Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הידני "חזר לאופנה"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשתהיה יבואן ותיתקע עם סחורה שאין לה ביקוש, נראה מה תעשה

אם היית יודע כמה אנשים שואלים אותי בשבוע אם יש סוזוקי עם גיר רגיל הדעה שלך היתה משתנה מהר מאד,

מאנשים מבוגרים שנוהגים במכוניות ישנות עם גיר רגיל ולא אוהבים גיר שונה, ועד לצעירים שפשוט אוהבים לנהוג

גיר אוטומאטי זה גיר שלא עובד כמו שצריך בשום צורה הוא פשוט מעצבן ואיטי, במכוניות פשוטות הוא רק בעל 4 יחסי העברה, וזו רק ההתחלה,

יש חברות עם גירים אוטומאטיים טובים, אבל זו מהסיבה שהם באמת עובדים יותר טוב מגיר רגיל!

אישית אני סובל כשאני נוהג באוטומאטי, גם בפקקים זה לא כיף ללחוץ על הברקס כל היום

ליעד.

פורסם
זה נכון, רק צ'מפיון מוטורס ולובינסקי עוד מציעות ידניות

גם יוניון מוטורס ויבואן יונדאי(כלמוביל אני חושב) מציעים ידני....

אל תשכחו את יפנאוטו, כל רכבי סובארו מוצעים גם עם גיר ידני.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

צ'מפיון מוטורס מוכנים להביא כל רכב עם גיר ידני (אני מכיר מישהו שיש לו אאודי A4 ידנית).

כנ"ל גם יפנאוטו ומאיר.

יפנאוטו פעם ייבאו אוונסיס דיזל ידנית ששווקה בעיקר למוניות, אבל היום רק הקורולה והיאריס נמכרות עם ידני.

כנ"ל לובינסקי, רק ה-206, 207, 308 והמסחריות נמכרות עם גיר ידני.

לגבי סמל"ת קצת בעייתי להגיד שהם מוכנים לייבא כל רכב עם גיר ידני, גם ככה מלא רכבים לא מיובאים לארץ כי אין להם אפשרות לגיר אוטומט (לינאה, בראבה, סדיצ'י)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ראיתי היום את הכרומה בחניון משרדי היבואן (ללא מספרי רישוי), רכב מרשים ביותר.

בשבוע שעבר גם ראיתי סיידיצ'י נוסעת עם רישוי ישראלי.

אולי נתחיל לראות אותן כאן סוף סוף.

דלק מוטורס הביאו מכוניות ידניות בעבר, לי אישית הייתה פוקוס ידנית ב2003 אבל הם הפסיקו כי לא היתה מספיק דרישה.

לצערי גם במכוניות כמו אלפא רוב המכוניות הנמכרות הן אוטומטיות/רובוטיות כך שלא בטוח שיש איזה שנוי מגמה.

פורסם

אחרי מעל 1400 ק"מ (בכבישי גרמניה וצ'יכיה) עם בראבו 1.6 120 מולטיג'ט ידנית - בהחלט רכב טוב מאוד שחבל שאינו מיובא.

לא הייתי מתנגד (בכלל) להיות הבעלים של אחת :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
צ'מפיון מוטורס מוכנים להביא כל רכב עם גיר ידני (אני מכיר מישהו שיש לו אאודי A4 ידנית).

כנ"ל גם יפנאוטו ומאיר.

יפנאוטו פעם ייבאו אוונסיס דיזל ידנית ששווקה בעיקר למוניות, אבל היום רק הקורולה והיאריס נמכרות עם ידני.

כנ"ל לובינסקי, רק ה-206, 207, 308 והמסחריות נמכרות עם גיר ידני.

לגבי סמל"ת קצת בעייתי להגיד שהם מוכנים לייבא כל רכב עם גיר ידני, גם ככה מלא רכבים לא מיובאים לארץ כי אין להם אפשרות לגיר אוטומט (לינאה, בראבה, סדיצ'י)

יפנאוטו (היבואנית של סובארו בישראל) היו מתים להביא אוונסיס (שאותה מביאה יוניון מוטורס שהיא יבואנית טויוטה בארץ).

שבוע שעבר שהזמנתי את ה-I10 הם סרבו לתת לי פרטים על I20 עם גיר רגיל, במחירון של אוטו כבר מופיע הדגם הידני (עם מנוע 1400 סמ"ק למרות שהם טוענים שתהיה רק 1600 סמ"ק ידנית בגרסא הכי מפוארת).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שימו לב שרק במדינתנו הגיר הידני נשכח בכל אירופה כמעט ולא מכירים מהו גיר אוטומט.

ולכן המון יבואנים שבשנות ה90 דחפו לאדון ישראלי את הגיר האוטומט והרגילו אותו אליו,נשארו בשנות ה2000 רק עם מכוניות ידניות\רובוטיות ולכן נתקעו עכשיו בלי גירסאות אוטומט ועם צרת שוק\ללא יכולת לשווק מגוון רחב של דגמים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
יפנאוטו (היבואנית של סובארו בישראל) היו מתים להביא אוונסיס (שאותה מביאה יוניון מוטורס שהיא יבואנית טויוטה בארץ).

שבוע שעבר שהזמנתי את ה-I10 הם סרבו לתת לי פרטים על I20 עם גיר רגיל, במחירון של אוטו כבר מופיע הדגם הידני (עם מנוע 1400 סמ"ק למרות שהם טוענים שתהיה רק 1600 סמ"ק ידנית בגרסא הכי מפוארת).

תיקון טעות רשמתי יפנאוטו במקום יוניון מוטורס בתור ייבואן טויוטה. :oops:

אגב יצא לי לראות בת"א גם פיאט לינאה עם לוחית ישראלית...כנראה משמשת לתקינה או שייכת למקורב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אכן יש סימנים לכך שהידני חוזר לאט אבל בטוח , כבודק רכב לפני קניה אני יותר ויותר רואה מכוניות ידניות. הגטס היא לא דוגמא , כי הביקוש שלה גדול יותר בידניות.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...