לא מתחמם והמזגן עובד כמו שצריך , אז תרכוש אותו .

אתה צודק שאני אבדוק אותו בעצמי אבל בכלל לא לקחת לבדיקה זאת לא אופציה אני מוכן לקחת אותו על חשבוני בסופו של דבר רק כדי להיות רגוע שלפחות כרגע אין תקלות שלר לדבר על כמה יעלה לי כל התקלות שעוד יהיה..

בכל מקרה שורה תחתונה יש למישהו הצעה\רעיון טוב יותר? כי כנראה שאני הולך על ה205 93'

• תוכן חדש...