Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק,אין מה להשוות בין אודיסון לרוקפורד הנ"ל.

אודיסון ברמה מעל,וזה ממש לא משנה כמה רוקפורד יציב ב1אוהם (להגברת קומפוננט ו6*9 אין לזה שימוש)

וגם אם הוא מוציא פי 2 מהמוצהר,זה עדיין 100WRMS (אולי)

אין לי שום דבר נגד המגבר הזה,אבל הוא ממש לא ברמה של אודיסון LRX,ואתה צריך לשמוע אותו,כדי להבין!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעשה חיפוש בפורום לפני שאתה כותב.

מגבר של 25 ואט מסדרת POWER דגם T4004 מוציא כמעט 100 ואט ב4 אום,

צ'יטר רציני.

כאן מדובר על מגבר עם הספק כפול.

ד"א,

קראתי את התגובה שלך פעמיים.

בפעם השנייה, הבנתי שצירוף המילים: אודיסון + LRX גורם לך להסיק מסקנות מוטעות.

לכן, כדאי לעשות סדר - זה רק LRX, סדרה אחת מעל הSRX.

לא מילה.

ZZR

פורסם

תודה לכולם על ההמלצות אבל בואו נעשה סיכום קטן בנוגע למגברים ומה כדאי לרכוש?

http://www.audison.eu/index_main.php?Section=LRX51k

או

http://www.sonicelectronix.com/item_...OWER-1000.html

הבנתי שהם הכי טובים מכל מה שדיברתי והציעו פה.

אז מה אתם אומרים?

ויש עוד מגבר היי אנד שהציע לי בחור בפורום שיש לו אותו 3 חודשים מסוג ג'נסיס 4 ערוצים, למרות שה5 ערוצים יותר מדבר אליי מכיוון שזה יחסוך לי גם בקניה של המונובלוק וגם לעוד קצת מקום בתא מטען היחסית קטן שלי וגם יחסוך קצת בתקציב מכיוון שככה אוכל להיפטר מהמונובלוק והמגבר שיש לי כיום.

בכל מקרה מה דעתכם?

אז מה דעתכם?

פורסם

צ'יטר רציני.

ד"א,

לא מילה.

לא הכל נמדד בהספק!

כן,זה "סה"כ" LRX,אבל כאן מדובר בסה"כ רוקפודר,סידרת POWER.

ומה קשור מילה?

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אם בתקציב שלך נכנס הגנסיס 4 ערוצים אז הוא הבחירה הנכונה . אני אפילו לא הייתי שוקל מולו מגברים כמו ה LRX האלפיין או הרוקפורד . ליגה אחרת .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לdemandred

אתה טועה במקצת לגבי ההספקים של מגבר הרוקפורד.מדובר על הרבה ,אבל ממש הרבה יותר ממה שמצויין בנתונים.

אני מסכים עם עופר שגנסיס היא ליגה אחרת בפני עצמה והיא היתה המטרה ההתחלתית שלי לפני הרוקפורד. רק בגלל סיבות קטנות העדפתי לבסוף את הרוקפורד. ואם אתה רוצה להתרשם ממנו-אתה מוזמן!

פורסם

אוקיי אז הבנתי שההתלבטות שלי צריכה להיות כזאת:

או LRX או הג'נסיס.

חשוב לציין שהג'נסיס הוא מגבר היי אנד(לא מבין ממש מה זה אבל אמרו לי שהיי אנד זה הכי טוב ואני אשמח לפירוט בנושא) והוא רק 3 חודשים אצל הבחור שהציע לי אותו.

אבל עדיין נשאלת אצלי השאלה, הLRX הוא מגבר 5 ערוצים שיכול להגביר סאב בצורה מעולה לעומת זאת הג'נסיס 4.

נניח ורכשתי את הג'נסיס, אני אוכל לוותר על המונובלוק ובאמת לחבר את ה6*9 לHU, לסגור עניין ולחסוך את הקניה של המונובלוק ולהנות מהספק לסאב של נניח 750 RMS?

וגם חשוב לציין שבעתיד הלא רחוק כל כך אני רוצה להשקיע בערך 3000 אולי אפילו קצת יותר על קומפוננט באמת איכותי, כך שאני מאוד רוצה לעשות את הקניה הכי נכונה בנוגע למגבר בשביל להימנע משינויים עתידיים בשנה וחצי-שנתיים הקרובות בנוגע להגברה.

