Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 89 1600- מדיד שמן יבש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כמה זמן נורית לחץ השמן הבהבה (הבעיה היתה בחוט מנותק).

על מנת לראות אם המשאבה עובדת הוצאתי את החיישן שעל הפילטר והתנעתי:-).

השמן נשפך כמו מים, אז מילאתי כך וכך.

אחרי כמה ימים התברר שכנראה היה חסר שמן, כי הנורה שוב הבהבה והשסתומים התחילו לדפוק. אז מילאתי עוד, והכל הסתדר, אבל מאותו יום לא ניתן לראות את גובה השמן במדיד- הוא פשוט יבש לגמרי.

מה זה יכול להיות?

פורסם

תנסה למלות עוד שמן ולבדוק אחרי הנסיעה הבאה שלך ,או שתחממם את הרכב לכמה דקות כדי שרמת השמן תעלה ותבדוק שוב, במידה וחסר אז תמלא ,בדיקת השמן מתבצעת כאשר המנוע כבוי,וכך המילוי גם כן .

פורסם

האם יש נזילות שמן ? משהו השתחרר שם ? יש לבדוק במוסך ולהביא את הרכב אליו בגרירה בלבד.

דפיקות בקראנק עקב חוסר שימון מראות כי יתכן וכבר נגרם נזק אך אם אתה עדיין בר מזל ואתה אומר שהכל טוב גרור את הרכב,שיבצעו בדיקה מקיפה במוסך כדי לבדוק מהיכן השמן בורח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום רב !

אין קשר בין חימום מנוע(מיותר בכל מקרה), לבין לחץ שמן, הדלקת נורית לחץ שמן, ורמת מפלס שמן.

התגובה מתייחסת לבחור שכתב מלפני.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם המדיד יבש חסר הרבה שמן, תוסיף שמן כל פעם קצת עד שתתחיל לראות את מפלס השמן במדיד.

במצב שבו אתה לא רואה שמן על המדיד זה מסכן את המנוע, נסיעה קצרה והמנוע שובק, בכלל במצב כזה אל תניע את המנוע.

פורסם

אם אין שמן על המדיד תמלא לפחות 2 ליטר ואז תבדוק, אם המנוע צורך שמן מפאת בלאי או תקלה/נזילה תבדוק באופן יומיומי,

אם יש נזילה תתקן בהקדם כי רוכב אופנוע/רכב יכל להחליק על השמן שנוזל לך

פורסם
תנסה למלות עוד שמן ולבדוק אחרי הנסיעה הבאה שלך ,או שתחממם את הרכב לכמה דקות כדי שרמת השמן תעלה ותבדוק שוב, במידה וחסר אז תמלא ,בדיקת השמן מתבצעת כאשר המנוע כבוי,וכך המילוי גם כן .

מה זה השטויות האלה ?

לפותח האשכול !

אין הרבה אפשרויות שבגללן לא רואים סימני שמן על המדיד.

1. חוסר שמן

2. המדיד התקצר :-)

3. אתה לא יודע להכניס :-)

איזה כייף לי :)

פורסם

אין חוסר בשמן, כי נסעתי כבר קרוב ל-1000 ק"מ מאז והמנוע עדיין עובד.

גם אין נזילה מיוחדת, רק אולי הזעה.

אולי השמן נשרף והפך לגוש?

פורסם

גם אין נזילה מיוחדת, רק אולי הזעה.

אולי השמן נשרף והפך לגוש?

לא גוש ולא נעליים.

איך אתה יודע שלא חסר שמן אם אתה טוען שלא רואים על המדיד סימני שמן ? בגלל שהמנוע עובד תקין ?

בכדי לפתור את התעלומה רוקן את שמן המנוע לכלי קיבול ובדוק שהתנקזו כ-3.5 ליטר שמן.

כמות השמן שיש למלא במנוע שלך היא כ-4 ליטר עם החלפת פילטר שמן.

אני מאמין שלאחר פעולה זו תוכל להסיק מסקנות.

איזה כייף לי :)

פורסם

:shock:

אחלה תיאוריה

:screwy:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...