Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אטוס 2003 אוטומט 1000 סמ"ק

הברקסים מגמגמים לי כמו ABS עדין, אחי שלח אותי למוסך ששמע ממישהו ששמע ממישהו, הוא אמר לי שצריך להחליף דיסק ורפידות של הגלגלים הקדמיים והבעיה תיפטר, הוא הציע לי ב 380 חלקים פלוס עבודה.

מה אתם אומרים על המחיר ?

והאם יש לכם מישהו להמליץ לי עליו לעבודה הזאת באיזור חיפה ?

פורסם

כבעלים של אטוס מזה כמה שנים אני מכיר את הבעיה הזו.

זה לא הגלגלים הקדמיים. הגימגום ותחושת ה ABS נובעים מדרמים אחורים עקומים. הבעיה משום מה נפוצה בכל האטוסים שהכרתי.

יש לך שתי אפשרויות.

1. לקנות דרמים וסנדלי בלימה תואמים בחברה כי קשה להשיג דרמים תחליפיים לאטוס. (אפשרות הכי טובה אבל מאוד יקרה)

2. לחרוט את הדרמים במכון לבלמים ולהרכיב סנדלי בלימה תואמים חדשים. (אפשרות זולה אולם יש לה שתי מגבלות 1. אם כבר חרטו את הדרמים פעם אחת כבר לא נשאר בשר לחריטה נוספת. 2. בדרמים ישנים וחלודים לעיתים החריטה לא יוצאת מדויקת והבעיה תמשיך אם כי היא תהיה פחות מורגשת)

אגב, יתכן ותגלה לאחר התיקון שזה מה שגורם לך לצריכת הדלק המוגזמת והביצועים החלשים, הדרמים העקומים גורמים לגלגלים האחורים להתפס קצת על סנדלי הבלימה וזה מעיק עליהם בנסיעה.

תעשה חשבון מה עדיף לך.

• תוכן חדש...