Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

ברשותי קאיה סראטו שנת 2006.

בזמן הנסיעה יש צפצוף התראה כמו זה שמודיע על דלת פתוחה או חגירת חגורה.

הבעיה היא שהדלתות סגורות כראוי, מה גם שאין נורה דולקת.

כמובן שהחגורות גם כן לא המקור לבעיה.

מה עוד צפצוף כזה יכול להודיע? או שמא זו התראה לא תקינה...?

פורסם

ציפצוץ יכול להשמע כאשר אחד ממקרו-מתגים נשאר במצב ON או OFF תלוי מאיזה סוג הוא N.O או N.C , של אחת החגורות וכו', כנס לחשמלאי שיבדוק לך את הסיבה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אתה יכול לבדוק בטוח אם זה המפסק של החגורה ככה:

1.תניע את הרכב אם אין ציפצוף והוא מתחיל רק אחרי שאתה מתחיל לנסוע אז זה באמת מהלחצנים של החגורה.

אבל אני חושב שזה מהלחצן של האורות ערפל.

פורסם

שלום,

במידה והרדיו המותקן ברכבך הינו בעל אפשרות של קליטת שידורי RDS ייתכן שעלייך לבטל את האפשרות של 'פריצה' של שידורי מזג אוויר/דיווחי תנועה.

הפונקציה נקראת TA או בשם אחר.

נסה לנסוע עם רדיו סגור בכדי לוודא שהציפצוף אינו מהרדיו.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה על התגובות.

1) זה לא המפסק של אורות הערפל- נבדק.

2) ניסיתי לכבות וגם להתניע מחדש עם רדיו כבוי- עדיין היה צפצוף.

3) בדקתי את עניין החגורה- מסתבר שלהתראת חגורה יש בכלל צפצוף שונה, כך שלא כאן הבעיה.

שמתי לב שברגע שאני מתניע, נדלקת בלוח המחוונים נורה של כריות אוויר ל-3 שניות ונכבית.

הצפצוף אמנם ממשיך למשך כדקה שלמה.

• תוכן חדש...