Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם!

אחרי שלט מזגן דפוק (קורוזיה) אני מחפש לקנות שלט חדש. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות שלט למזגן אלקטרה באזור ראשל"צ? רצוי גם שיהיה זול ככל הניתן :)

תודה!

פורסם
שבת שלום לכולם!

אחרי שלט מזגן דפוק (קורוזיה) אני מחפש לקנות שלט חדש. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות שלט למזגן אלקטרה באזור ראשל"צ? רצוי גם שיהיה זול ככל הניתן :)

תודה!

התשובה באזור השאלה :lol: המפעל ומחסן החלפים נמצאים בראשל"צ באזור התעשיה , ליד פואבלו אספניול , לכיוון חוף הים .

הרם טלפון לשירות לקוחות של אלקטרה - תן להם את דגם השלט/מזגן - והם ימסרו לך מחיר ואם יש במלאי .

אפשרות נוספת - לקנות שלט חכם אחר , הלומד את תכונות השלט של המזגן שלך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

1. תודה. לא ידעתי שהמפעל והמחסן נמצאים בראשל"צ. אני אברר שם.

2. זה לא חייב להיות אותו דגם של שלט, העיקר שיהיה שלט של אלקטרה.

פורסם

לכן רשמתי

דגם השלט/מזגן

ושאל אותם , אם יש שלטים נוספים המתאימים לדגם המזגן .

לאלקטרה יש הרבה דגמים , ולא כל שלט מתאים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

המחיר בידיעות 168 ש"ח כולל משלוח

אפשר לרכוש את השלטים בזאפ ב 110-120 ש"ח או בשדרות הרציון בפחות מ 100

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
המחיר בידיעות 168 ש"ח כולל משלוח

אפשר לרכוש את השלטים בזאפ ב 110-120 ש"ח או בשדרות הרציון בפחות מ 100

עד כמה שאני מבין - השלטים בסנסורים מקוריים - וזה מחיר טוב לעומת המחיר שגובים באלקטרה. אפשר לרכוש שלטים תחליפיים במחיר של מתחת ל-100 ש"ח אבל איכותם עלולה להיות נמוכה. אני רכשתי כזה - השלט מדי פעם "נתקע" וחוזר לפעול רק אחרי הוצאת סוללות, ובלי קשר, הוא "זולל סוללות" הרבה יותר מהמקורי. בהפרש מחירים כזה אמליץ לקנות מקורי בלבד!

:turn-l:
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
חבל על הכסף שלך.

תזמין שלט IR למזגן דרך האתר DealExtreme ותחסוך לעצמך הרבה כסף.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14835

המשלוח בחינם.

לפני יותר משנה פתחתי את השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=204633&highlight=%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%94

ולפתע יש צדיק בסדום.

הזמנתי את השלט שהמליץ mayrun

קודם כל המחיר פשוט מצחיק 25 ש"ח כולל משלוח.

הגיע, עובד מצויין (בינתיים)

חוץ מזה אחלה אתר לגאגטים.

אבי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יומיים...:roll:

• תוכן חדש...