Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט ביזיון.

משחק של הקבוצה הבכירה בישראל במוקדמות ליגת האלופות לא משודר.

יש ערוץ 5, 5+, 5 + לייב, 5 + GOLD, 5 +++ ועוד 700 ערוצים שכל מיני פראיירים משלמים עליהם כסף (אני מימשתי את האיום והתנתקתי ממזמן) ואף אחד לא מוצא לנכון לשדר את המשחק.

למי שעדיין משלם על הזבל הזה, שיעשה טלפון עוד היום ויבקש להתנתק.

פורסם

לא רוצה להישמע כאחד שמגן על צ'רלטון ודומיהם אבל הזכויות למשחקים של חיפה שייכות לערוץ 10,שכולנו יודעים למה לא משדר את המשחק-קיצוצים בגלל גסיסה למוות.

בתור אוהד ירוק שמשלם גם על חבילת ספורט למעט לייב וגולד זה באמת מעצבן אולי בדקה ה-90 יהיה ערוץ שירים את הכפפה.

גם העובדה שהמשחק באיזהו חור די בעייתי.

ד"א בני יהודה בארץ -גם משחקה הביתי לא משודר (לפחות בינתיים).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

באמת בושה,העיקר שמשדרים את נתניה (כן,ממש מעניין אותי לראות אותם חוטפים שישייה)

וד"א,לכל הערוצים בתשלום למיניהם (ספורט 1\2,ה-5+ים למיניהם) אסור לשדר את המשחק בגלל החוק החדש שאומר שמשחקים של קבוצות ישראליות באירופה ישודרו בערוצים פתוחים בלבד. וזה לא גורע ולו במעט מרמת המחדל הזה.

פורסם

ישר לרוץ ולהתלונן עד כמה הכול מסריח כאן.

כבר הסבירו אתמול עשרות פעמים (לפחות ברדיו) שהבעיה היא לא כמה אלפי שקלים עבור זכויות השידור אלה בעיות טכניות של תשתית אצל המארחים.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
ישר לרוץ ולהתלונן עד כמה הכול מסריח כאן.

כבר הסבירו אתמול עשרות פעמים (לפחות ברדיו) שהבעיה היא לא כמה אלפי שקלים עבור זכויות השידור אלה בעיות טכניות של תשתית אצל המארחים.

לא קונה את התירוץ הזה. מעניין שבאף אתר זה לא היה כתוב (הם כן כתבו שהמשחק לא ישודר,ואני בטוח שאם באמת היתה בעיית תשתית היו מציינים את זה) ורק ברדיו אמרו את זה (ברדיו דני ענבר המנותק מהמציאות גם אמר שעתיים לפני המשחק שיש שידור בערוץ 10 :roll:)

פורסם

תשתית? לקזחים אין חשמל או טלוויזיה? כנראה זלזול בצופים.

וזו אשמתנו .

פתחו ערוץ ספורט נפרד, מה התירוץ? תכנים מיוחדים. הערוץ מיועד למי שבאמת אוהב ספורט .

קיבלנו חודשיים חינם , ומי שרוצה להמשיך צריך לשלם עוד 20-30 ש"ח לחודש.

קצת זמן עבר , ומה התוצאה המתבקשת ?

מי שלא שילם-יראה מעכשיו הרבה תחרויות דוקים וקליעה למטרה.

מי ששילם- קיבל ערוץ "פרימיום" .

הבעיה היא שזה לא נעצר ב20-30 ש"ח, כל פעם יגיע ערוץ חדש טוב יותר שירוקן את הערוץ הקודם מתכניו.

אני לא מאשים את החברות, הן צריכות לעשות כסף-כי הן חברות מסחריות,

ועובדים שם אנשים שקמים בבוקר עם רצון להוציא עוד כסף מהכיסים של הצופים.

רק אנחנו יכולים לשנות את המצב העקום הזה,אנחנו הצרכנים ואנחנו משלמים את המשכורות של אותן חברות.

זה די ברור,

אנחנו משלמים כסף ומקבלים שירות. פגעו לנו בשירות אז אנחנו יכולים להגיב בכסף.

אין כלום בערוץ הספורט? לא לשלם עוד כסף על כל מיני "פרימיום" ו-"פלוס" "ערוץ אוהדים".

כל אחד צריך לעשות את החשבון לעצמו,

אם רוצים לנתק- אז מנתקים הכל. לא לנתק רק את ערוצי הספורט בתשלום.

צריך להתקשר לשירות לקוחות ולומר להם בצורה ברורה:

"אני רוצה לנתק את השירות הבסיסי, כי אין לי ספורט . אין לי תמורה לכסף שאני משלם".

כל לקוח מנותק הוא הפסד לחברה, אחרי מס' מסויים של לקוחות מנותקים הם יבינו שצריך לשנות את השירות.

רק אסור להישבר (כמו 'דילמת האסיר').

גם אם ערוץ 10 בקשיים, ואין תשתית בקזחסטן, אני לא מבין מה קרה עם בני יהודה.

הם שיחקו בבלומפילד ועדיין לא שידרו את המשחק, ממש מעליב. (אני אישית אוהד של חיפה).

-

• תוכן חדש...