Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט ככה,

באמצע נסיעה בכביש האוטו מת בשלבים,

הוא מגיע ל-80 והטורים יורדים, האוטו מקרטע, צריך לפמפם קצת בגז, והוא ממשיך מספר שניות ושוב, כך עד שהוא פשוט קורס ונכבה. אחר כך, אחרי דקה-שתיים, אפשר להניע שוב...

אציין נתון הזוי ביותר - זה קורה אח"ו שחברתי נוסעת עליו,

כשאני נוסע עליו זה מעולם לא קורה לי...

מה שכן שמתי לב ואמרתי לה וזה עד כה עוזר זה שכשמגיעים בערך ל-70 לשחרר את דוושת הגז ברגישות, לתת לאוטו להעביר הילוך (מרגישים כמו קלאק כזה, מעין קפיצה קלה של העברת הילוך) ולהמשיך, בכלל, כל הנסיעה להיות עדינים ורגישים עם הרבה חוש ו"להבין" את האוטו - וכך זה פשוט לא קורה...

האוטו הוא שלה, גיר אוטומטי, לא מטופל מי יודע מה אם בכלל - מה יכולה להיות הסיבה לתקלה? האמת, שזה פשוט מעניין אותי, לא מעבר - לעשות עם זה משהו נראה לי שהיא לא תעשה כי הוא רוב הזמן זרוק באיזה חור :-P

אבא שלה אומר שמאז שהיא לא תדלקה איזה פעם והאוטו נתקע לה בצד בלי דלק (המחוג דלק לא תקין, הוא משקר קיצוני, ולכן היא לא ידעה אם צריך לתדלק) אז משהו במשאבת דלק נהרס, ומאז, לפרקים האוטו לא שואב דלק ולכן מקרטע ונכבה...

הגיוני???

פורסם

לא ציינת את שנת הייצור של האוטו, יתכן מאוד שמסנן הדלק סתום חלקית , להחליף מסנן דלק זה דבר זול.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אכן נשמע כמו בעייה באספקת הדלק, רצוי להחליף פילטר ואם עדיין נשארת הבעיה, לבצע בדיקת לחץ וספיקה.

יתכנו בעיות אחרות, יש להתחיל כאן

ועוד משהו, לבדוק האם מע' אימובילייזר/קוד אישי סודי/אזעקה, מבצעים ניתוק מע' דלק, ואם כן, לנסות לבצע מעקף ונסיעת מבחן.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...