פורסם

גם פה אין ממש התלבטות,

הג'נסיס הוא המתחרה של הVRX פחות או יותר

ולא של הLRX.

ככה שבמצב הנוכחי הייתי לוקח את הגנסיס.

פורסם

צ'יטר רציני.

ד"א,

לא מילה.

חבל שאתה מטיף לאנשים על "חוסר הבנה" ושולח אותם לעשות חיפוש בפורום, וכל זאת בשעה שאתה מציין את המילה כסדרת גבוהה של מגברים תוצרת אודיסון , בשעה שבכלל מדובר על סדרת רמקולים של הרץ..

חבל שאתה חוזר לפה עם המרמור הבלתי מובן שלך כלפי מוצרים מסויימים .

מרמור שהוא נגזרת משנאה וקנאה בלתי מובנת כלפי יבואנים מסויימים.

למרות שאין מאחורי זה כל בסיס או הגיון וגם ידע לבסס טענות מופרכות.

חשבתי שנפתרנו מהנגזרת הזאת כאשר הגיע המוטציה החזקה יותר הלא היא :"SHESEK".

אבל מסתבר שזה לא משנה מה יהיה השם בין אם זה מידן או שסק או שי או כל כינוי אחר שתבחר, המרמור הזה כבר עבר זמנו.

לא הגיע הזמן שתתקדם הלאה?.

under construction..

פורסם
אוקיי אז הבנתי שההתלבטות שלי צריכה להיות כזאת:

או LRX או הג'נסיס.

חשוב לציין שהג'נסיס הוא מגבר היי אנד(לא מבין ממש מה זה אבל אמרו לי שהיי אנד זה הכי טוב ואני אשמח לפירוט בנושא) והוא רק 3 חודשים אצל הבחור שהציע לי אותו.

אבל עדיין נשאלת אצלי השאלה, הLRX הוא מגבר 5 ערוצים שיכול להגביר סאב בצורה מעולה לעומת זאת הג'נסיס 4.

נניח ורכשתי את הג'נסיס, אני אוכל לוותר על המונובלוק ובאמת לחבר את ה6*9 לHU, לסגור עניין ולחסוך את הקניה של המונובלוק ולהנות מהספק לסאב של נניח 750 RMS?

וגם חשוב לציין שבעתיד הלא רחוק כל כך אני רוצה להשקיע בערך 3000 אולי אפילו קצת יותר על קומפוננט באמת איכותי, כך שאני מאוד רוצה לעשות את הקניה הכי נכונה בנוגע למגבר בשביל להימנע משינויים עתידיים בשנה וחצי-שנתיים הקרובות בנוגע להגברה.

לגנסיס יש מספר מגברים של 4 ערוצים

פרופייל ,פרופייל אולטרא,סידרה 3

גם אם תקח את החזק ביותר בניהם {פרופייל אולטרא} תוכל להגביר איתו סאב בגישור רק עד 400RMS ורק ב-4 אום

המגבר הנ"ל עולה 3.5K אם תלך על האופציה האיכותית יותר סידרה 3 אז בגישור תוכל להגביר סאב רק עד 290RMS

ב-4 אום בלבד והמגבר הנ"ל עולה 5K ,כך שאם אתה מדבר על קניית סאב חזק של 750RMS+ תצתרך בכול אופן לרכוש

מגבר מונובלוק בנוסף ,LRX הוא מגבר 5 ערוצים מצויין והוא יותר איכותי מהרוקפורד {וזה לא אומר שהרוקפורד זבל.!}

אבל הוא גם עולה הרבה יותר מימנו בסביבות 6.5K בעוד שאת הרוקפורד ניתן להביא בפחות מ-4K והוא מגבר

טוב מאוד חזק ורסיטלי שמסוגל לעבוד ב -1 אום מונו ולהגביר גם סאב של 1000RMS

השיקול הוא בעיקר תקציבי ולכן לדעתי מבחינה תקציבית כדאי ללכת על הרוקפורד אלא אם כן אתה משיג

מגבר 5 ערוצים, או מגבר 4 ערוצים+מונובלוק איכותיים יותר באותו מחיר

חבל להשקיע המון במגבר ולגלות שלא נישאר לך תקציב לרכיבים איכותיים אחרים

פורסם

ניר מה זה משנה יש אנשים כניראה שלא מישתנים ולא ישתנו כמו אדון "מרדן מל" שלא מפסיק להיתחבא מאחורי המקלדת ומחפש רק ליקטול אנשים

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...