Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום שטפתי את רכבי ברחיצת מכוניות פשוטה שמקבלים בחינם על ידי תדלוק, הרחיצה היא מכונה בלבד.

כאשר נכנסתי למכונה היה מין רעש של עוות צמיג כזה צליל של גומי מתחכך וההגה זז ימינה ושמאלה.

השאלה שלי היא כזאת: האם המכונה יכולה לעשות נזק לצמיגים ו\או לעוות אותם?

אחרי השטיפה הרגשתי שהנסיעה טיפה פחות חלקה, אבל יכול להיות שזה הדמיון שלי.

תודה :).

פורסם

זו השטות הכי משונה שאני קורא ...שטיפה לא משפיעה על איכות הצמיגים , שטיפה בספירט 100 אחוז כן מזיקה לצמיגים אבל מים וסבון לא יזיקו להם לעולם , מה השטות הזאת חבר ?.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לדעתי פותח השרשור התכוון לנזק מהמסילה אשר הרכב נע עליה בזמן השטיפה במנהרה.

ולא שאל לגבי החומרים שעימם שוטפים את הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אכן התכוונתי לנזק שנגרם מהמסילה של מכונת השטיפה כאשר היא מזיזה את הצמיגים ימינה ישמאלה בכח בזמן השטיפה ונשמע רעש של חיכוך גומי.

פורסם

מישהו יודע האם נסיעה על שלוליות עלולה לגרום לפיצוץ הצמיג במהירות 110 קמ"ש?

תגידו לי מה זה השאלות האלה... מה שאתה שמעת זה סה"כ החיכוך בין הצמיג לרצפה עם המים.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

אני חושב שאני לא מובן כראוי לכן אנסה לפרט,

בזמן השטיפה, הצמיגים לא יושבים על הרצפה, אלא על מסילת ברזל אשר מניעה את הרכב,

באמצא המסילה היא מכוונת את הצמיגים שמאלה וימינה בכדי להעביר עליהם את מכונת הקרצוץ בשביל לנקות אותם.

המסילה מזיזה את הצמיגים בכוח אני מניח ומכונת הקרצוץ שעוברת על הצמיגים לא כל כך עדינה.

השאלה היא האם נגרם נזק או עוות כלשהוא עקב הפעלת הלחץ על הצמיגים על ידי מסילת הברזל של מכונת השטיפה?

אני מקווה שהייתי ברור עכשיו

פורסם

אבל מכונות שטיפה תמיד לוקחות את האוטו בקו ישר, לא?

אז איך אתה אומר שהיא מכוונת את הרכב ימינה ושמאלה?

אתה שם ניוטרל, והמכונה מסובבת את גלגלי הרכב בתוך המכונה.

(בקו ישר, אף פעם לא ראיתי מכונה שלוקחת סיבובים את האוטו, ואם יש כזה דבר אז סליחה על הבורות וההטעיה מראש)

פורסם
אבל מכונות שטיפה תמיד לוקחות את האוטו בקו ישר, לא?

אז איך אתה אומר שהיא מכוונת את הרכב ימינה ושמאלה?

אתה שם ניוטרל, והמכונה מסובבת את גלגלי הרכב בתוך המכונה.

(בקו ישר, אף פעם לא ראיתי מכונה שלוקחת סיבובים את האוטו, ואם יש כזה דבר אז סליחה על הבורות וההטעיה מראש)

אתה אף פעם לא בא ב-ד-י-ו-ק ישר, תמיד זה מזיז את הצמיג מעט.

לדעתי הבלתי מלומדת, זה כמו לעלות על מדרכה במהירות נמוכה - לא מזיק באופן ישיר ומיידי, אך לא מומלץ.

פורסם

תקרא שוב את ההודעה למעלה.

באמצע המסילה היא מכוונת את הצמיגים שמאלה וימינה בכדי להעביר עליהם את מכונת הקרצוץ בשביל לנקות אותם.

המסילה מזיזה את הצמיגים בכוח אני מניח ומכונת הקרצוץ שעוברת על הצמיגים לא כל כך עדינה.

פורסם

המעקה של הצמיגים הוא די נמוך, בעל פרופיל מעוגל ורוב הזמן רטוב ואף מסובן, קשה לדמיין שזה מסוגל לפגוע בצמיג. אולי רק אם הצמיג כבר לא תקין מלכתחילה.

• תוכן חדש...