Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי עם אשתי והחלטתי לחזור לשולחן הדיונים לגבי החלפת האימפרזה שלה בג'יפון חדש.

אני עדיין מתעניין בפורסטר, כאשר לאחרונה גם החלטתי להוסיף למשוואה את הטיגואן והגראנד ויטארה.

אני לא מעוניין בג'יפון קוריאני (קיה \ יונדאי) ולא בג'יפון אמריקאי, מטעמי איכות ופחד להתנסות בדבר חדש כל כך.

הדרישות שלי מהחשוב ביותר לפחות :

1) בטיחות

2) ביצועים וצריכת דלק

3) פרקטיות

4) אמינות

5) נוחות

6) איכות

7) עיצוב

קנייה מהחברה, עד 180,000 ש"ח. (הטיגואן יהיה יד שניה)

תודה רבה.

עריכה :לא מעוניין בקשקאי, נשבעתי בחיים שלי שאת קרסו אני לא יפרנס.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הויטארה תהיה יותר מאובזרת מהפורסטר ויש לה יכולת שטח טובה מאוד ביחס לקטגוריה. אני אישית הייתי מעדיף אותה אפילו על הטיגואן. בנוסף למוניטין האמינות של סוזוקי שיעניק לה סחירות טובה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אין כל כך צורך בפוזה, אבל מובן שאני לא רוצה ג'יפון עם עיצוב של לאדה ניבה.

אני מעוניין ביכולת לשייט בשטחי עפר קלים, לא שטח בינוני~קשה כמו שהויטארה כמעט מסוגלת לו.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

פסלת כמעט את כל הג'יפונים עד 180K שהם חדשים מהחברה.

מה שכן נשאר לך, זה הסוזוקי ויטארה, ב-174K, ואם זה רק לאשתך היא תוכל אפילו לקנות את גרסת ה-3 דלתות ב-150K.

עוד אפשרות זו סובארו פורסטר ב-179K.

שאר הג'יפונים יאלצו אותך למתוח את התקציב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שוב, אני שוקל טיגואן מיד שניה, לא חדשה.

הפורסטר בה אני מעוניין עולה 181,000 ש"ח, גרסת אבזור X ידנית.

לפי מה שהבנתי בגרסת ה3 דלתות של הויטארה תא המטען מאוד קטן, וזה בעייתי כי אני מחפש גם פרקטיות, מה שהפורסטר מציע, ובמידה מסוימת גם הטיגואן.

פורסם

אם כבר יד שניה אפשר לחפש גם אוטלנדר החדש אם תמצא בתקציב שלך. רכב פשוט טוב, נראה הכי ג'יפ מכל הגיפונים שיש, נוח, חתיך והרבה פרקטיות וגודל.(יש כזה לדוד 09)

בקרוב אבא שלי צריך לקבל טיגואן, ה2.0 FSI או TFSI משהו כזה, מהחברה נקבל אותו ניסע נרגיש ואני יגיד מה החסרונות/יתרונות. מזל שזה מהעבודה ולא מהכסף הפרטי, כי בחיים שלי לא הייתי קונה את הרכב הזה במחיר שמוכרים אותו. אפשר להביא פג'ארו/לנד קרוזר! ובכלל אם כבר דיברתי על VW הם מגזימים במחירים שלהם בארץ.

פורסם

הטוסון בנוי למשימה הזאת אבל אם לא, אז לא .

אני אישית אוהב יותר פורסטר. לגבי הטיגואן אני לא ממש אהבתי מזכיר לי גולף פלוס מוגבהת.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

אם האוטו מיועד לכורכר ולא מעבר לכך הייתי מצרף את הקשקאי למשוואה, הדגם 4X4.

אולי גם RAV4, למרות דגם עם אבזור נורמלי דיי יקר.

פורסם
אם כבר יד שניה אפשר לחפש גם אוטלנדר החדש אם תמצא בתקציב שלך. רכב פשוט טוב, נראה הכי ג'יפ מכל הגיפונים שיש, נוח, חתיך והרבה פרקטיות וגודל.(יש כזה לדוד 09)

בקרוב אבא שלי צריך לקבל טיגואן, ה2.0 FSI או TFSI משהו כזה, מהחברה נקבל אותו ניסע נרגיש ואני יגיד מה החסרונות/יתרונות. מזל שזה מהעבודה ולא מהכסף הפרטי, כי בחיים שלי לא הייתי קונה את הרכב הזה במחיר שמוכרים אותו. אפשר להביא פג'ארו/לנד קרוזר! ובכלל אם כבר דיברתי על VW הם מגזימים במחירים שלהם בארץ.

לפי מה שהבנתי האאוטלנדר מתחרה ישירות בפורסטר החדשה. אם כך הדבר, אני יעדיף את הפורסטר, פשוט בגלל הנסיון עם המותג והמחיר הזול משמעותית.

הטוסון בנוי למשימה הזאת אבל אם לא, אז לא .

אני אישית אוהב יותר פורסטר. לגבי הטיגואן אני לא ממש אהבתי מזכיר לי גולף פלוס מוגבהת.

הטוסון לא מהסיבה הפשוטה שבקרוב תוצג המחליפה של הטוסון, ובכלל זהו רכב מיושן יותר מהשאר, נראה לא טוב לטעמי, פחות בטיחותי ובעל מנוע בזבזני למדי.

אם האוטו מיועד לכורכר ולא מעבר לכך הייתי מצרף את הקשקאי למשוואה, הדגם 4X4.

אולי גם RAV4, למרות דגם עם אבזור נורמלי דיי יקר.

רכב מעולה, יבואן שבחיים לא אתקרב אליו.

• תוכן חדש...