Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחיפה נמצאו שני כלי רכב מוזנחים, שעומדים כבר כמה זמן...

1. פיג'ו 504 שנת 1983

2. פיג'ו 203 (תקנו אותי אם אני טועה..)

נמצאים באיזור דניה עומדים הרבה שנים והבעלים לא מוכן למכור

:lol: :lol: :lol:
  • תגובות 524
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בחיפה נמצאו שני כלי רכב מוזנחים, שעומדים כבר כמה זמן...

1. פיג'ו 504 שנת 1983

2. פיג'ו 203 (תקנו אותי אם אני טועה..)

אתה טועה, ונתקן את הטעות (לא אותך, אתה תקין..:-D)

זהו Vauxhall Wyvern (לו 4 צילינדרים) או Vauxhall Velox (עם מנוע 6 צילינדרים). שני הדגמים חלקו אותו מרכב, שיוצר בין השנים 1948-1951

עודד

פורסם

נכבדיי .

לפני מספר ימים פורסמה כאן כתובת של אחד מרכבי האספנות שבבעלות קרוב משפחה שלי .. שתדעו שפירקו לו חלק

פח מהרכב .

אבקש , כמו שביקשו עשרות פעמים לפניי , לא לציין כתובות של רכבים !!!

אבקש מאחראי הפורום להעביר אזהרה לעושים כך.

פורסם

במגרש הגרירה של עיריית ת"א בתחילת רחוב הירקון יש כל מיני מכוניות שנראות נטושות, לשם מפנים את הגרוטאות?

בכל מקרה אתמול ראיתי שם מרצדס W115 עם שלט למכירה.

פורסם
פיאט במצב קשה אבל ניתן לשיפוץ במוסך בכפר סבא,

אמריקאית אצל סוחר בהוד השרון,

חיפושיות + וולוו בפ"ת

מיקומים ימסרו בפרטי על מנת לשמור על פרטיות הבעלים.

נכבדיי .

לפני מספר ימים פורסמה כאן כתובת של אחד מרכבי האספנות שבבעלות קרוב משפחה שלי .. שתדעו שפירקו לו חלק

פח מהרכב .

אבקש , כמו שביקשו עשרות פעמים לפניי , לא לציין כתובות של רכבים !!!

אבקש מאחראי הפורום להעביר אזהרה לעושים כך.

העניין הזה של "מיקומים ימסרו בפרטי על מנת לשמור על פרטיות הבעלים" לא ברור לי...

איך בדיוק אתה מסנן את בקשות המיקום שאתה מקבל ומחליט למי לשחרר את המידע ולמי לא?

לפי סגנון ניסוח הבקשה? לפי אופן השימוש בסמיילים? האם אתה דורש חמשיר? האם אתה שולח לאיבחון פסיכולוגי?

כפי שזה נראה, אתה תענה לכל מי שיבקש מידע - מה בדיוק ההבדל מלפרסם את המידע המלא בפורום? פחות חשיפה?

אולי, אבל התמונות הרי חשופות לכולם ומי שכוונותיו אינן טהורות, יכול לבקש ממך מידע בפרטי - ויקבל!

רשמת גם את שם העיר (קטנה...) וכל גשש בלש מתחיל יכול לזהות את הרחוב...

עכשיו, לגבי האמריקאית, היא נמצאת אצל סוחר אז פשוט תפנה אליו וזהו.

לגבי שאר המכוניות - הן לא למכירה, בוודאי לא החיפושית, ולכן אני לא מוצא הגיון בפרסום.

אופיר, הביקורת מופנית אליך, אבל אתה לא היחיד.

הדביק הזה יצא משליטה מזמן, מזל שהמכוניות שלי לא ברחוב...אבל כשהן היו, וצולמו, גם להן נעלמו חלקים...קשור לפרסום?

אין דרך לדעת או לקשור בין המקרים, למעט סמיכות הזמנים שזה קרה...

אבל לגבי המכוניות שאנחנו אוהבים ומטפחים, כשיש ספק - אין ספק!

תהיו מעט שקולים יותר בפרסום מכוניות שאינן למכירה ולא דרוש להן אביר שיציל אותן.

העובדה שיש גורמים שליליים אשר שותפים לתחביב שלנו ולקריאה בפורום כבר מזמן אינה תיאורטית...

מוגש כחומר למחשבה.

יניב.

