Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מאמין בזה.

ניתקלתי בג'ל לשיפוץ צילינדרים, ג'ל מונע שחיקה, ג'ל למערכת הדלק,ג'ל למשאבת הכה כוח, לגיר ועוד...

חסר שימציאו ג'ל שיסב את המנוע ליסוע על אוויר :lol:

פורסם

ראיתי כתבה על החומר הזה באחד העיתונים שמחולקים חינם.

לא זוכר בידיוק מה היה שם, אבל לפי הכתוב עושה רושם שזה עושה משהו.

http://video.google.com/videoplay?docid=1251941483955651989

מצאתי סירטון

600 שקל לחומר שלא עושה כלום נראה לי מוזר, יכול להיות שהוא עובד.

http://www.ratepoint.com/profile/9780

יש תגובות טובות, אבל אי אפשר לדעת מי כתב אותן. אולי הסוכנים עצמם רושמים סיפורים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

גם אני סקפטי.

יתכן והחומר אוטם מרווחים בן הטבעות לצילינדר,אבל לא יכול לאטום מרווחים בן חריצי הטבעות לטבעות.

אם מדובר בחומר שממלא מרווחים,אז הוא גורם נזק למעברי השמן וסותם אותם באופן חלקי,ואם מדובר סתם בג'ל סמיך שמעלה את הצמיגות של השמן,אז זה בכלל גרוע.

פעם היו מוסיפים שמן עם צמיגות גבוה לשמן המנוע לפני מכירת רכב,פעולה זו יצרה "שקט" יחסי של החלקים הנעים במנוע,אבל הנזק העתידי היה די ברור.

פורסם
גם אני סקפטי.

יתכן והחומר אוטם מרווחים בן הטבעות לצילינדר,אבל לא יכול לאטום מרווחים בן חריצי הטבעות לטבעות.

אם מדובר בחומר שממלא מרווחים,אז הוא גורם נזק למעברי השמן וסותם אותם באופן חלקי,ואם מדובר סתם בג'ל סמיך שמעלה את הצמיגות של השמן,אז זה בכלל גרוע.

פעם היו מוסיפים שמן עם צמיגות גבוה לשמן המנוע לפני מכירת רכב,פעולה זו יצרה "שקט" יחסי של החלקים הנעים במנוע,אבל הנזק העתידי היה די ברור.

ניסיתי חומר הזה בסיאט אינקה דיזל במנוע שעבר התחממות והתחיל לצרוך שמן.

לאחר שימוש בתוסף צריכת שמן הופסקה בכלל

פורסם

אם יש לך נסיון טוב מהשימוש בחומר אדרבא,השאלה היא אם לא נגרם נזק עקיף כתוצאה מהשימוש בג'ל.

פורסם

חומר נהדר .

מעשיר את היצרן , מחייה אותו , מוסיף לו בריאות ועוזר לו לחיות חיים טובים ונעימים .

שהמנוע עיייף אז הוא עייף .

תחסכו את כל תרופות האליל האלו לשמנים איכותיים , נוזלי קירור מעולים וטיפולים בזמן .

הרגישו את המנוע ורחמו עליו בימים חמים .

המנוע יודה לכם .

שבת שלום .

פורסם

סיפורי לילה ולילה טוב :-)

הבחור שענה מעליי סיכם את טיב המוצר בצורה טובה מאוד.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...