Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך לשאלות אחרות בנושא אינסטלציה,

גיליתי ככל הנראה מעיין הזעה זניחה מאוד בחלק חלוד של הצנרת (מן המונה לכיוון הבית).

האם ניתן לנסר חלק מהצנרת, ולחבר צנרת פלסטיק? או שמא עליי (הפתרון הקל נכון לעכשיו) למצוא את הפאטץ' הזה, שמתברג על הצנרת, עם שלה כזאת, ומונע נזילות?

נכון לעכשיו אין ממש בעיה, מן הזעה של טיפה מאוד קטנה מהצנרת (ברור לי שעם הזמן זה יהיה יותר ויותר גרוע).

מבחינתי, כרגע העניין מחכה (למעשה, אין ממש נזילה נראית לעין) אני מחפש את הפתרון הקל ביותר נכון לעכשיו, גם מבחינת תקציב (שיהיה כמה שיותר זול).

תודה לכולם.

DSCF2342.jpg

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אין בעיה לחבר צנרת גמישה. יש מחבר מתאם ("קופלונג" בלשון האינסטלטורים) שאינו מחייב כלים מיוחדים. נסר מעל האיזור בו התגלתה הקורוזיה עד למקום בו דופן הצינור נותרה בעובי המקורי. רצוי לנסר גם את ה"ברך" התחתונה.

פורסם

הכל חיצוני, למה לא לשים שוב סקדיול? צינור פלסטיק במיקום כזה רגיש יותר לחבלות (לא חסרים כאלה שעלולים לחבל).

פורסם

תחליף לסקדיול או אפילו לדרג ב' אבל לא לפלסטיק. זה מקום חשוף מידי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה לכולם על התשובות. כשאגיע לגשר, אעבור אותו.

רק רציתי לדעת מראש, במה דברים אמורים.

(השאלה שמעניינת אותי, האם פשוט חותכים את הצנרת עם מסור ברזל/דיסק חיתוך? או שעדיף להחליף את כ-ל קטע הצינור, שזה בערך שני מטרים עד החיבור הבא.

Skoda Fabia 2025 

פורסם
תודה לכולם על התשובות. כשאגיע לגשר, אעבור אותו.

רק רציתי לדעת מראש, במה דברים אמורים.

(השאלה שמעניינת אותי, האם פשוט חותכים את הצנרת עם מסור ברזל/דיסק חיתוך? או שעדיף להחליף את כ-ל קטע הצינור, שזה בערך שני מטרים עד החיבור הבא.

עדיף להחליף הכל. אם יש חלודה במקום אחד, רוב הסיכויים שהצינור כולו במצב לא טוב.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור, במקום לפתוח אחד חדש.

אחרי שהגעתי למסקנה שעדיף לקרוא למישהו שיעשה את זה (ככה, כשאין לי סולם גבוה..ומעדיף לשלם כמה מאות שקלים).

א. רציתי בעיקר לדעת סדר גודל של מחיר...האם מישהו יודע כמה יעלה להחליף את הצנרת החלודה בתמונות?

ב. האם הצנרת, שנכנסת לבית מתחתיי ("סוף" של קומה ראשונה, כשאני גר בקומה שניה) עולה עד אליי ? (ואם כן, איפה אני אמור לראות את החיבור הזה.. ? כי מתוך הדירה, אני רואה רק שני צינורות שממשיכים עד לקומה מעליי (עוברים בדירה שלי).

ג. המלצות לאינסטלטורים מאיזור הדרום, יש למישהו? אני ככל הנראה אחכה שזה יתפוצץ ואז אפעיל ביטוח כנראה. מתלבט אם להקדים תרופה למכה.

תודה לכולם ומועדים לשמחה.

DSCF2591.JPG

DSCF2589.jpg

DSCF2590.JPG

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...