Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש מערכת מולטימדיה במחיר בין 2000 עד 2500 ש"ח למאזדה 3 ... יש המלצות על איזה חברה ללכת ? והאם המסך נגיעה מומלץ . מה שיש לי כרגע ברכב זה : סאב JBL מגבר LOGIQ קומפוננט JBL ושומעים עם זה נחמד עם אני שם מערכת זה ישפיעה גם על האיכות ?

פורסם

יש לי שליטה מההגה על המערכת כשאני ישים את המערכת מולטימדיה השליטה מההגה תתבטל או יש אפשרות לחבר אותה למערכת החדשה? ועוד שאלה אם אני מחליף את המערכת המקורית במערכת חדשה זה ישפיע בהרבה על האיכות או בקטנה ?

פורסם

אני בדיוק לפני חודש וחצי הייתי במצבך, לבסוף קניתי מערכת מולטימדיה דאבל דין של canva במחיר של קרוב ל-3000 ש"ח.

אפשר להשיג אותה במחיר יותר זול, אך העדפתי לרכוש אותה מחנות כי יש "אמא ואבא" למערכת.

אני מרוצה מאוד מהמערכת, הן מהממשק שלה והן מרמת השמע, בחרתי בחברת canva כיוון שיש לחבר שלי כזו ברכב (דין 1) קרוב לשנה וחצי והוא מרוצה ממנה מאוד ועשיו גם אני.

מקווה שעזרתי.

Civil engineer

פורסם

ועוד דבר..

יש למערכת אופציה ל- G.P.S בתוספת של כ-2000 ש"ח,

וקיימת במערכת דיבורית בלוטוס - שאני ביטלתי אותה כי היא לא ממש ידידותית.

Civil engineer

פורסם

יש לי מערכת של kaska, מחוברת לשליטה מההגה.

אני יודע על עוד מערכות שניתן לחבר אליהן את השליטה מההגה.

פורסם
בשום מערכת אחרת פרט למערכת הקבועה שלך לא תהיה לך שליטה.

יש שלט רגיל..

יש מתאמים לשליטה מההגה למזדות, אל תזרוק שטויות

• תוכן חדש...