Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה יש לי כמה שאלות ממש שאני תמיד שאלת י תצמי אותם :

1 פורק לחץ :אפשר לסים אותו בכל רכב .. אוטומט . ידני . בלי טורבו.? האם הוא יעשה את אותו האפקת פריקת הלחץ אני מיתקוון בעצם לרעש של התססססס או שאני ביכלל תועה כי שאין טורבו אין מה ליפרוק. בקיצור אני רוצה לדעת אם אפשר לשים פורק בכל המצבים שזכרתי פו .? ואם זה יתין אותו אפקת ובאיזה מצבים אי אפשר .אה ושכחתי האם זה חוקי לשים האם אפשר לאשר את זה במישרד הרישוי מה צריך בישביל לאשר את זה ..

2 טורבו האם אפשר לשים טורבו בכל רכב האם זה חוקי מה יתן לי מה אני צריך כדיי שזה יהיה חוקי ומאושר ויהיה לי אישור לשים את זה. האם טורבו מקצר את חיי המנוע מסרס אותו.? טורבו מצריך יותר דלק ? כמה כוחות סוס זה מעלה הטורבו ואם זה ביחס למנוע? האם חייב לשלב בין הפורק לחץ לטורבו או שאפשר לשים כל אחד בניפרד מי שיכול לענות לי על כל זה אני השמח מאוד ויודה לו מאוד מקווה שאתם מבינים תנוסך שלי ....

פורסם

השאלה החשובה שצריכה להשאל אם אפשר להתקין בפורום שיפורים פורק ,שכל פעם כשמתחיל החופש הגדול הוא עושה פססס ושולח את הילדים להכין חוברות עבודה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

1.‏ אם אין לך טורבו, את מה אתה רוצה לפרוק? אפשר להתקין פורק בידני ואוטומט.

2.‏ בכל טורבו יש פורק לחץ, אלא שהוא פנימי, בשביל רעש ה"פססס" אתה מחליף אותו לפורק חיצוני.

3.‏ חוקי, אך מושך שוטרים

4.‏ רכב שבא ללא טורבו מהחברה, אסור להתקין בו טורבו, אין מה לעשות כדי שיהיה חוקי.

5.‏ טורבו מעלה את צריכת הדלק, מהסיבה הפשוטה שיותר אויר=יותר דלק.

אך מכיוון שבמנוע מוגדש מול אטמוספירי באותו הנפח, במוגדש תצטרך ללחוץ פחות על הגז כדי לשייט ב100.

אך אם תפתח את כל המצערת, כמובן שהמוגדש יצרוך יותר דלק.

6.‏ עלית ההספק תלויה בהרבה דברים מסביב, אך בגדול, אפשר להגדיל את התפוקה ב100 כ"ס.

7.‏ לשלב בין הפורק לטורבו?

זה כמו שתשאל אם צריך לשלב את הבוכנה עם הטלטל.

הרי הפורק לחץ, פורק את האויר שנשאר בין הטורבו, לבין המצערת.

8.‏ לפני שאתה מפרסם אשכולות תעבור על ההודעה שלך,

אחותי בכיתה ב' יש לה פחות שגיאות מאשר לך.

ופעם הבאה שאתה פותח אשכול, תבצע חיפוש, הנושא הזה נטחן 200 פעם.

TWIN TURBO V6 3800CC-480 HP 6400RPM -0-100 3.5 SEC-TOP SPEED 320 KPH

6-SPEED DUAL CLUCH AUTOMATIC WITH MANUAL CONTROL

פורסם

NISAN GT-R בחלק מהדברים שאמרת צדקת אבל יש שיטה לחבר פורק לחץ למנוע אטמוספרי,לא האמנתי עד שראיתי את זה אני לא יודע איך עשו את זה אבל זה מגניב ביותר,מנוע טורבו יצרוך פחות ביגלל שהוא לא צריך להיתאמץ כולכך וחלק מהגזים חוזרים למנוע.

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

לחבר פורק לאטמוספירי?

כנראה עוד שטות כמו

הfake turbo‏. אי אפשר לחבר פורק אמיתי לאטמוספירי מהסיבה הפשוטה, שהפורק לחץ, מיועד לפרוק לחצים מהטורבו בעת שהמצערת סגורה, כדי לא לגרום נזק ללהבי הטורבינה.

חלק מהגזים חוזרים למנוע? איזה גזים? הדבר היחיד שמחזיר גזים לשריפה חוזרת זה הEGR.‏ תראה את ההסבר לגבי צריכת הדלק.

פורסם

הדבר שאני יכול לחשוב עליו לחיבור פורק לחץ לאטמוספרי זה עשו חור בכניסה לצנרת ועשו מין צנרת לפורק וכשאתה עוזב את הגז אז הגזים יוצאים באיטיות יותר כמו שבטורבו

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

יש דבר כזה ששמים באגזוז שעושה יעני רעש של פורק.

לא יודע מה זה ואיך זה פועל ראיתי את זה פעם על איזה אוטומטית שילד עשה והתלהב.

אל תשאלו איך ומה אין לי מושג.

יש מלא שטויות היום אבל זה עושה רק את הרעש פסס של הטורבו וזהו.

פורסם

זה נקרא פייק טורבו כמו שכתבתי.

זה לא עושה רעש פריקת לחץ אלה, רעש שריקת הטורבו.

זה טורבינה קטנה שמסתובבת מלחץ יציאת גזי הפליטה ומדמה שריקת טורבו.

פורסם

התכוונתם במקרה למשרוקית באגזוז, דבילי ביותר ובשקל תשעים לכל סוגי הרכב!:wink:

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם
השאלה החשובה שצריכה להשאל אם אפשר להתקין בפורום שיפורים פורק ,שכל פעם כשמתחיל החופש הגדול הוא עושה פססס ושולח את הילדים להכין חוברות עבודה.

מה קשור חופש גדול הכשיו אני בן 18 סימתי בצפר איזה חופש גדול יש לי רישיון מה קשור חופש גדול באלי תרעש של הפסס אני שוא ל איך ולמה אם עכשיו החופש הגדול אני אוהב כוח ושיפורים ברכב עושה לי טוב מה התשובה המגעילה הזו .

לעיניין הבנתי הכל רק חבל שכל העסק לא חוקי למכונית שלא באה מהחברה אם טורבו וכמה כבר מכוניות יש שבאות מהחברה אם טורבו לא הרבה תודה רבה הבנתי תעינין ולא אני לא רוצה רעש פסס אני רוצה להגדיל תכוס סוס אני אוהב כוח מהירות פתיחות ולהישתולל אם האוטו .

פורסם

אנו כרגע מתכננים מערכת כזו. היא אמורה עוד להכנס לשירות לפני מערכת החץ 3.

בינתיים כיתת הכוננות תיתן דין וחשבון על המצב הזה.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...