Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם . הבעיה ברכב החלה כבר מזמן . (שככתי לציין שהרכב עבר לפני שנה החלפת ראש מנוע . וגם נעשתה בדיקת קומפרסיה ברכב ויצאה תקינה. ) הלכתי רבות פעמים למוסך והם ניסו לפתור אתה הבעיה בדרכים שנות כגון;החלפת חיישן למבדה ,החלפת חיישן דלק , החלפת פלגים ,ואני החלפתי חוטי הצתה חדשים . עכשיו הבעיה לא לפתרה ובמשך הזמן הזה צריכת הדלק נעה בין 5.5 ל8.4 ליטר לק''מ (הצריכה נבדקה על ידי מילוי מיכל מלא אפוס הקילומטר'ז וחילוק קילו' במספר הליטרים שנבדקו .שוב לאחר מילוי המכל למצב מלא) עכישו אני לא מצילח להגיע למסקנה שמימנה נובעת הבעיה.השמח לקבלת הכוונה לטיפול בבעיה . שהיה לילה טוב ותודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

1) מדובר בגירסא פשוטה או בדגם טורבו?

2) האם הבעיה מלווה באובדן סחיבה?

3) הבעיה הופיעה יחד עם הראש החדש או בלי קשר אליו?

4) לדעתי חיפשת במקומות הלא נכונים, דלק יכול להעלם ל2 מקומות: נזילות (במקרה שלך לא הגיוני) או לתוך הצילינדר ומשם היישר אל סעפת הפליטה, אז לדעתי תבדוק שהמזרקים שלך לא תפוסים/ מטפטפים

פורסם

תודה רבה על התגובה . הכן מדובר בגירסה הפשוטה לאונו והיא 1.4 אטמוספרי רגיל (לעומת האונו טורבו שהוא 1.3 מוגדש) הכן בדקיתי נזילות והחלפתי צינורות חדשים ,אך לא שם הבעיה . אכן כן הבעיה החלה להופיעה אחרי ביצוע הראש מנוע.שכחתי לציין שהיתי אצל מוסך אחר שהבחן את הבעיה בכך שאמר שיש בעיה בבית מצערת ,שהתריס שלה מזרים יותר מדי דלק .הוא הציעה לחליף בית מצערת למרות (שלי ,ואין לי כלים לבדוק את זה )היה נראה מופרך ,ולכן לא ביצעתי את האומר לעיל.עכשיו לסעיף האחרון בתגובתך אמרתה שיכול להיות שזה בעיה במזרקים , איך אפשר לבדוק אתה זה ומה התסמינים לתופעה זו. בתודה רבה מראש והמשך לילה טוה.

פורסם

תודה רבה לעונים . עכשיו השאלה היה. במידה ואכן הבעיה היה במזרקים איך אני יכול להבחן את הבעיה ,האם יש דרך לבדוק את זה .(אני חשבתי שאם מזרק מקולקל אז רכב יגמגם לי במידה של הזרקת יתר של דלק וכן גם באי הזרקת כמות הדלק הנחוצה).תודה רבה לכול העונים ושבת שלום.

פורסם

היו אונו טורבו גם 1.4

עכשיו אני מבולבל. הזרקה חד נקודתית או רב נקודתית?

המזרקים שלך מופעלים לחץ או חשמלית?

אחרי שעשית ראש מנוע הרכב התחיל לסחוב יותר טוב? ואני מתכוון לממש יותר טוב?(סתם פוסל את האפשרות ששמו לך ראש משופר)

כשאתה נותן גז(לא יותר מידי 2500-3500 טור) יוצא עשן מהאגזוז? אם כן באיזה צבע?

אם אה רוצה לבדוק מזרקים קפוץ למוסך ותבקש שיבדקו אם המזרקים מטפטפים.

פורסם

תודה על התגובה . לגבי השאלה עם האוטו סחב יותר טוב אחרי ביצוע הראש מנוע היה: לא הוא לא סחב טוב ואני לא הבנתי למה עד שלבסוף יתברר שאחד הפלגים היה לקוי.ואז הבעיה של הגמגומים נפתרה (ובמקביל רססו לי לתוך הבית מצערת ספרי ניקוי שגם תרם לענין ) לגבי השאלה השניה, לא יצא עשן שחור מהאגזוז לאורך כל תקופת הבעיה השמח לתגובה בנושא .בברכת שבת שלום לכולם. לגביה הזרקה אני לא יודע אבל מה שאני יודע שהראש של הוא של בוש עם זה עוזר.

• תוכן חדש...