Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אקדים ואומר שקראתי פה כמה הודעות דומות לשלי שקיבלו תשובות מפורטות למדי. אך מכוון שיש לי דרישות מאד ספציפיות אני אסתכן ואעלה את מה שאני מחפש.

מחפש רכב קטן זריז ו"ממזר". רב הזמן אני נוסע לבד לכן לא ממש אכפת לי עד כמה הרכב מרווח או נח מאחורה.

רב הנסיעות עירוניות כ5-10 קילומטר ביום. פעם ב.. נסיעה של 50-100. לא מתכנן להגיע לחרמון או לאילת עם הרכב :)

אני רווק בן 26 ומחפש רכב כיפי עם חווית נהיגה טובה. לא מחפש משהו משעמם ובנאלי. מאד חשוב לי שהרכב יזרום חלק ב120 קמש.. אישית אני גם מעדיף תיבה אוטומטית. כמובן שהרכב יהיה יחסית חסכוני בדלק וחלפים ועם בטיחות ממוצעת ומעלה.

אני ממש לא מחפש רכב פוזה או משהו סופר ספורטיבי. אבל כן מחפש שיהיה כיף להוריד חלון ולהנות מהנסיעה לעבודה. מכירים את התחושה? שיהיה כיף להתרחק מהאוטו ולדעת שזה שלך.. ולחכות לפעם הבאה שיצא לך לנהוג בו שוב.

מבחינתי הרכב הזה ישרת אותי בשנתיים-שלוש הקרובות. עד לשינוי סטאטוס משפחתי או עד שהתקציב יאפשר משהו טוב יותר.

ככה ששמירת ערך זה לא קריטי עבורי. אם אני קונה היום ב40 ועוד שנתיים זה שווה 30 זה לא מזיז לי.

עד כה מהבדיקות שעשיתי חשבתי על סיריון מהדגמים של 03 - 05 שנראים הרבה יותר טוב מהדגמים של 06 והלאה. או על סיאט לאון\איביזה.. אשמח לשמוע דעות האם הרכבים הנל הם באמת מה שאני צריך או שיש משהו טוב ומתאים יותר?

תודה רבה!

עמית

פורסם

ועוד שאלה חשובה:

מה היתרונות והחסרנות שבלרשום את הרכב על שמו של עסק משפחתי? (כאשר לי תכלס אין קשר לעסק).

תודה!

פורסם

חברים אני כבר יומיים מקבל התעלמות רועמת פה.. לא נעים.

אני מבין שהשאלה הראשונה נשאלת פה די הרבה וקצת נמאס לענות. אבל אני באמת חושב שהספציפיקציות שציינתי לא הופיעו פב כל כך הרבה בעבר.. די פירטתי את כל מה שאני מחפש.

ולגבי השאלה השניה של הרישום לעסק... למה להתעלם ממנה? :(

אני עדיין מאמין ומקווה לקבל כמה עיצות טובות מכם..

שבוע טוב!

פורסם

בוא תסביר לי איך סיריון קשורה לדרישות שלך? במיוחד ל:

מכירים את התחושה? שיהיה כיף להתרחק מהאוטו ולדעת שזה שלך..

לדעתי גולף 2.0 תענה לדרישות שלך הייתי הולך גם על ה-1.8, ערוך חיפוש ודע על הרכב יותר.

פורסם
בוא תסביר לי איך סיריון קשורה לדרישות שלך? במיוחד ל:

לדעתי גולף 2.0 תענה לדרישות שלך הייתי הולך גם על ה-1.8, ערוך חיפוש ודע על הרכב יותר.

הממ אוקי אני בודק לגבי זה (למרות שאישית נראה לי שהסיריון במיוחד בדגם המפואר) הרבה יותר יפה מהגולף.

אני גם מחפש יאריס משנת 2002 בערך נדמה לי שאולי זה עדיף.

ותוכל בבקשה להסביר לי למה יש סתירה בין זה שאני מחפש רכב כיפי לזה שאני מחפש סיריון? אני לא מזלזל אלא באמת רוצה להבין ולדעת.

תודה..

פורסם

גם אני לא מבין איך התחושה של "אחח זה שלי" לבין מכונית יפניתליסינג כמו סיריון מסתדרים ביחד.

גם יאריס , אלו באמת מכוניות מצויינות , אבל לא קשורות למה שרשמת, פשוט לא.

קח איזה משו כמו אלפא 147(בעייתי מבחינת תיקונים וזה. יקר קצר),גולף דור 4, סיאט איביזה הדור שלפני החדשה הנוכחית, פיג'ו 206 מהגירסאות המאובזרות יותר, החיפושית החדשה(נשמע קצת מוזר, אבל זה פשוט רכב שאי אפשר להתעלם). וכמובן שיש עוד מליון אפשרויות למכוניות שנחשבות "מגניבות כאלה" בעיני.

פורסם
גם אני לא מבין איך התחושה של "אחח זה שלי" לבין מכונית יפניתליסינג כמו סיריון מסתדרים ביחד.

גם יאריס , אלו באמת מכוניות מצויינות , אבל לא קשורות למה שרשמת, פשוט לא.

קח איזה משו כמו אלפא 147(בעייתי מבחינת תיקונים וזה. יקר קצר),גולף דור 4, סיאט איביזה הדור שלפני החדשה הנוכחית, פיג'ו 206 מהגירסאות המאובזרות יותר, החיפושית החדשה(נשמע קצת מוזר, אבל זה פשוט רכב שאי אפשר להתעלם). וכמובן שיש עוד מליון אפשרויות למכוניות שנחשבות "מגניבות כאלה" בעיני.

תודה על ההמלצות!

היום בשיחה עם מישהי הבנתי שיאריס ובמיוחד סיריון נחשב לרכב של בחורות (איך מגדירים את זה בכלל?!)

ואז בעצם זה התחבר לי והבנתי שאתם כנראה צודקים..

מכוון שקיבלתי כמה המלצות על גולף (2 ליטר זה קצת מוגזם עבורי). עשיתי חיפוש וראיתי שיש באמת כמה סוגים וגוונים לרכב הזה. אבל איך נקרא בדיוק הדגם הכי קטן של הגולף? כי כשאתה אומר דור 4 אני לא ממש יודע איך לחפש את זה..

כאמור גולף של נגיד 1.6 במחיר עד 50 אלף ושנתון של נניח 02-04. זה משהו שאפשרי למצוא?

עריכה:

גולף = פולו בקטע הזה מבחינכתם?

פורסם

גולף ממש לא = פולו.

רכב שונה לחלוטין. הגולף משפחתית, גדולה יותר וכל המשתמע מזה.

הפולו סופרמיני.

!AWDSOME

• תוכן חדש...