Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני וכמה חברים מתכננים לנסוע למטולה (מרכז קנדה) ומשם לכנרת לסופ"ש הקרוב.

יוצאים מכיוון לוד-פתח תקווה.

מה הדרך הטובה ביותר לנסוע למטולה (מדובר על שישי בבוקר כך שאין טעם לדעתי בכביש 6).

כביש החוף אולי?.

שתיהיה דרך לא כ"כ קשה, ולא משעממת יותר מידי(אותו נוף כל הזמן).

איפה כדאי לעצור בדרך לאכול\להתרענן?.

תודה לעונים.

פורסם

אני גר במטולה ואני חייל (ונהג לוחם על הדרך) ככה שיש לי קצת ניסיון על הכבישים :roll:

אם אתה לא מעוניין לנסוע דרך כביש 6 (וגם חוסך את ואדי-ערה), אפשרי לנסוע דרך כביש החוף ורד ממנו דרך מחלף זכרון יעקב (כביש מס' 70).

משם אתה נוסע הרבה ישר ושאתה מגיע לצומת גולני פנה שמאלה לדרך המהירה או תמשיך ישר אם אתה רוצה לסוע דרך טבריה והכנרת.

מקומות נחמדים לעצור בהם אני לא ממש מכיר, קו 845 עוצר באיזה קיוסק מסריח שלכל ארטיק שם צריך משכנתה :lol:

אבל פעם אחת שנסעתי עם חבר הוא עצר בדרך ליד קיסריה בפאב-מסעדה מאוד נחמדה (המחיר בהתאם) שאני לא זוכר את שמה.

תחנה שניה יכולה להיות צומת גולני עצמה. תחנה שלישית אתה יכול להכנס לראש פינה, יש שם אחלה מתחם.

פורסם

זה לא שיש יותר מדי דרכים. כביש החוף עד כביש 65 (חדרה) או 70 (זכרון) ואז לפי השילוט עד טבריה, משם צפונה בכביש 90 עד לבנון, כמעט :wink:

אם אתם לא ממהרים, מסעדה מאוד נחמדה נמצאת בדרום הכנרת, באשדות יעקב (נקראת צל-תמר). אם אתם רוצים לנסוע לשם, סעו ב-65 עד הפנייה ל-767 (שרונה) ואז עוד קצת דרומה לכיוון אשדות יעקב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כביש החוף עד חיפה, אחר כך כביש 4 עד צומת נהריה, כביש 89 (דרך הררית מפותלת, במהלך יהיה לך הרבה מקומות לעצור בדרך לאכול פיתה דרוזית עם לבנה) עד ראש פינה דרך צפת (שים לב שקיים סיכוי שתתקע אחרי משאית איטית ומסריחה). בראש פינה יש פלאפל בן זונה, שכחתי איך קוראים לו, בכלל יש לך בדרך מבחר עצום של חומוסצ'יפסלט. בראש פינה פנה שמאלה בכביש 90 ואז ישר כל הדרך למטולה דרך קריית שמונה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...