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

מסכים ב- 1000%! לפני כמה ימים פורסם גם האוטו שלי (שמן הסתם לא נטוש ונוסע כל הזמן, מה לעשות- יש אבק מהעבודות שבסביבה:?). לא יודע, כמה זמן היה, עד ששמתי לב, ומן הסתם ישר ביקשתי להעיף.:x מקווה לטוב. אכן- קיים גבול דק מאד בין הרצון להציל, ולבין פגיעה במישהו. לפעמים רכב, שמוזנח- רק נראה ככה, מסיבה כזו או אחרת. לפעמים גם להפך. לפעמים אכן קורה, שהבעלים, שלא היה מעוניין למכור מסיבה, סתם דוגמה- שחשב, שהאוטו לא מעניין אף אחד- מוכר או אף נותן אותו בשמחה למי, שיציל אותו! אז, "יש ויש"... אני אישית משתדל מאד לעשות שני דברים: קודם כל, כשיש ספק- אין ספק. אני לא אספר על האוטו, שלא בטוח, שנטוש, או למכירה. דבר שני- אני משתדל לא למסור מיקום גם במיקרים של רכבים למכירה ונטושים- אלא לאנשים, שאני לפחות קצת סומך עליהם- למשל, חברי פורום וותיקים, שאני מכיר אישית, ויודע מה טעמם (לפעמים הם יקבלו מידע גם ללא בקשתם, לפני כולם:wink: ). אני אישית הצלתי יותר מרכב אחד, שהיה ב"ענתיקות"...

בקיצור- חברים, תזהרו עם זה- זה לא, שלא צריך בכלל- רק תשתדלו להזהר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הפיתרון:

לא צריך להיות מומחה רכב כדי לדעת האם רכב מסויים נמצא בשימוש או סתם שוכב ומעלה אבק.

ברור שהחיפושית הצהובה למשל, נמצאת בשימוש.

כל מי שמעלה תמונה של רכב שנמצא בשימוש- למחוק מיד ובדיעבד!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
ואם הוא לא רוצה לשקם את הבודי? או שבכלל אין לו תקציב לזה? למה אתה שופט בן אדם בצורה כ"כ נחרצת?

שתדע לך שכיום בעולם יש לא מעט אספנים שמשאירים את המכוניות שלהם במצב "מוזנח" כהגדרתך.

גם אני מאמין שרכב אספנות לא חייב להיות מטופח ומלוקק כדי להיות אהוב ומטופל.

בוא תדייק, לא שפטתי (הפעם) אף אחד. הבעתי דעה על רכב,מצבו ורמת אחזקתו. נכונה אגב, ציינתי שהבעלים יכול לעשות כרצונו,ציינתי גם שעדיפה הזנחה על גריטה.

נכון שיש בעולם לא מעט אספנים שמשאירים את המכוניות שלהם במצב "מוזנח" כהגדרתי.

א. וזה טוב?

ב. למה אתה רושם מוזנח במרכאות? מה? הקפרי הנ"ל איננה מוזנחת לדעתך? חלודה סרטנית מלווה בחורים בגודל פה של כריש לבן שאוכלת כל חלקה טובה איננה הזנחה? אתה לא מסכים איתי שמכניקה קל יותר לשקם מבודי שתוצאות הזנחתו הן לרוב בלתי הפיכות או הפיכות בעלויות מטורפות? אתה לא חושב שהזנחה של בודי מקטינה עד מאד את הסיכוי שהרכב ישרוד בעתיד ושמישהו יוכל להביאו לרמה טובה (נדמה לי שהכיוון ב"אספנות" על פי דעת הרוב הוא שימור כלי רכב כלומר מניעת הדרדרות למצבים בלתי הפיכים או בלתי כדאיים לשיקום).

הרכב הנ"ל אינו הרכב עם הבודי הכי נורא שיש (בינתיים),מנגד המצב ממש לא טוב ומכאן ועד להלל ולשבח את אופן אחזקת הרכב,המרחק גדול,לדעתי.

אני מניח שלבעלים יש את סיבותיו,אני מאמין שבעיניו המצב לא נראה כל כך גרוע,אני מאמין שהוא אוהב את הרכב,אינני שופט אותו, גם לא באמת אכפת לי מה יעשה עם הרכב אבל אני דבק בכך שהרכב נראה מוזנח ולא במרכאות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
הפיתרון:

לא צריך להיות מומחה רכב כדי לדעת האם רכב מסויים נמצא בשימוש או סתם שוכב ומעלה אבק.

ברור שהחיפושית הצהובה למשל, נמצאת בשימוש.

כל מי שמעלה תמונה של רכב שנמצא בשימוש- למחוק מיד ובדיעבד!

אני גם מתנגד לפרסום של רכבים שנראים נוסעים,

אני מפרסם רכבים שניראה לי שניתן ע"י איתור הבעלים להציל מהזנחה,

לגבי החיפושית, תאמין לי היא לא נסעה הרבה זמן ולכן פרסמתי אותה, לא בגלל האבק שעליה אלא בגלל הכמות לכלוך שהצטברה מתחת לאוטו ולצמיגים שמראה שהאוטו עומד הרבה זמן.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
העניין הזה של "מיקומים ימסרו בפרטי על מנת לשמור על פרטיות הבעלים" לא ברור לי...

