Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפורומים שונים בתחום האודיו לרכב מתפרסמים מפגשים בצפון , אתה מוזמן לבדוק שם .

בפורום הנ"ל מתפרסמים עורכים ויוזמים מפגשים במרכז בלבד נכון לעכשיו.

על פי דעתי האישית החיסכון בשעתיים נסיעה הם טעות שכן במפגש מרכז כמות הרכבים וסוגי המערכות גדול בהרבה וזה יתרון גדול . אבל זה כבר לשיקולך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אז זה לא שעתיים, זה יותר בכיוון של 4-5 שעות נסיעה בלבד, ועם כל הכבוד (ויש לא מעט), בשישי-שבת שאני לא סוגר, לא בא לי לנצל את כל כולו (גם אם זה עניין חד פעמי) על נסיעה כזו.

מצד אחד חשוב לי לשמוע סטים שונים, חשוב לי לראות את השוני, אבל לא על חשבון יום שלם עם חברים או משפחה.

פורסם

עדכון קל.

היום קפצתי לאוטוס לשמוע כמה רמקולים.

אמנם, כמו שאמרתי מקודם, הם כולם תלויים על קיר.

הקשבתי לFOCAL, HELIX, RAINBOW ומורל.

את ההליקס שללתי על ההתחלה, מאוד לא אהבתי את הצליל שלהם, הם עוצמתיים יותר מהשאר אבל לא מדוייקים, וצורמים לאוזן.

הריינבואו נפלו אחריהם בצליל מעט חסר לטעמי, היה חסר שם פאנץ'

הפוקל, שמעתי את ה6X9 הפשוט יותר, והצליל היה אמנם חזק ומדוייק, אבל היה חסר את הטווח הרחב והמלא.

והמורל, שמאוד אהבתי, היו בעלי צליל מדוייק, פחות עוצמתי מההליקס, בעלי טווח גדול מאוד של פרטים.

הדגמים היו:

RAINBOE SLX265

MOREL DOTECH MKII

HELIX ESPIRITE136

בין המורל והפוקל השוותי בין רמקולי 6X9

FOCAL 690CA

MOREL TEMPO 6X9

מחר אני אשמע עוד כמה דברים, כך שאני נשאר עם ראש פתוח.

סליחה מראש על השימוש הלא מקצועי בעליל שלי לתיאור הרמקולים.

פורסם

אם היית עושה חיפוש היית רואה שלא רק אתה מחמיא לדוטק , בתחום התקציב המדובר הם כבר המון זמן אחד הרמקולים היותר מוצלחים . אני אישית הייתי בוחר בהם או בוחר להשקיע יותר בסט ואז הייתי קופץ לסטים ברמת הקלאורוס לדוגמא.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

חיפוש כבר עשיתי לא מעט פעם, ואני יודע שהוא הרמקול המומלץ, והרבה מאוד אנשים אוהבים אותו.

ברור לי שאיך שהרמקול נשמע על הקיר זה לא איך שהוא ישמע ברכב, אבל לצערי, כרגע זה מה שיש.

אם אני אבחר במורל, אני כנראה אלך על סט DOTECH OVATIN, עם מגבר של JBL GTO75.4.

ובכל אופן, המגבר כנראה ישאר גם אם אחליט על זוג אחר.

פורסם

אין שום בעיה.מנסיון-חכה עם הקניה.שמע כמה שיותר,תתמקד במה שאהוב עליך,חפש באתרים באינטרנט כי מנסיון אפשר למצוא דילים טובים.רק תהיה סבלני כי זה מאד מאד חשוב! ותתייעץ כאן עם חברי הפורום שמבינים הרבה יותר ממני בכל הקשור לאודיו של טכני,היכן לקנות וכו.

פורסם

אני חושב שזה המקום להודות ליבגני (JEKA) על שנתן לי "להתנחל" אצלו ברכב ולו לזמן מועט, בכדי שאוכל להקשיב למערכת ברכבו, הגיע עד לבסיס בו אני משרת ואסף אותי משם.

זוהי בנאדמיות לשמה.

אני אנצל את ההזדמנות גם להודות לליאור (ארזה) על "שהרים את הכפפה" והציע לשמוע גם את המערכת אצלו ברכב.

אני מודה לכם, ואין לי מספיק מילים כדי להראות עד כמה.

תודה רבה!

• תוכן חדש...