Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

ברשותי פולו 2001 ידני 100K 6N2 ,

בזמן האחרון אני שם לב שחסר שמן מנוע ,

בטיפול האחרון שנעשה ב90K נאמר לי מהמוסכניק שישנה הזעה מאזור צינורית הנשם של המנוע ,

אני בודק בחודש האחרון כל שבוע את מפלס שמן המנוע ושם לב שחסר אני מוסף משהו כמו רבע ליטר ,

רציתי לדעת מה הסדר מחיר החלפת צינורית נשם והאם זה נפוץ בקרב רכבי הפולו ,

בנוסף אני מעוניין להחליף שמן גיר עקב העברת הילוכים קשה בחורף המנוע מסוג AHW איזה שמן גיר יתאים לרכב ?:?:

תודה מראש לכל המגיבים .

פורסם

שלום,

ראשית טפל בהקדם בהזעת השמן או קרע בצינור הנשם אשר גורם לנזק וליכלוך לסביבה.

מחירו של צינור מקורי בסביבות 200 שקלים

לפי דעתי הבעייה בהחלפת ההילוכים לא נובעת עקב שמן גיר שלא הוחלף אלא עקב שחיקה או כיוון לא נכון של מנגנון ההעברת ההילוכים.

התיבה המותקנת ברכב שלך היא מטיפוס 085 שמן מומלץ לתיבה זו הינו

G50 מקורי

או SAE 75W-90 שמן סינטטי בלבד

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

מחירו המדוייק של הצינור הינו 170 שח לפני מעמ .

חוץ מזה כל מה שמרק כתב זה נכון .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

שים לב יכולים לנסות לדחוף לך צינורית מקורית שההבדל לעומת זאת ב-170 זה שהיא מגיעה עם הרגש מובנה עליה.

ז"א הם לוקחים ושמים קומפלט את הצינורית מהנשם עד המסנן. הבעיה שהיא עולה כ- 500 ש"ח.

עדיף שתיקח צינורית רגילה (גם מקורית אבל בלי הנשם - ההיא של 170 ש"ח) שהם יחתכו אותה ויכניסו לתוכה את הרגש.

יכול להיות שלא יחייבו אותך על העבודה אפילו. רק תשים לב שהם מחברים כמו שצריך את הצינורית ומרכיבים אותה בצורה נכונה - היה לי כבר בלאגן עם זה. . .

פורסם
שלום,

ראשית טפל בהקדם בהזעת השמן או קרע בצינור הנשם אשר גורם לנזק וליכלוך לסביבה.

מחירו של צינור מקורי בסביבות 200 שקלים

לפי דעתי הבעייה בהחלפת ההילוכים לא נובעת עקב שמן גיר שלא הוחלף אלא עקב שחיקה או כיוון לא נכון של מנגנון ההעברת ההילוכים.

התיבה המותקנת ברכב שלך היא מטיפוס 085 שמן מומלץ לתיבה זו הינו

G50 מקורי

או SAE 75W-90 שמן סינטטי בלבד

דווקה פה אתה לא צודק.בחור מתלונן לקשיים בהחלפת הילוכים בחורף .כלומר כשקר.אז יתכן מאוד ששמן בגיר הזה הוא לא מתאים מבחינת צמיגות יותר מדי צמיג ממה שדורש היצרן.

הדרישה היא נכון ל75W90 כלומר אני מסביר על רגל אחד כשקר צמיגות של השמן היא 75 .רוב הסיכויים שאצלו בגיר שמן לא מתאים.

פורסם

תשאל את הייבואן למה התמחור של הצינור כה יקר.באופן כללי בכול הרכבים שבהם קיים צינור המעוצב בצורה מיוחדת קרי, כיפוף/שטח חתך משתנה/אורך מדוייק המחיר של הצינור יחסית גבוה גם בגלל עלויות ייצור גבוהות יותר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...