Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בסקוטלנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אנו משפחה בת שלושה אנשים (שני הורים ונערה בת שמונה עשרה).

אנו מתכננים לנסוע ברחבי סקוטלנד (מחוץ לערים הראשיות) בחודש ספטמבר למשך שמונה ימים כאשר כל יום מתכננים לינה במקום אחר (דהיינו לשאת שלוש מזוודות עימנו כל הזמן ברכב).

בבירור שכבר ערכנו הציעו לנו את הרכבים הבאים - אופל וקטרה, אופל אסטרה, פז'ו 308, רנו לגונה, פורד מונדאו ופורד פוקוס. כן הציעו לנו פולקסוואגן פאסאט אך רכב זה יקר בצורה משמעותית מהיתר.

אבקש עצה איזה סוג רכב כדאי לשכור כך שישא את שלושתנו ואת המטען שלנו בנוחות וברווחה (כולל תא מטען גדול כך שהמטען יהיה מוסתר בעת חניה).

חלק מהדרכים הן צרות ואולי אף משובשות.

תודה

פורסם

אני בזמנו שכרתי פולקסווגן גולף TDI באינברנס. היינו זוג וזה הספיק בהחלט.

אני מציע לכם לבדוק אפשרות של רכב סטיישן, שיתן יותר מקום למזודות. מהרשימה שלכן לדעתי המונדיאו המרווחת ביותר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מטיול דומה שנה שעברה, אני ממליץ על הלגונה - אם יש אפשרות את גרסת הסטיישן.

המון מקום למזוודות, גם לנוסע מאחור יש מרווח די מכובד, והנוחות מצויינת לא מרגישים את המיילים שגומעים בזכות המושבים.

אחרי שבועיים באירלנד עם קורולה - הגב אמר תודה כשהחלפנו את הרכב ללגונה - נסענו מצפון סקוטלנד עד ללונדון

ובהחלט הייתה חוויה - גם הנופים וגם הנסיעה עצמה.

וכמובן שכחתי את הדלק - 1/22 בערך!

פורסם

לפני כמה שנים שכרנו (מהארץ) רכב בלונדון לטיול של כשבועיים לסקוטלנד וחזרה דרך חלק מוולס. בקשתי וקבלתי מונדאו דיזל שהיה חסכוני ודי מהיר (יש קטעי מעבר ויש שיטוט איטי ומהנה בדרכים לא ראשיות. חוץ מפעם של חזרה מבאת' ללונדון באמצע הלילה, שנדבקתי לאיזו גיה ספורטיבית שתפתח את הדרך, רק שב-100 מייל לשעה האוטו כבר שידר "די!". זה כביש מהיר ומרווח. בהרים לא היתה שום בעיית סחיבה ומקום למטען. גם הלגונה נראית לי מתאימה אבל איני מכיר אותה אישית. על סניק אמליץ בחום. טיול שווה ומהנה לכם!

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...