Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם יודעים מה, הכל היה יכול להיות טוב יפה ונהדר, אלמלא בעייה אחת קטנה ומטרידה:

גם כך נהגי האוטובוס לא אוהבים לעצור בתוך תחום התחנה.

כמה פעמים אני כמעט מוצא את מותי בתאונה חזיתית כאשר אדיוט עוקף אוטובוס שעצר באמצע הכביש להנאתו ( ותקע את כל התנועה למעט כמה חכמולוגים) על קו לבן לתוך המסלול שלי כשאין לו שדה ראייה והוא לא יודע שאני שם בכלל ולא מעניין אותו, כי לא להיות בתנועה במשך 2 שניות זה חמור מאד, מספיק בשביל לעבור על החוק המטומטם הזה של קוים לבנים. מי בכלל המציא את הקוים הלבנים, נרקומן?!

הסיפור הזה חוזר על עצמו כל יומיים לערך. אני כבר יודע לצפות ולהיזהר, אבל זה לא אומר שזה בסדר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני למדתי בבית ספר לנהיגה של אגד שהוא מצויין וברמה גבוהה. אתה לא תיגש לטסט גם אחרי 200 שיעורים אם יש למורה שלך אפילו ספק הכי קטן בך! מה שאני לא מבין איך הרבה נהגים שם נהיים חיות כביש מטורפות (הרבה מאוד לא כולם)?

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

ברגע שעברת את הטסט, אתה יכול לעשות מה שבראש שלך.

וזה מה שהרוב עושים.

זה למה.

פורסם

ככל שזה קשור לנהגי אגד, זה ממש, אבל ממש לא נכון.

לאגד יש מחלקת בטיחות פעילה ונשכנית, ואנשיה אינם ידועים ברחמנותם הגדולה כלפי נהגים סוררים.

בבטאון העובדים מתפרסם מדור בטיחות קבוע, ובו מסופר על מקרים של נהגים שנתפסו נוהגים בצורה מסוכנת (כולל צילום שלהם בעודם מבצעים את העבירה!), וכן תמיד מסופר אילו אמצעים ננקטו נגדם - למען יראו וייראו.

אם ידוע לך על נהג של אגד שנוהג בצורה מסוכנת, אתה יכול לדווח עליו, ומאותו רגע אתה יכול להיות בטוח שמחלקת הבטיחות תקיים מעקבים אחריו, עד לתפיסתו והענשתו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד,

אני לא מסוג האנשים שכשהם רואים עבירה אז הם עושים אחת אחרת כדי לתקנה.

אני לא הולך לקחת ליד טלפון ולהתחיל להתעסק עם המצלמה שלו תוך כדי נהיגה, זה לא לעניין. אני גם לא נוהג להביט מה מספר האוטובוס, כי כמו שציינתי אני צריך להסתכל מה קורה מאחוריו...

מחשבתי הכנה היא, שצריך פעם אחת לצאת לנסיעה עם מצלמה מורכבת על הדש-בורד, כולל סאונד (בשביל לשמוע את ההערות הססגוניות שלי תוך כדי הנהיגה:lol:).

• תוכן חדש...