איך בדיוק אתה מסנן את בקשות המיקום שאתה מקבל ומחליט למי לשחרר את המידע ולמי לא?

לפי סגנון ניסוח הבקשה? לפי אופן השימוש בסמיילים? האם אתה דורש חמשיר? האם אתה שולח לאיבחון פסיכולוגי?

כפי שזה נראה, אתה תענה לכל מי שיבקש מידע - מה בדיוק ההבדל מלפרסם את המידע המלא בפורום? פחות חשיפה?

אולי, אבל התמונות הרי חשופות לכולם ומי שכוונותיו אינן טהורות, יכול לבקש ממך מידע בפרטי - ויקבל!

רשמת גם את שם העיר (קטנה...) וכל גשש בלש מתחיל יכול לזהות את הרחוב...

עכשיו, לגבי האמריקאית, היא נמצאת אצל סוחר אז פשוט תפנה אליו וזהו.

לגבי שאר המכוניות - הן לא למכירה, בוודאי לא החיפושית, ולכן אני לא מוצא הגיון בפרסום.

אופיר, הביקורת מופנית אליך, אבל אתה לא היחיד.

הדביק הזה יצא משליטה מזמן, מזל שהמכוניות שלי לא ברחוב...אבל כשהן היו, וצולמו, גם להן נעלמו חלקים...קשור לפרסום?

אין דרך לדעת או לקשור בין המקרים, למעט סמיכות הזמנים שזה קרה...

אבל לגבי המכוניות שאנחנו אוהבים ומטפחים, כשיש ספק - אין ספק!

תהיו מעט שקולים יותר בפרסום מכוניות שאינן למכירה ולא דרוש להן אביר שיציל אותן.

העובדה שיש גורמים שליליים אשר שותפים לתחביב שלנו ולקריאה בפורום כבר מזמן אינה תיאורטית...

מוגש כחומר למחשבה.

יניב.

את המיקומים אני לא מפרסם בפורום כי זה נגיש לכולם,

בהודעות פרטיות אני מוסר את הכתובת לאנשים מוכרים מהפורום ולא למשתמשים חדשים שפותחים יוזר חדש כנראה רק כדי לאתר את הרכב.

לגבי האמריקאית, היא לא מעניינת אותי ולכן מי שמעוניין יקבל כתובת,

לגבי שאר הרכבים, מאיפה אתה יודע אם הם למכירה ?

את הפיאט ראיתי במוסך ודיברתי עם הבעלים שטוען שכנראה ישפץ אותה :lol:, בצחוק אמרתי לו והוא הסכים איתי שהאוטו ישאר ככה עוד הרבה זמן ומכיוון שאני לא מעוניין באוטו אולי מישהוא כן יציל אותה ?

תאמין לי שאני חושב טוב לפני שאני מפרסם.

שתדע שבעקבות דיווח על קפרי בחצר מאחורי בית קניתי קפרי לחלקים שהיתה גמורה, הגעתי לבית ביקשתי בנימוס אם אפשר לראות את האוטו, וכששאלתי אם הוא למכירה נאמר לי שכן, אם לא היה מפורסם בפורום היא היתה הולכת לברזל,

תאמין לי שהשרשור הזה לא מיותר.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ברחובות, בחניון סמוך למרכז העיר:

מרסדס d200 כלומר דיזל, כחולה.

סוסיתא טנדר שהיתה פעם לבנה.

3 פולקסווגן וריאנט, 2 מהן "מסחריות" כלומר ללא חלונות אחוריים ואחת רגילה.

נראה שמישהו התחיל שיפוץ של הפולקסווגן עם החלונות אבל הפסיק באמצע.

כל המכוניות עם מספרי אספנות. ומלאות אבק

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
ברחובות, בחניון סמוך למרכז העיר:

מרסדס d200 כלומר דיזל, כחולה.

סוסיתא טנדר שהיתה פעם לבנה.

3 פולקסווגן וריאנט, 2 מהן "מסחריות" כלומר ללא חלונות אחוריים ואחת רגילה.

נראה שמישהו התחיל שיפוץ של הפולקסווגן עם החלונות אבל הפסיק באמצע.

כל המכוניות עם מספרי אספנות. ומלאות אבק

הסוסיתא שייכת לאספן ממעודון החמש ונמצטת בתחילת שיפוץ

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

האם מישהו יודע מה עלה בגורלה? או האם ניתן להגיע לבעלים?

בכפר יונה , סיטרואן דה שבו

מספר הרישוי שלה מתחיל ב5, שש ספרות.

איזה שנת יצור זה?

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם
השרשור הזה ממש מצויין!

הוא דירבן אותי לטפל בכיסוי הרכב שלי :oops:

לי כבר גנבו 2 כיסויים.

ולכן כבר לא קונה עוד כיסוי.

מסתבר שכיסוי רק מושך ומדרבן אנשים להוריד אותו

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...