Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן .

הרכב הוא לנציה תמה

אני פותח מנוע כרגע בשביל לשדרג לבוכנות מחוזקות טלטלים וכן הלאה , יש לי רק התלבטות לגבי אטם ראש .

האם עדיף אטם פח של קומטיק על פני אטם ראש מחוזק אחר אבל מחומר רגיל (לא סגור מאיזה חומר עשוים כל האטמים האלה )

פורסם

לדעתי האישית עדיף אטם בסגנון של SPESSO או איך שלא כותבים את השם של החברה הזאת. כמו שאני יודע מומי מביא כאלה ויש לו קשר ישיר ליצרן.

זהו אטם בסגנון של האטם המקורי של RS TURBO. הוא בנוי עם 3 שכבות של טבעות מסביב לצילנדרים ומסביב אטם קרטון.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

ניצור קשר גם אם מומי ונראה על איזה טווח מחירים הוא מדבר .

אמרו לי שכדאי להתרחק מהקומטיק בגלל שהוא עשוי רק מפח יש מצב לכל מיני בריחות לא נעימות שאטם קרטון מחוזק (אם הטבעות מסביב לצילנדר ) יכול להתגבר עליהם בקלות מכיוון שזה חומר גמיש יותר .

• ספונסר פורום
פורסם

עזוב אותך משטויות,רק אטם טבעות של ספסו,למומי יש כאלו במלאי 1500 שקל,אם תזמין לבד זה יוצא משהו כמו 1200-1300 וזה האטם היחיד שמחזיק

בתמונה אתה יכול לראות אטם מקורי שפרץ אחרי כמה חודשים לצד אטם של SPESSO .

איזה בוכנות אתה מתכוון להרכיב?? טלטלים?

חובה להחליף ברגי ראש לחדשים,ורצוי להחליף לARP

מי מבצע את העבודה?יש המון דברים שצריך להתייחס אליהם במנוע הזה ואם מישהו שלא מכירי את המנועים האלו היטב יבצע את העבודה אני מבטיח לך עוגמת נפש רצינית.

אורן

DSCF0066.jpg

פורסם

תודה רבה אם כך אני ילך על ה SPESSO .

אורן תודה , ואל דאגה חבר אני אכן מתכנן על ה ARP , הכל בשליטה :wink:

• ספונסר פורום
פורסם

דאגה דאגה חבר...

מי יעשה לך בוקסות לבלאנסרים? אתה יודע לבדוק תקינות משאבת שמן?

איזה אטם תזמין מSPESSO? יש 1.4,1.6, ו1.9 מ"מ

איזה בוכנות תרכיב? לרוב יצרני הAFTERMARKET אין בוכנות עם OFFSET PIN וזה גורם לנקישות.

מה הבעיה שבגללה החלטת לפתוח את המנוע? ניחוש שלי,גדשת גבוה,עכשיו יש לך מזרקה של שמן מהנשם,ואתה לא מבין למה

אז תן לי לעזור לך,יש לך חור בבוכנה,וזה יקרה לך בכל בוכנה שתרכיב.

בקיצור חבר,אני לא כותב כאן כדי להחליף את ידך,אלא כדי שלא יקרה לך מה שקרה להרבה לפניך,ראיתי מנועים כאלו שסגרו מכונאים מקצועים,גם כאלו שעובדים על איטלקיות ביום יום ש פורקו 3 פעמים עד שעשו הכל נכון.

אורן

פורסם

"מה הבעיה שבגללה החלטת לפתוח את המנוע? ניחוש שלי,גדשת גבוה,עכשיו יש לך מזרקה של שמן מהנשם,ואתה לא מבין למה

אז תן לי לעזור לך,יש לך חור בבוכנה,וזה יקרה לך בכל בוכנה שתרכיב"

שזה ניחוש גרוע למדיי , לא בכיוון האמת .

אגב חלק מהתוכנית היא לעבור לניהול עצמאי , למה לעזאזל שאני יפוצץ בוכנות ?

• ספונסר פורום
פורסם

אני שמח לשמוע שזה ניחוש גרוע,בכל מקרה,ישנם מכוניות שנוסעות עם הניהול המקורי בארץ עם כ400 כ"ס,למרות שניהול יוציא הכי הרבה הספק אך לא בהכרך אמינות

אורן

עריכה,עכשיו נתקלתי בשרשור הזה,יש לכם שם משתמש דומה,אני מקווה שזה לא אתה...

