Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בדפדפן לאחר פרמוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום פרמטתי את המחשב בו אני מדבר כרגע, עברתי מויסטה (מקורי :oops: ) לXP.

התקנתי דרייברים והכל, ושמתי לב לבעיה מוזרה :

בדפדפן הגלילה של הדף זזה בתקיעות. זאת אומרת אם אני מוריד או מעלה את הדף, הוא עולה בתקיעות מוזרות ולא בצורה חלקה כמו פעם. בדקתי גם על אקספלורר 7 וגם על גוגל כרום, ובשניהם הגלילה זזה ב"לאגים" :roll:

יש עצות לתיקון ? תודה. :-)

(ולא, זה לא אותו מחשב מרובה התקלות שפתחתי לגבו שרשור אתמול :| )

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

האמת היא שלא התקנתי עדיין את הדרייבר של הכרטיס מסך. חשבתי אולי זו הבעיה באמת. אני אתקין ואדווח :wink:

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

זה בד"כ הדרייבר הראשון שאתה אמור להתקין מיד לאחר האתחול הראשון,שלאחר הפורמט :)

אחריו בא כרטיס רשת,כרטיס קול,מדפסת וכו'.

אגב למה אתה לא עובד עם השועל?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כי אני לא מסתדר איתו, הממשק לא נוח לי. אני הכי רגיל לאקספלורר לדורותיו, ולדעתי הכרום עשוי להחליף אותו, בטח לא הפיירפוקס.

הבעיה לא הסתדרה. אחרי שהתקנתי את הדרייבר המחשב סירב לעלות והייתי צריך לפרמט שוב. הפעם חזרתי לויסטה, כדי לחסוך מעצמי את התקנת הדרייברים. (הרי הויסטה מתקין את הדרייברים אוטומטית)

עכשיו זה בסדר :-)

פורסם

הבעיה היא שהוא טריאל. אני לא מעוניין לקנות אותו, ואני לא מעוניין לפרמט עוד חודש (או אפילו פחות, למיטב זכרוני).

אם יש לך אחד פרוץ, אז זה נשמע מעניין, אבל אני לא בטוח עד כמה הוא טוב לעומת ויסטה :|.

פורסם

הוא הרבה יותר טוב לעומת ויסטה.. פחות כבד וכל מיני שטוית נוספו אליו.. אני עכשיו בודק את העניין של הפריצה ואני חוזר אליך

בגלל שבינתים יש פריצה שמעיפה את האקטביציה ל-30 יום, אבל נשאר השטות הזאת של מרץ 2010

אז מנסים עכשיו להוריד גם את זה.

Stay Dirty

פורסם

מסתבר שזה גם ל RTM.. אבל יש לי חבר שהצליח להתגבר על זה עם איזה קראק שהוא מצא באיזה פורום סיני..

אצלו זה כן עובד.. כי הוא לא התקין את החבילת עברית עדיין, ואני כן. ובגלל שכל הקראק בסינית אז זה דפק שם הכל..

אני מפרמט עכשיו ומתקין גרסה אחרת של וינדוס ונבדוק את זה.

Stay Dirty

פורסם
מסתבר שזה גם ל RTM.. אבל יש לי חבר שהצליח להתגבר על זה עם איזה קראק שהוא מצא באיזה פורום סיני..

אצלו זה כן עובד.. כי הוא לא התקין את החבילת עברית עדיין, ואני כן. ובגלל שכל הקראק בסינית אז זה דפק שם הכל..

אני מפרמט עכשיו ומתקין גרסה אחרת של וינדוס ונבדוק את זה.

תעדכן אם הכל תקין לאחר ההתקנה.

• תוכן חדש...