Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי פורד קונקט שנת 2005, לפני כשבועיים בערך התחמם לי המנוע וכבה, לאחר בדיקה שעשיתי ראיתי שהגיע שמן שחור אל מיכל המים של הרדיאטור.

לקחתי את הרכב למוסך עשו את הבדיקה שצריך והגיעו למסקנה שאחד הקולרים במנוע הלך, החליפו לי אותו בחדש וכעת האוטו לא מתחמם [גם את מיכל המים שהגיע אליו השמן החליפו בחדש.]

עכשיו, כשאני פותח את מדיד השמן במנוע אני רואה שמן בצבע אפור בהיר.

שאלתי היא כזאת:

האם הצבע הזה של השמן מעיד על מים בקארטר? [ואם כן האם ייתכן שבמוסך לא חשבו על זה וניקו מתוכו את המים?!]

עוד ניתוח שעשיתי זה פתחתי את המכסה של השמן בזמן שהמנוע פועל ואם יש אדים סימן שיש מים איפה שהוא במנוע [או שמא זה גם ראש מנוע?! במוסך אמרו לי שלא, הקולר הולך לפני הראש מנוע - כמן מנגנון הגנה כזה..]

אשמח לתשובה מכל מי שמבין בעניין!

תודה!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא 2 רדיאטורים , בד"כ עבור השמן יש "דוד", שמחובר לרדיאטור הרגיל, לצורך קירור.

בתמונה ניתן לראות, במסגרת הוורודה, את החיבורים של קולר שמן המשולב ברדיאטור הקירור.

2 היציאו האחרות של הרדיאטור הן עבור מעבר של נוזל הקירור.

תמונה חדשה.JPG

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

היכן שנמצא מסנן השמן קיים מעיין קולר קטן וממנו הולכים שתי צינורות אחד יוצא ואחד נכנס השמן יוצא לרדיאטור נוזל הקירור שבחלקו קיימת תעלת קירור שמן וחוזר שוב משם למנוע.

מקווה שהצלחתי להיות יותר ברור.

פורסם
התקלה שהייתה לך זה שנפרצו המעברים בין המים לשמן ברדיאטור החליפו לך את הרדיאטור האם בוצעה החלפה של שמן המנוע וניקוי מערכת הקירור במנוע?

האם קולר זה רדיאטור?

לי במוסך אמרו שהלך 'קולר' אחד ושצריך להחליף אותו, אם קולר זה כן רדיאטור, אז הייתכן ששילמתי על רדיאטור 3000 ש"ח?

החלפה של שמן המנוע בטוח בוצעה כיוון שראיתי כשהאוטו היה על ליפט הוא פתח את הבורג של הקרטר והוציא את כל השמן [הוא גם היה בצבע אפור בהיר].

לגבי הניקוי - אני לא יודע אם עשו.

איך אוכל לבדוק זאת?

לגבי האידוי - חשבתי על להשאיר את מכסה השמן פתוח למשך כמה דק' ולתת למים להתאדות מהחום ואז לבדוק באמת אם יש כניסה של מים לקארטר [כלומר בעיה שאיכשהו קשורה לראש המנוע] האם זו בדיקה רלוונטית לאור הנסיבות הנ"ל?

תודה על התגובות.

פורסם
לי במוסך אמרו שהלך 'קולר' אחד ושצריך להחליף אותו, אם קולר זה כן רדיאטור, אז הייתכן ששילמתי על רדיאטור 3000 ש"ח?

עלות הרדיאטור ברכב שלך 1,480 ש''ח לפני מע''מ.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

יכול להיות שהשמן ששמו לך הוא ליקווי מולי מתוסף מוליבדנום סולפיד MOS2 שהוא בא בצבע אפור בהיר וזו לא תקלה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

גם לי הייתה את הבעיה הזאת בקיה..

הייתה טחינה במים (ממש קצת זה היה ממש בהתחלה),החליפו קולר שמן מנוע והבעיה נפתרה.

יש לציין כי אצלי לא הייתה בעיית התחממות כלשהי.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
האם קולר זה רדיאטור?

החלפה של שמן המנוע בטוח בוצעה כיוון שראיתי כשהאוטו היה על ליפט הוא פתח את הבורג של הקרטר והוציא את כל השמן [הוא גם היה בצבע אפור בהיר].

לגבי הניקוי - אני לא יודע אם עשו.

איך אוכל לבדוק זאת?

לגבי האידוי - חשבתי על להשאיר את מכסה השמן פתוח למשך כמה דק' ולתת למים להתאדות מהחום ואז לבדוק באמת אם יש כניסה של מים לקארטר [כלומר בעיה שאיכשהו קשורה לראש המנוע] האם זו בדיקה רלוונטית לאור הנסיבות הנ"ל?

תודה על התגובות.

לא הלך הקולר הוא יושב ליד מסנן השמן את ההחלפה ביצעו תחת הרכב בחלקו האחורי של המנוע.

הבעיה ברכבים שזה לא רק מיים בשמן אלא גם שמן במים כאשר מופיעה התקלה צריך לנקות את שתי המערכות ובטח שלא לחכות שהמיים יתאדו מעצמם לא חושב שמי שטען כך יש לו בסיס לדברים.

• תוכן חדש...