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?p=254319#post254319

אז אם לא פיצצת בוכנה,בשביל מה לפתוח מנוע?

פורסם

לפחות תגיד את האמת , זה לא עכשיו , נתקלתה בו לפני ואז כתבתה את התגובה שכתבתה , ניחשתה נכון זה כן אני , פתחתי מנוע בשביל לחזק ולעלות רמה ולסיים לשחק ב 0.6 הבעייה שהיתה שם אכן קרתה , אחרי שפתחתי מנוע ראיתי כי כל הבוכנות שלמות , כולל רינגים , ואפילו במצב טוב למדי הם לא יחזרו למנוע בחיים כי אין בכך שום הגיון עכשיו ככה או ככה הגיע הזמן להביא בוכנות מחוזקות ולשדרג את המנוע .

הניהול של התמה (92 להזכירך ) שווה ערך למחשבון כיס .(ללא בטריות )

פורסם

לא הכי הרבה אמינות עם ניהול מנוע עצמאי????? זה חדש. אורן התרשמתי שאתה בחור לעניין, הצלחת להפתיע אותי.

איך בדיוק ניהול מנוע עצמאי, שמכוון ומותקן בצורה מקצועית,

לא יהיה יותר אמין מניהול מנוע מקורי שהיצרן ייעד אותו ל200 כ"ס על רכב של 400?

כאשר ניתן לתת דגש על הצתות מסויימות ותערובות מסויימות

וכמובן בכיוונים על דיינו ניתן להתנות את גובה המומנט שיופעל והמנעות מOVER TOURQUE ביחס לרמת בניית המנוע?

Race Smart

• ספונסר פורום
פורסם

יותם,אין ספק שמפות שמכוונים על דיינו במקצועיות יהיו יותר טובות מהניהול המקורי.

הבעיה היא שהרבה מכוונים או מתיימרים מכוונים בכביש,בלי ידע מספק,עם הצתות חריפות מידי וזה מוביל לשבירת מנועים,ויתרון נוסף שיש לניהול המקורי שאין בניהול עצמאי הוא חיישן נקישות.

מי כמוך יודע באיזה מהירות נגרם נזק למנוע כתוצאה מתערובת עניה תחת גדישה,או הצתות מוקדמות מידי,לצערי פירקתי כבר כמה עשרות מנועים שנשברו בגלל כיוונים לא נכונים.

אורן

פורסם

קודם כל את הטענה שאין חיישני נקישות שמעתי יותר מדי. האלטק מסדרות פלטינום, כל המוטקים החדשים שקיימים בשוק

כבר הרבה זמן תומכים בחיישני נקישות (לא זוכר לגביי ההאלטק אבל מוטק תומכים בעד שני חיישני נקישות אם אני זוכר נכון)

חיישן נקישות דורש גם הרבה כיוונים מסביב ד"א, חשובה עבודת ההתאמה הספציפית למנוע ולמקום יעודי נכון.

בנוסף תיקונים לפי למבדה ווידבאנד, תיקוני EGT ומן הסתם הכי פשוט תיקונים בIAT/טמפ' אויר, די סוגרים את הפינה.

מהניסיון המועט שלי בכמה מפגשים בכביש ניתן להגיע לתוצאה שתשמור על המנוע בצורה נכונה לאורך הרבה ק"מ ושנים, וקיימים רכבים שנוסעים שנים על גבי שנים כך.

בתחום ניהולי המנוע בארץ שלנו לא המצאנו את הגלגל, אני סומך על האוסטרלים שעם האלטק שתומך נטו בדיסטריביוטר, בטח שלא בלמבדה ווידבאנד וחיישן נקישות, נוסעים 1000 כ"ס, שעם רוב הניהולים שנסחרים אצלנו בארץ לא תהיה איזשהי בעייה להגיע לרמת אמינות נכונה. תוסיף לזה כיוונים מקצועיים בדיינו עם מתן דגש לכוח נכון ולא איזה בום ב7 אלף, ותקבל משהו שיתן את התמורה הנכונה לכסף.

מי שמשתולל עם הצתות? שיבושם לו. כיוונים כבר ראיתי ילד בן 17 עושה. אבא שילם על הגרר ואח"כ על מנוע חדש של STI בחברה.

Race Smart

• תוכן חדש...