Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון הכלבים התקופתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקי, אני אשאל אחרת... ההגדרה של "מבוגר" היא לצרכי אחריות חוקית או לצרכי אילוף, כי כלבים מזהים ילדים אחרת מאשר מבוגרים?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הכלבה הבוגרת שלנו תרמה באופן טבעי אחוז ניכר מהאילוף של החדשה, יש לומר,

כשזה עובד [הקניית ההרגלים] לטוב ולרע, כך שכלב בוגר עם בעיות התנהגות עלול להדביק בהן גור חדש.

בקשר עקיף, התפרסמה היום כתבה טראגית על משפחה שהולכת ומתעוורת עקב תקלה גנטית,

3 ילדים. מאוד הזכיר לי את השיחה הזו.

The first one to get angry loses

פורסם

ממש לא אילוף.

המשפחה האומנת לא מאלפת בכלל.

כל תפקידה הוא לחשוף את הכלב לגירויי הסביבה,כדי שלא יהיה בפאניקה עם תחילת האימון למשמע אוטובוס/צפירות או כל רעש אחר.

בנוסף,הכלב בהחלט משמש ככלב משפחתי וזאת כדי שיתרגל מגיל צעיר לנוכחות אנשים בסביבתו הקרובה.

סלע

פורסם

אסכם את הדיון במילה אחת - גזע. אם אתה לוקח את הגזע המתאים, עם תעודות, הכלב מותאם לצרכייך. (ולא ההפך)

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

בעיקרון-צודק.

הלברדור יותר רגוע עם נטייה טבעית לריצוי הבעלים.

הגולדן יותר שובב.

לכן,מסטטיסטיקות של המרכז,השילוב של שני הגזעים מוליד את

הכלב הכמעט אידיאלי.

אתם צריכים להכיר את התהליך-אין מילה שתתאר אותו יותר מאשר מדהים.

מרגע מסירת הכלב בערך בגיל חודשיים לאחר שנגמל,למשפחה אומנת שנבחרה בקפידה,

המשך בליווי ותדרוך המשפחה האומנת במשך כשנה,אימון הכלב שנמשך כחצי שנה.

לאחר מכן ישנם שבועיים של "הצמדה" במקום בתנאי פנימיה כדי ליצור שילוב והרמוניה בין האדם לכלב.

לאחר מכן מדריך מטעם המרכז מוצמד לעוור בסביבת מגוריו כדי לתרגל מסלולים קבועים.(מכולת,בנק וכו')

בקיצור,צריך לראות כדי להאמין שיש בארץ מקום כל כך חיובי.

יום טוב

סלע

פורסם
אסכם את הדיון במילה אחת - גזע. אם אתה לוקח את הגזע המתאים, עם תעודות, הכלב מותאם לצרכייך. (ולא ההפך)

לא רק בתוך הגזע אלא גם בתוך כל שגר יש מנעד התנהגותי רחב מאוד.

בכללי לברדור יהיה לברדור, אבל נקבה רגועה מול זכר היפר יעניקו לך שתי

חיות שונות לחלוטין [עם תעודות].

The first one to get angry loses

פורסם

כמו כל עניין סטטיסטי, הגנטיקה היא מכרעת, אבל אתה תמיד יכול ליפול על פרט שהוא יותר או פחות חריג בטווח של הפעמון.

לדוגמא, זה נכון שאם לא תיקח כלב רועים, לא יהיה לכלב אינסטינקט רעייה (כן, זו תכונה מולדת אינסטנקטיבית, שהשתמרה כתוצאה מהליכי ההרבעה), אבל גם בין כלבי הרועים, יש כאלו עם אינסטינקט רעייה מפותח יותר ויש שפחות.

ועדיין לא הבנתי למה נוכחות ילדים בבית היא לא מספקת לשבירה של טווח 4 השעות, והאם נוכחות של כלבים אחרים היא מזיקה או מועילה או לא משנה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מהם תנאי הקבלה לתוכנית שכזאת?

אגב, זאת נלי, גורת לברדור מעורבת שאימצתי לפני כמה חודשים. מאולפת לבוא, לשבת ולבדוק שמן מים.

48e566294b34301a733811f80eb2cb3c.jpg

a425bd9fff98e9f10fe8eeb60d5c0e85.jpg

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תודה לך אדוני הקופץ בראש.

ברור שהתכוונתי לתוכנית האומנה לגידול הגורים בשנה הראשונה, לא מה הם תנאי הסף ל"צ'ופר" הזה שנקרא כלב נחיה צמוד.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

בעקרון הכלבה של אחותי, אבל יוצא שאני מוציא אותה כמעט כל ערב אז היא גם חצי שלי ;)

פינצ'ר מעורב (לא ברור ממש במה), בת 5 בערך,

אוכלת אוכל של כלבים ולפעמים נותנים לה קצת ירקות או בשר.

יוצאת בדרך כלל פעמיים או שלוש פעמים ביום.

אבא שלי, אני ואחותי אוהבים אותה, אמא שלי קצת פחות.

1239483_10202445173348126_3131738678548853292_n.jpg10344172_10202686568742860_5569136086152428709_o.jpg10372777_10202719739052097_5522500298810712963_n.jpg

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מאור שלום

כדי להיות משפחה אומנת,(אגב,יש רשימת המתנה ארוכה של משפחות אומנות),אתה צריך למלא שאלון מפורט,

להיות נוכח בפגישה שנערכת במרכז ובו מוקרן סרט קצר,הרצאת הסבר קצרה וזמן לשאלות ותשובות.

כל זאת כדי להגדיל את הסיכוי שהמשפחה שנבחרה תעמוד במשימה,ולא תישבר באמצע הדרך,כדי לחסוך לגור טראומות מעבר מיותרות.

כפי שכבר רשמתי,המשפחה האומנת מלווה ומפוקחת ע"י צוות המרכז שהוכשר לך,והיא מתבקשת לחשוף

את הגור לכמה שיותר גרויים,רחובות,אוטובוסים קניונים וכו'.זאת בכדי להגדיל את סיכויי ההצלחה שלו לסיים את קורס הטייס.

סלע

פורסם
כמו כל עניין סטטיסטי, הגנטיקה היא מכרעת, אבל אתה תמיד יכול ליפול על פרט שהוא יותר או פחות חריג בטווח של הפעמון.

לדוגמא, זה נכון שאם לא תיקח כלב רועים, לא יהיה לכלב אינסטינקט רעייה (כן, זו תכונה מולדת אינסטנקטיבית, שהשתמרה כתוצאה מהליכי ההרבעה), אבל גם בין כלבי הרועים, יש כאלו עם אינסטינקט רעייה מפותח יותר ויש שפחות.

ועדיין לא הבנתי למה נוכחות ילדים בבית היא לא מספקת לשבירה של טווח 4 השעות, והאם נוכחות של כלבים אחרים היא מזיקה או מועילה או לא משנה.

לעניין ה4-5 שעות 2 סיבות:

1.לנהל שגרת צרכים מהרגע הראשון,להוציא את הגור כל פרק זמן קצר.

2.למנוע ממנו את האפשרות לשחק ולייצר בלאגן ללא השגחה בבית.

סלע

• תוכן חדש...