Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני כחודשיים נקרע לי צינור הדלק לאחר שהתייבש כולה ונהייה קרעים . אורך הצינור כ10 סנטימטר הלכתי קניתי החלפתי והכל טוב ויפה אבל כבר לאחר שבועיים שמתי לב שגם החדש מתחיל כאילו להיות בו קרעים קרעים ועכשיו עברו חודשיים והוא ממש עומד להיקרע כל רגע . השבוע אחליף אבל מה לעשות כדי שלא יקרה שוב הדבר.

הצינור לא נוגע בשום ברזל או חלק במנוע הוא באוויר מתחת לפילטר יש לציין שעקב נסיעה המנוע חם האם חום המנוע גורם להתייבשות הצינור וקריעתו ואם כן מה עושים?

פורסם

הצינור הראשון היה הצינור המקורי והחזיק שנים יכול מאוד להיות שהצינור החדש שקנית אינו מתאים לתנאים אשר בהם הוא ממוקם עלייך לדרוש צינור דלך עם שכבת בידוד מחום.

פורסם

אנסה מחר בחנות למרות שאני חושב הוא יתן לי את אותו הצינור.

הבאתי לו תצינור דלק הישן והוא בדק את קוטרו ונתן לי צינור תואם.

מחר אבדוק תנושא

פורסם

אני מאמין שלא יהיה לו והוא יאמר לך שאין דבר כזה בכל אופן למשל על צינורות מזגן שעוברין ליד סעפת הפליטה יש מעיין ציפוי בצבע כסך נסה להשיג אחד כזה הוא יעשה בידוד טוב.

רק שתדע שמאוד קשה לי להאמין שתוך מס' ימים צינור חדש נסדק יכול מאוד להיות שהוא שכב אצל מי שקנית ממנו הרבה זמן.

פורסם

יכול מאוד להיות שזה צינור גומי שלא מתאים להעברת דלק, והדלק מפרק את הצינור.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...