Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה תחת השפעת אלכוהול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאתי למסיבה וביציאה תפסו אותי עשו לי בדיקה דיגיטלית, השוטרת הבהירה שמעל 260 אני מוכרז כנהג שיכור.

לאחר הבדיקה יצא 300 במכשיר ושללו לי את הרישיון נהיגה על המקום ורישיון רכב. יש לי שימוע אצל קצין משטרה + זימון לבית

משפט באמצע דצמבר. אין לי הרבה ברירות ואני צריך עו"ד טוב שיעזור לי שזה כבר בראשון אני יצטרך לפנות למישו באזור חיפה/צפון

אני לא יכול להרשות לעצמי לשלם גם יותר מידיי אני חייל ואין מי שיממן לי את התשלום

מה הצפי עונש שאני יקבל עם עו"ד על נהיגה בשכרות של 300 מיקרוגרם 40 מעל המותר בעצם ?

מה הכיוון מחירים שאני הולך להוציא על כל התהליך ? ואם מישו יכול להמליץ לי על עו"ד טוב ששיוציא אותי בזול גם מבחינת עונש גם מבחינת מחיר ושלא יהיה נוכל !

מחכה לתשובה

תודה לעוזרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע אין הרבה מה לעשות ואל תצפה שהחבר'ה פה יעזרו לך כי הם נגד נהגים שנהגו תחת השפעת אלכוהול, והם צודקים.

נהגת שיכור ומגיע לך שתשלם את המחיר!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

זה לא שאני לא נגד והרמת אלכוהול שמצאו אצלי לא גבוהה מידיי וזה לאחר חצי ליטר בירה בשעתיים שלפני הבדיקה

מישו מסטול מ40 מיקרוגרם אלכוהול ? לא נראה לי

פורסם

בינינו מחצי ליטר בירה זה לא היה קורה, אבל בכל מקרה הייתי ממליץ לקחת עורך דין, אם אתה מאזור י-ם תפנה אליי בהודעות.

פורסם

המחיר של עו"ד טוב לא יהיה זול,על טעויות משלמים.

אני על ייצוג תיק בעקיפה בפס לבן (עבירה ראשונה לאחר 10 שנות נהיגה) שילמתי לעו"ד 3000 ש"ח על הייצוג.

750 ש"ח קנס במשפט אבל רישיון הנהיגה הוחזר לי לאחר 3 ימי שלילה מורטי עצבים.

חוץ מזה אחסנת רכב עולה 360 ש"ח לודש או 40 ש"ח לכל יום וחוייבתי על 4 ימים

קיבלתי :שלילה לחודשיים ע"ת למשך שנה.

תנסה להשיג עו"ד דרך הסניגוריה הציבורית ואם לא תסתדר זה טווח המחירים 2500-3000.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תצפה למינימום שנה שלילה ואם לך עורך דין טוב אז להרבה יותר. הא כן, וקנס כפסי מעל 2000 שקלים.

ולידיעתך החוק אומר שנהיגה בשכרות העונס על זה הוא שנתיים שלילה.

פורסם

הכי מצחיק שכולם תמיד נזכרים שהם חיילים ושאין להם כסף וכמה הם מסכנים בדיוק אחרי העבירה.

כך את זה כמו גבר, תעשה מסקנות ותשכח כמו חלום בלהות.

פורסם

300 מ"ג זה קצת יותר מבירה אחת :wink:

לפעמים יש סטיות במכשיר מסיבות כאלו ואחרות ואנשים זוכו מחמת הספק

כמובן עורך דין טוב,עדיף להיתייעץ עם מישהו שעבר את זה מניסיון

זה לא שאני מעודד נהיגה בשכרות אבל אם למדת את הלקח והספיקה לך ההפרתקאה הזו אני מקווה שתצא בטוב

הודאת במשהו?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
תצפה למינימום שנה שלילה ואם לך עורך דין טוב אז להרבה יותר. הא כן, וקנס כפסי מעל 2000 שקלים.

ולידיעתך החוק אומר שנהיגה בשכרות העונס על זה הוא שנתיים שלילה.

ניתקלתי השבוע אף בפסק דין של 4 חודשים מאסר בפועל ושלילה ל-5 שנים.אומנם הנהג היה מעורב בתאונה קלה אך קיימת נטיה להחמיר בענישה על נהיגה בשיכרות.

פורסם

חבר שהוא לא בדיוק חבר נתפס על 380, הוא היה עם עורך דין בבית משפט וקיבל 8 חודשים שלילה נטו, ללא קנס כספי, ללא טסט חוזר או תאוריה.

סה"כ העורך דין עלה לו 2200 שקל כולל הכול.

אין כזה דבר עורך דין זול, רוצה לצאת בזול? תשלם ביקר!

שכחתי לציין שהוא נהג חדש בן 20. פחות משנה וחצי רישיון.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...