Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לעשות טיהור למערכת המיזוג ברכב

רציתי לדעת מי עושה את זה וכמה זה עולה והאם זה באמת יוציא

את הריח שהמזגן עושה?

פורסם

קח חומר לניקוי חלונות ותשפריץ לתוך מערכת מיזוג האויר איפה שהפילטר [ כמובן אחרי הסרת הפילטר ] בזמן שהמזגן פועל .באחריות כל הריח עובר . :lol:

פורסם

במרצדס 0303 פילטר נימצא על התקה באמצע הרכב. כמה שזכור לי, אמור להיות שרשור עם מיקום פילטרים האלה לרכבים שונים. גם כדאי לציין סוג רכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
קח חומר לניקוי חלונות ותשפריץ לתוך מערכת מיזוג האויר איפה שהפילטר [ כמובן אחרי הסרת הפילטר ] בזמן שהמזגן פועל .באחריות כל הריח עובר . :lol:

הצעה לא טובה, זה לא יהרוג את הבקטריות שהם מקור הבעייה בדרך כלל. חפש מזגניסט או כנס למוסך מורשה שיש ברשותו ציוד ייעודי לניקוי/חיטוי תעלות המיזוג.

האם אתה מעשן ברכב עם חלונות סגורים ומסגן עובד על צירקולציה פנימית ?

איזה כייף לי :)

פורסם

זה מאוד תלוי, אם יש לך שם עלים רקובים , אז שום דבר לא יעזור חוץ מלפרק את היחידה הפנימית ולהשרות אותה בחומר ניקוי.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...