Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדבקת מעמד ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שלט למערכת באוטו ויש לו מעמד כזה שאפשר להדביק עם דבק דו צדדי באוטו, חיפשתי מקומות נורמליים ולא מצאתי איפה להדביק חוץ מעל הבעלם יד. האם יש מקומות שמישהו הדביק בהם ב 106 GTI? והאם אפשרים בכלל על הבלם יד או שלא רצוי?

זה לא שלט הגה אלא שלט כמו של טלויזיה (רק קטן לכל המתחכמים) כזה נייד באוטו ופשוט יש לו מעמד קטן שמחזיק אותו בנסיעה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
זה יכול להיות פיתרון, זרוע שנצמדת לשמשה הקדמית בוואקום חזק - אין צורך בקידוחים והדבקות.

בצידה השני של הזרוע החיבור הוא מגנטי.

http://www.techtoys.co.il/Product.asp?Pid=100122&Cat2Cat1ID=1023&Cat2ID=1422&aff=zap

לא רלוונטי לשלטי IR, הם לא יקלטו כלום מהשימשה (מה גם שלדעתי זה אחד הדברים המכוערים ביותר והמסוכנים ביותר שאפשר לשים בפנים הרכב).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה אבל היא ענקית! השלט הוא פלסטיק בגודל של 1 ס"מ על 3 ס"מ, גם בשמשה זה מסתיר קצת וזה לא נוח כי המערכת כבר יותר קרובה לי ליד.

יותר מאוחר אני אצלם את השלט ואת המעמד שלו כדי שיהיה המחשה יותר טובה

in the face

with a chair

פורסם
תודה אבל היא ענקית! השלט הוא פלסטיק בגודל של 1 ס"מ על 3 ס"מ, גם בשמשה זה מסתיר קצת וזה לא נוח כי המערכת כבר יותר קרובה לי ליד.

לאט לאט אתה תגלה שהשלט זה סתם גימיק (מיותר במכוניות פרטיות) אלא אם מדובר בשלט של סוני שניתן להתקין על החובק הגה כמעין "ידית" נוספת.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לאט לאט אתה תגלה שהשלט זה סתם גימיק (מיותר במכוניות פרטיות) אלא אם מדובר בשלט של סוני שניתן להתקין על החובק הגה כמעין "ידית" נוספת.

איציק

כנ"ל גם בפיוניר.

בכלל - שלט הגה הוא היחיד ששוה משהו.

פורסם

כן יש לי שלט של פיוניר, לא הוא לא להגה. בגלל זה חשבתי להתיעץ אתכם.

יש לכם רעיון איפה לשים את זה חוץ מעל הבלם יד?

מישהו יודע כמה עולה שלט להגה של פיוניר?

והנה תמונות כדי שתבינו מה יש לי

2004_0216_122026AA.JPG

2004_0216_121959AA.JPG

2004_0216_121941AA.JPG

2004_0216_121922AA.JPG

in the face

with a chair

פורסם

זה בא עם פלאח מתכת עשוי בצורת ר' . אם תהפוך את המעמד של השלט תראה שיש בו שני חורים , שמתאימים באורח פלא בדיוק לפלאח הזה. כאשר משתמשים בו ניתן להצמיד את השלט עם הבסיס לקונסולה המרכזית , כך שלא יראו את החורים .

גש ל"עוזי רדיו" בדרך נמיר - בטוח תוכל למצוא שם חלק כזה.

בכל זאת - מנסיון , השלטים הללו לא שווים הרבה , הם נוטים ליפול מהבסיס , ומעבר לזה הגישה אליהם לא ממש נוחה. עדיף כבר לגשת אל הפאנל (אלא אם קורה לך שהכפתורים בפאנל יוצאים מכלל פעולה - כמו שקרה לי בזמנו עם ה-8650 :mad: ).

השלט היחיד ששוה משהו הוא שלט הגה. אם זה לא היה ברור בפעם הראשונה.

פורסם
זה בא עם פלאח מתכת עשוי בצורת ר' . אם תהפוך את המעמד של השלט תראה שיש בו שני חורים , שמתאימים באורח פלא בדיוק לפלאח הזה. כאשר משתמשים בו ניתן להצמיד את השלט עם הבסיס לקונסולה המרכזית , כך שלא יראו את החורים .

גש ל"עוזי רדיו" בדרך נמיר - בטוח תוכל למצוא שם חלק כזה.

בכל זאת - מנסיון , השלטים הללו לא שווים הרבה , הם נוטים ליפול מהבסיס , ומעבר לזה הגישה אליהם לא ממש נוחה. עדיף כבר לגשת אל הפאנל (אלא אם קורה לך שהכפתורים בפאנל יוצאים מכלל פעולה - כמו שקרה לי בזמנו עם ה-8650 :mad: ).

השלט היחיד ששוה משהו הוא שלט הגה. אם זה לא היה ברור בפעם הראשונה.

רגע, אז מה עדיף? שלט הגה או שלט רגיל? :shock:

ולעניין - חבל חבל חבל לקדוח בשביל שלט שכזה... מהר מאוד אתה מבין שפשוט הרבה יותר נוח להגיע עם היד לפאנל ולא לשחק עם השלט.

:-)

פורסם

אריאל זה לא קדיחה, זה הדבקה עם דבק דו צדדי. וכן עדיף שלט להגה כי הוא תמיד ליד הידיים, אבל אין לי כזה

in the face

with a chair

פורסם
אריאל זה לא קדיחה, זה הדבקה עם דבק דו צדדי. וכן עדיף שלט להגה כי הוא תמיד ליד הידיים, אבל אין לי כזה

מנסיון רע עם דבק דו צדדי , 90 אחוז מהדבקים האלה פשוט נמסים מהר מאוד בשמש הישראלית ולכן לא שווים הרבה...

:-)

פורסם

שלט לHU ברכב הוא גימיק מיותר לחלוטין, אלא אם כן אתה רוצה לתת ליושבי המושב האחורי להתעסק עם המוזיקה...

כשהכפתורים הארגונומיים המשובחים של ה HU נמצאים במטווחי הזזת פרק יד מההגה, למה לשלוח את הידיים לגשש ולחפש שלט? זה בדיוק כמו לגרד באמצע הגב כדי להרגיע גירוד בביצה הימנית. שלח ת'יד ישר לביצה וסגור עניין!

אם אתה באמת רוצה שהשלט ישמש למשהו, שים אותו מאחורי בלם היד כך שתהיה לחבריך הטובים במושב האחורי גישה אליו ושיתעסקו הם במוזיקה במקום לשגע אותך כשאתה נוהג.

או שפשוט תזרוק אותו בתא הכפפות כדי שגם תוכל להעביר אותו למעוניינים, וגם הוא יישמר מנזקי שמש וכו' בין שלושת הפעמים בהן תעשה בו שימוש לאורך חיי המערכת.

פורסם

אז מה שחשבתי (וגם כתבתי בפורום אודיו), את השלט שיש לי לשים ליושבים מאחורה ולקנות שלט הגה כי הוא באמת נוח ולא דורש ממני להסתכל איפה אני לוחץ במערכת.

הבעיה שנתקלתי בה היא רק כלכלית, 300 ומשהו שקלים לשלט הגה חדש מעוזי רדיו. בשביל פלסטיק כזה אני לא אבזבז 300 ומשהו שקלים

in the face

with a chair

• תוכן חדש...