Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית כבל ALDL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב פשוט להחליף את חיישן החמצן כי הוא כבר ישן, כמעט 20 שנה האוטו על הכביש ולא זכור לי שהוא הוחלף אי פעם, מה שכן הקונקטור שלו חדש, אז אני חושב להזמין באיביי הוא עולה שם 25$ + 19$ (משלוח) שזה אומר בערך 180 ש"ח (חיישן מקורי) אני לא חושב שזה מזיק להחליף אותו אחרי כל כך הרבה זמן.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/88-89-90-91-92-93-94-95-Chevy-G-Van-O2-Oxygen-Sensor_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem35a25806e2QQitemZ230356944610QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ebayphotohosting

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך אתה ממליץ לבדוק את ה TPS וה IAC (למען האמת רכשתי חיישנים מפירוק דרך איביי והחלפתי אז יש לי עדיין את הישנים אם זה עוזר)

באיזה חלק של הכתבה מתואר הכיוון? ובקשר לחיישן חמצן יש לו חוט אחד לבדוק כמה זרם הוא נותן?

פורסם

כבו את המנוע.

קצרו את רגליים A B של מחבר הALDL . המתינו שתי דקות. זה יגרום למנוע הצעדים להיסגר, ולהתיישב צמוד לתושבת שלו.

נתקו את המחבר של מנוע הצעדים. זה יגרום למנוע הצעדים להישאר סגור.

התניעו את המנוע, וכוונו את הסל"ד בעזרת בורג כוכב שנמצא בקידמת בית המצערת, בצד נהג של בית המצערת, למעלה. כוונו את הסל"ד כך שתגיעו לסל"ד הנמוך ביותר האפשרי בלי שהמנוע יתחיל לגמגם.

כבו מנוע.

חברו חזרה את הקונקטור של מנוע הצעדים.

TPS כ0.45 וולט .

http://www.jeepolog.com/263.html

פורסם

תודה, אז רגע אם אצלי הוא מראה 0.49 V זה טוב? עפ"י התמונה שמצורפת ולגבי החיישן חמצן 0.482 מתאר את המתח או את ערך הלמבדא?

נתונים3.jpg

פורסם

אוקיי אז זאת אומרת שחיישן ה TPS תקין ורק צריך כיוון אוקיי אני ינסה לכוון אותו כמו שמפורט במדריך (רק ע"י הבורג במצערת שליד הנהג? יש 4 ברגים) אה ועוד דבר מה אומר asynchronous fuel flag? בעיה במזרקים? ומה זה DRP occured ו ldle /cool flag ? ודבר אחרון זה old high gear flag

פורסם

יש לך מושג מאיפה אני משיג נתוני יצרן כדי להשוות למשל 34 KPA זה קומפרסיה נכון? איך אני יכול לדעת אם זה טוב, יש לי את הספר רכב אבל אני לא חושב שיש שם נתונים כאלה.

פורסם
יש לך מושג מאיפה אני משיג נתוני יצרן כדי להשוות למשל 34 KPA זה קומפרסיה נכון? איך אני יכול לדעת אם זה טוב, יש לי את הספר רכב אבל אני לא חושב שיש שם נתונים כאלה.

זה לא קומפרסיה. זהו לחץ האוויר ששורר בסעפת היניקה. איזור ה30 זה לחץ נורמלי.

פורסם

וכשלוחצים על דוושת הזג זה צריך לעלות או לרדת ? מהו לחץ לא תקין?

יש לך מושג האם יש תוכנה שמתאימה לסוואנה 6.5 Turbo Diesel ?

פורסם
וכשלוחצים על דוושת הזג זה צריך לעלות או לרדת ? מהו לחץ לא תקין?

אין תקין או לא תקין. יש מגוון מצבי מנוע ולכל מצב יש את הלחץ שמתאים לו. כדאי להבין איך פועל מנוע בשביל להבין את הנתון הזה. ספציפית לשאלתך, בהאצה במצערת פתוחה לגמרי (וגם במצב של מנוע כבוי) אתה אמור לראות ערך שקרוב ל100 KPA.

יש לך מושג האם יש תוכנה שמתאימה לסוואנה 6.5 Turbo Diesel ?

לא.

• תוכן חדש...