Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחר יש לי קורס נהיגה מתקדמת עם דני G, חבר הפורום! לרגל האירוע המשמח לו אני מצפה כבר כמה שבועות, אני אמורה להגיע ללטרון ב-9 בבוקר!

אני מתלבטת בין שני מסלולי נסיעה: כביש 443 עד מחלף בן שמן ואז כביש 1 ללטרון או כביש 1 ישר ללטרון. לאור ההתלבטות, שאלתי היא:

האם מי מכם יכול לתת לי תמונה ממוצעת של פקקים ביציאה מירושלים בכביש מס' 1 (בעלייה לקסטל, למשל) לעומת אלו במחסום לפני מודיעין בכביש 443 בין 07:00 - 08:00 בבוקר? כמו כן, מה מצב העומס הבחסום א-זיים (מחסום מעלה אדומים) בין 06:30 - 07:30?

כל פיסת מידע שתסייע לי בבחירת המסלול המהיר ביותר תתקבל בברכה!

תודה מראש,

ליהי

פורסם

לא כתבת מאיפה את יוצאת.

בעיקרון אין פקקים ביציאה מירושלים בשעות הבוקר שרשמת (בניגוד לכיוון ההפוך שבו עלול להיות עומס).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אין לך למה לנסוע ב-443 עד מחלף בן שמן ואז ללטרון. זה סיבוב ענק ולא הגיוני.

סעי בכביש 1 לכיוון מערב עד מחלף לטרון ואז רדי לכיוון לטרון, נקודה!

Xbox12341

פורסם
לא כתבת מאיפה את יוצאת.

בעיקרון אין פקקים ביציאה מירושלים בשעות הבוקר שרשמת (בניגוד לכיוון ההפוך שבו עלול להיות עומס).

אני יוצאת ממעלה אדומים, לכן מעניין אותי גם מצב המחסום...

פורסם

אם את מעדיפה את 443 - אז כדאי לחתוך ישר ללטרון דרך מודעין. העומס הקבוע היחיד יכול להיות רק ביציאה ממודעין לכיוון לטרון ואולי גם ברמזור של לטרון.

כביש מס' 1 - אם תקחי את הכביש 9 החדש, אז שום דבר מיוחד. בד"כ חלק, אם אין תאונות.

Spirit In The Dark

פורסם

בתור אחד ששירת במחסום א-זעים...לא מומלץ לך ללכת על המחסום הזה בשעות האלה.

הפקקים....שתמיד נטען שהם בגלל המחסום, הם למעשה ממשיכים גם למנהרות של הר הצופים.

המלצה שלי, תצאי ממישור אדומים לכיוון מחסום חיזמא לפסגת זאב, ששמה הפקק מגיע מכיוון בית אל, יש שם פקק רק אחרי התחנת דלק של חיזמא כי נהגים חושבים "לקצר" דרך הכפר.

ואז במקום להכנס לפקק של גשר עוזי נרקיס, מומלץ להכנס ישר לתוך שכונת בית חנינא החדשה, ואין לך מה לדאוג יש שם רמזורים וכביש רחב, החסרון היחיד זה שמגיעים לגבעה הצרפתית, הרמזור שם קצר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני לא מכיר את הפקקים במעלה אדומים ולכיוון ירושלים משם, אבל אני יודע שמהגבעה הצרפתית עד לטרון יקח לך כחצי שעה בשעות הבוקר.

אני מניח שאת מכירה את הדרך שעוברת במנהרה החדשה ולא תסעי דרך הכניסה לירושלים (את צריכה לעקוב אחרי השילוט שמוביל לתל-אביב דרך כביש מס' 1 ולא 443)

בכל מקרה סיבוב דרך 443 הוא מיותר לחלוטין.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

הדלק עולה, אומרים שייש מיתון כבד, אבל משום מה הכבישים עמוסים ברמות מטורפות.

היום בבוקר ארכה לי הדרך (ואני מאמין שלעוד כמה עשרות אלפי נהגים) משער הגיא לירושלים, משהו שמתקרב לשעה שלימה!!!

ואני מדבר על קטע שאמור לקחת כעשרים דקות בממוצע.

• תוכן חדש...