Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים לאחר שבוע עם 308

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי נעילה עם תחילת הנסיעה: אצלי ביטלתי את זה במחשב הרכב (גולף), כדי שחו"ח בעת תאונה ניתן יהיה לפתוח מייד את הדלתות גם מבפנים. אמנם יש גם אופציה של שחרור הנעילה בעת עצירה, אבל (א) דווקא אז זה חשוב ו- (ב) לך תדע מה תהיה תוצאה של תאונה מבחינת מחשב ו/או הגדרת עצירת נסיעה (למשל על הגג עם גלגלים עדיין מסתובבים).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האמת היא שכתבתי את התגובה שלי בעניין הזה לאחר שהיה לי הכבוד המפוקפק להחליף נורה בפוקוס, או יותר נכון: לנסות להחליף נורה. המזל שלי זה שהיה איתי חבר טוב שלי, שבמקרה הוא גם תימני. מזל שאלוהים ברא אותם כאלה קטנים, הוא היחיד שאשכרה הצליח להכניס לשם את היד ולהרכיב את המנורה במקומה.

אבל עזוב, בוא לא נסטה מהנושא.

אגב זה מחיר הבטיחות, כל אזור הפגוש מכוון לקרוס ולתת לשלדה לספוג את המכה במידת הצורך, זה דומה מאוד גם ב I30 שיש לי כרגע, חוץ מלפרק את הפנס החוצה אין דרך להחליף נורה.

פורסם
אז כשזה במגאן מדובר בהנדסה מחורבנת אבל בפוקוס זה "מחיר הבטיחות"?

:lol:

ברור לך שזה נשמע קצת מצחיק?

בשניהם מדובר במחיר הבטיחות.

רק שבמגאן יש פטנט מיוחד שרק צרפתים יכלו לחשוב עליו, בפוקוס ניתן להוציא את הפנס שמחובר עם 2 ברגים ויושב על קליפסים.

ואני לא הייתי זה שהכניס כאן הפוקוס לדיון.

• תוכן חדש...