Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח אותו לבדיקה ואז מה?

הרי רכב בן 16 שנה לקחת לבדיקה, רק הרג'קטים שימצאו יעלו כמו 3 רכבים כאלו....

אין מה, פשוט מיותר. סע איתו, תראה שמגיב טוב, שההילוכים לא חורקים, שהקלאץ' תקין, שהמזגן עובד טוב, שהרכב לא מתחמם גם בעמידה של לפחות 10 דקות עם מזגן, ומה שאתה יכול לבד, חלונות, שעונים, וכל שאר הדברים.

תבדוק מדיד שמן שיש מספיק ושאינו שרוף.

מקסימום, אם אתה מכיר איזה מוסכניק או פחח, שיעלה את האוטו על ליפט ויראה רק שאין תאונה שלדה קשה , יעשה סיבוב וזהו.

זה מה שאני הייתי עושה, כל האוטו שווה שלוש - ארבע אלף. תשאיר עוד 2000 בצד לטיפול טוב וארבע צמיגים נחמדים וזהו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מה אתה מצפה שיגידו לך במכון הבדיקה ? ברור שהבדיקה לא תצא טובה .

ברכבים משנתון זה הבלאי הוא גבוה מאוד וקרוב לודאי שתמצא את עצמך מספר פעמים בשנה במוסך .

לדעתי חבל "לזרוק" 400 ש"ח על מכון בדיקה . תן למוסכניק שלך לנסוע ברכב והוא יגיד לך אם כדאי לרכוש אותו או לא .

עריכה - ההודעה הזאת נכתבה מבלי שראיתי את התגובה הקודמת

פורסם

205/אונו - מכוניות זולות לאחזקה, דיי אמינות ופשוטות.. לא תצטער אם תקנה אחת כזאת שנראית שמורה.

היפניות גם אמינות כמובן אבל החלקים שלהם יותר יקרים והם נוחים כמו סקייטבורד.

הכי טוב שאתה יכול לקנות לפי דעתי זה פיאט פונטו 95-96 בערך, יתן לך תחושה הרבה יותר מודרנית ויש מצב שנכנס לך בתקציב.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
205/אונו - מכוניות זולות לאחזקה, דיי אמינות ופשוטות.. לא תצטער אם תקנה אחת כזאת שנראית שמורה.

היפניות גם אמינות כמובן אבל החלקים שלהם יותר יקרים והם נוחים כמו סקייטבורד.

הכי טוב שאתה יכול לקנות לפי דעתי זה פיאט פונטו 95-96 בערך, יתן לך תחושה הרבה יותר מודרנית ויש מצב שנכנס לך בתקציב.

לצערי פונטו 95 מתחילות מ7-8 אלף... זה ממש לא התקציב בהתחשב בעובדה שהזכירו מעלינו שיש עוד 2-3 אלף על שיפוץ נחמד לרכב.

מה שכן היא באמת נראת שמורה אני הולך היום ב6 לראות ונראה בדיוק כמה שמורה היא נראת במציאות.. אני גם לוקח את עיצותיכם ברצינות ותודה לכל מי שעוזר אני רושם כל דבר ואשתדל לבדוק כל מה שאפשר. לפי איך שהבעלים תיאר את המצב זה מציאה שחבל על הזמן! נראה.

פורסם

בסוף לא ייאמן רמאויות של אנשים

בכלל זה יד שלישית לא שניה בסוף הוא יש תאונה אחת בכנף ימנית כנראה קשור גם לשאסי

בסוף "יש מזגן" אבל הוא לא עובד!! זה השקר הכי גס ששמעתי בחיים!

יש נזילות לא חסר..

והוא רוצה רק 2800 במקום 3500 במקום מחירון 4400

מה אתם אומרים?

אה ופנס איתות ימני שבור וטסט לעוד חודשיים

פורסם

בשנתונים האלה ובתקציבים האלה לא ננעלים על יצרן/ דגם אלא עושים רשימה של כל מה שמתאים ונכנס לתקציב ומהרשימה הזאת קונים את מה שמוצאים במצב הכי טוב.

תכנס ליד 2 תן לו חיפוש על כל היצרנים, תגביל את הסכום בין 4000-6000 תן לו לחפש.

את תוצאת החיפוש תסדר לפי עמודת ה "יד" (פשוט תלחץ על ה יד בסרגל העליון), ואני בשניה מצאתי לך ג'אסטי יד ראשונה , איביזה יד ראשונה וכו'.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בשורה התחתונה , אתה צריך לקחת בחשבון שאין רכב תקין במחיר הזה .

להערכתי תצטרך להשקיע כמה אלפים טובים כבר בשנה הראשונה (שלא לדבר על להעביר את הרכב טסט) .

לכל הרכבים במחיר הזה יש בעיות , אחרת לא היה שווה למכור אותם .

לדעתי עומדות לפניך 3 אפשרויות:

1. להגדיל את התקציב

2. לחסוך כסף ואז להגדיל את התקציב

3. לרכוש קטנוע

• תוכן חדש...